Evet erkadaşlar sizlere şimdi benimde kullandığım ve en son versiyon olan Ardamax Keylogger 2.9 programı veriyorum. Programın serialinide sizlere veriyorum. Serial olmadan tabi bi işe yaramıyor . Herneyse şimdi programın kurulumu çalışması ve serial girilmesi hakkında bilgi verdikten sonra ayarlarını resimli anlatmaya çalışacağım. Benim gördüğüm program diğer keylogger programlarına nazaran daha sade ve kullanışlı. Yeni başlayanlara mükemmel diye düşünüyorum. Tabi her keylogger olduğu gibi buda çalışma ve kayıt esnasında tamamen gizli çalışmakta ve bu çalışmalar esnasındada sistemi kesinlikle yormamaktadır. Özellikle bazı arkadaşlar evde kullanmak için istediler onlar içinde gayet güzel olacağına inanıyorum. Program pek sitil atmıyor bilgisayara. Diğer keylogger programlarına göre daha kolay kurulum ve kaldırma hizmeti sunuyor.Programın kurulduğu klasör tamamen görünmez olur. Eğer programı gizli moddan çıkarmazsanız ;klasörü göremezsiniz, program ekle kaldırda göremezsiniz, görev yöneticisinde göremezsiniz, Windows defender başlangıç uygulamaları kısmındada göremezsiniz. Windows Defender gibi programlar orta dereceli tehdit olarak görmektedir. Silme işlemini hemen yapmaz.Size sorar hayır derseniz birdaha sormaz. Herhangi virüs, spy, trojan v.s içermez.
SERİAL :
registration name: Membros
registration key : CKPIUQDMITNVNRI
Ardamax 2.9 Download
SERİAL :
registration name: Membros
registration key : CKPIUQDMITNVNRI
Ardamax 2.9 Download