Arda Gitmek İstediği Takımı AçıkLadı!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
FIFA'nın resmi internet sitesine konuşan Arda Turan, gitmek istediği takımları ve gelecek ile ilgili planlarını anlattı...

arda_lincoln_galatasaray.jpg

Galatasaray'da bu sezon ortaya koyduğu müthiş performansla birçok Avrupa kulübünün gündemine oturan milli futbolcumuz Arda Turan, FIFA'nın resmi internet sitesine ilginç açıklamalarda bulundu. Kendisini yıldız olarak görmediğini belirten genç oyuncu, "Ben yıldız değil ama iyi bir oyuncuyum. Öncelikle ve en önemlisi takım oyuncusuyum. Sahada her zaman en iyisini vermeye ve kendimi her zaman geliştirmeye çalışıyorum" dedi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; İlerleyen dönemde Avrupa Ligleri'nde oynamaya kararlı olduğunu belirten Arda tercihinin Liverpool ya da Juventus olacağını kaydetti. Süper Ligi'nin heyecanlı ve çekişmeli bir lig olduğunu ifade eden Arda, statlardaki zeminin kötülüğünden şikayetçi olduğunu söyledi. Galatasaray'ın her zaman oynadığı her kupayı kazanmayı hedeflediğini hatırlatan yıldız futbolcu, "Her zaman kazanmanın ve form olarak iyi durumda olmanın zorunluluğunu yaşıyorsunuz" ifadesini kullandı. Ülkesine her zaman bağlı bir insan olarak, Türk Milli Takımı'nda oynamanın kendisi için en büyük onur ve görev olduğunun da altını çizen Arda, "Büyük futbolcular ünlerini her zaman Dünya Kupası'nda kazanmışlardır. Bu yüzden ben de Güney Afrika'daki finallerde olmak için sabırsızlanıyorum. 2002'deki yarı final başarısını geçmek tek hedefimiz" şeklinde konuştu.

MESSİ İLE FORMA DEĞİŞİMİ

Kariyerinin en kötü anının Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hırvatistan maçında gördüğü sarı kart olduğunu belirten Arda, "Bu kart yüzünden Almanya maçını sadece izlemek zorunda kaldım" dedi. Futbolda oyuncu olarak efsanevi gördüğü isimlerin Maradona ve Zidane olduğunu söyleyen Galatasaraylı futbolcu, "Messi ile forma değiştirmek isterdim" şeklinde konuştu. Dünyada en beğendiği orta saha oyuncusunun Kaka olduğunu kaydeden genç oyuncu, futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük yapmak istediğini de vurguladı. Arda, 2009'daki hedefinin Galatasaray ile şampiyonluk ve Milli Takım formasıyla maçları kazanmak olduğunu söyleyerek röportajı noktaladı.

KaynaK

İşte Fifa'nın Resmi Sitesinde YazanLar

2e36e5l.jpg

2vj4lqa.jpg

idswft.jpg

Sitede KişiseL MesajLar

xoqwdv.jpg

Yok Canım :saskin

ne kadar gs lı da olsa seviyorum bu cocuğu efendi ve iyi topcu

adam gibi adam en azından ;)

arda iyi futbolcu da abartılacak kadar deil

Arda Avrupanın her takımında oynayacak kapasitede bir futbolcu ama önce Galatasaray için birşeyler yapsın

Her Gencin Hayalini Süsleyen Takım Liverpool FC ;)
Arda Bence Kendini Biraz Daha Geliştirmeli İyi Yolda Gidiyor Takımı İçin Herşeyini Ortaya Koyuyor..

şuan Galatasaraydaki en iyi oyuncu barosla birlikte liverpool bence hayal deil 2-3 yıl sonra giderse şaşmamak lazım!

NasıL Nihat Ve Tuncay'ı İzLerken Göğsümüz Kabarıyorsa, Arda'yı Da Avrupa Da İzLemek Büyük Keyif Ve Gurur Kaynağı OLacak =)

Geri