"Arda IşıL iLe EvLensin!"

Reaction score
0
Galatasaray taraftarı, futbol takımının yıldızı Arda Turan ile basketbol takımının yıldızı Işıl Alben'in evlenmesi için tezahürata başladı.

267996-6579.jpg

Galatasaray taraftarı, Sarı-kırmızılı kulübün 2 sporcusundan inanılmaz bir istekte bulunmaya başladı!..

Taraftarlar, futbol takımının yıldızı Arda Turan ile basketbol takımının yıldızı Işıl Alben için internet siteleri oluştururken, iki sporcunun evlenmesi için kampanya başlatmış durumda.

Taraftarlar, salon veya statlarda iki isim için 'Üzmeyin bizi, siz de sevin birbirinizi' diye tezahüratlar yaparken; başkalarıyla beraber olan iki ismin de bu tezahüratlardan rahatsız olduğu öğrenildi.

KAYNAK

€rd@ls10;4249665' Alıntı:
valla ben de onu düşünüyordum şu an ..

nabalım Ardayı basket kursuna gönderelim bari :hhmanD boyu uzasın :)))))

i$ i$ten Geçti Artık :hhmanD

Gerçi ı$ıLda fazLa uzun deiL Ama Yinede Ardadan uzun :hhmanD

Pff ßu Taraftarda ßari HentboL Takımından feLan isteseLerdide ßoy Derdi oLmasaydı :hhmanD

Yahu daha adamın yaşı genç evlenirse birde göbek filan yapar eyvah eyvah :D :D

Her OLaya Da MüdahiL OLmaya Ne MerakLıyız...

Ayıp Denen Bişey Vardır Yha Saçma Sapan İşLer...

BöyLe Bişey Varsa BiLe Taraftarın Bunu DaLga Geçer Gibi TezahuratLarda BuLunması Hoş DeğiL...

İkiside Fanatik GaLatasaray'Lı Hiç Kötü oLmazdı =)

Konudaki Gereksiz MesajLar SiLinmiştir, Bir İstek Veya Arzunuz Varsa Bunu ŞikayetLerde Veya BöLüm ModLarına PM Atarak BiLdirebiLirsiniz, Ayrıca Aranızdaki ProbLemLeri (Eğer Varsa) Birbirinize PMLe BiLdirirseniz Konu Daha SağLıkLı Akışına Devam Edecektir...

BöyLece Her Konuda Gereksiz GerginLikLerde Yaşanmamış OLur...

Bu Arada Konunun KapatıLması İçin GerekLi Bir Durum Görmüyorum, Açık Devam Edecektir...

KeyifLi ForumLar...

VaLLa uLtrasLan'ın böyLe bir istekte buLunması hem Arda hemde ı$ıL ayben üzerinde ßir$eyLerin "dank" etmesine neDen oLmu$tur keSin (= YaNi oLmaz Diye ßir$ey yok Arda oN numaRa CoCuk reddediLeCek ßiRi deiL.. eeR ßöyLe ßir$ey oLuRsa süpeR oLur iKiSide yüRekLi GaLatasaraY sporCuLarı qeRCekTen..
in$ oLur :)

Bune Lan Nasıl Bi Istektir Bu Kardeşim Biri Size Tezahurat Yapsa şıp Evleneceniz Ya Allah Allah Olurmu öyle Iş

Taraftar bir bu işlere el atmamıştı oda oldu sonunda...

Geri