Arda, G.Saray'a başkan olmak istiyor

¢кfєиa

kнизяиapαe
Reaction score
0
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, 50 yaşında Sarı-Kırmızılı kulübe başkan olmak istediğini söyledi. Arda, 'Galatasaray Dergisi'nin şubat sayısında yer alan röportajında, 30'lu yaşların ilk yarısı biterken futbolu bırakacağını dile getirdi.

Türkiye'de kalması durumunda yeşil sahalara daha erken veda edeceğini vurgulayan başarılı isim, "Futboldan sonra idareci olmak isterim. Son söyleyeceğimi ilk söyleyeyim. Hatta 50 yaşında Galatasaray'a başkan olmak istiyorum. Olmayacak bir şey değil." şeklinde konuştu. "Sence 10 yıl sonra nerede olacaksın?" sorusunu Arda, "10 yıl sonra nerede olacağımı bilemem, ama bu kalpte her zaman G.Saray olacak." diye cevapladı.

Maçlardan önce heyecanlandığını anlatan Arda, "Kaç maça çıktım bugüne kadar, sayısını bilemem, ama başlama düdüğü çalana kadar heyecanım var. Düdüğün çalması o heyecanı yatıştıran uyuşturucu iğne gibidir." ifadelerini kullandı. Kaptan olduktan sonra sorumluluğunun arttığına dikkati çeken Arda, "Pukhet'e tatile gittim. Döndüğümün ertesi günü antrenmana başladım. Florya'ya hemen gitmek istedim. Garsonlar ne durumda, ne olmuş, malzemeci ne yapıyor, kendimi onlarla ilgilenmek zorunda hissediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

BEN, 23 YAŞINDA BİR ÇOCUĞUM!

Ekşi Sözlük'te hakkında yazılanlara baktığını belirten Arda, şöyle devam etti: "Mesela bir yazı vardı hakkımda, 'Liverpool'a gitse, tesiste Arsenal marşı çalınsa ne düşünürdü?' demişler. Ya ne düşüneceğim, ben Liverpool'da profesyonel futbolcu olurdum. Yaşlı teyzeler, küçük çocuklar hepsi beni seviyor, çünkü önyargılı değiller. Geçen günlerde bir amca bana 'Metin Oktay, ona vuranların kafasını okşardı. Sen 23 yaşındasın, yavaş yavaş olacak.' dedi. Kesinlikle doğru söylüyor, ama o Metin Oktay'dı. Metin Oktay bir tane, bir daha da gelmez." "Beni çekemeyenleri çok iyi anlıyorum." diyen genç oyuncu, "Adam, 'Milli takıma ne verdi, daha ne yaptı?' diyor. Görmek isteyen görür." açıklamasını yaptı.

Camiye gidip ibadet ettiğine işaret eden Arda, ilginç sözler sarf etti: "Kesinlikle içki ve sigara kullanmıyorum. İngilizce öğreniyorum. Ben 23 yaşında bir çocuğum. Ben de 23 yaşında olsam, dışarıdan Arda'yı izleyen bir taraftar olsam, ben de kıskanırdım. Güzel arabalara biniyorum, hayatın tadını çıkarmayı biliyorum. Güzel bir kız arkadaşım var. İnsanlar bir şeyler dedikçe cevap da verebiliyorum. İşimi iyi yapıyorum. Bu adamı ben kıskanırdım." Galatasaray taraftarının kendisinden desteğini çekmesi halinde çok üzüleceğinin altını çizen Arda, özel hayatına da ayrı bir paragraf açtı: "Yalnızken kitap okuyorum ve bu, kafamı dağıtıyor. Bu aralar okumanın yanına yazmayı da ekledim. Günlük tutuyorum. Özellikle maçlardan önce ve sonra bir şeyler karalıyorum." Araba tutkusunun hiç olmadığını ve kullanmayı da sevmediğini kaydeden Arda, bir minibüsü ve şoförü olduğunu, minibüsüyle gezmeyi sevdiğini söyledi.

kaynak :Spor - Arda, G.Saray'a başkan olmak istiyor

Geri