Arda, Barca YoLunda!!!

ARCHANGEL!

New member
Reaction score
0
Barça’ya, Arda sözü

Barcelona Başkanı Laporta telefonla görüştüğü Rijkaard’dan, Galatasaraylı futbolcunun transferi için vize aldı.

İspanyol basını gerek sayfalarında, gerekse internet sitelerinde Rijkaard ile birlikte Arda Turan’ı da gündeme almaya başladı. El Mundo Deportivo ve Diarioas gazeteleri dünkü yayınlarında, Galatasaray Teknik Direktörü’nün, yıldız futbolcuyu önümüzdeki sezon Barcelona’ya kazandırmak için söz verdiğini ileri sürdüler.
El Mundo, Ivan Vargas imzalı haberde, Arsenal, Sevilla, Valencia ve Manchester City gibi dev kulüplerin de gözlerini diktiği Arda Turan için en önemli adımı Barcelona’nın attığını yazdı. Gazete, “Osmanlıların yeni gözdesi”diyerek övgüler yağdırdığı Arda Turan için, Rijkaard’ın devrede olduğunu ve bu oyuncuyu, Katalan ekibine kazandırmak istediğini iddia etti.

Laporta detaylı bilgi aldı
Diarioas gazetesi yazarlarından Moises Llorens ise Barcelona Başkanı Joan Laporta ile Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard’ın, Arda’nın geleceğiyle ilgili bir telefon görüşmesi yaptıklarını yazdı. Llorens, İspanyol devi Barcelona’nın ABD’deki hazırlık kampındayken yapılan görüşmede, Başkan Laporta’nın Arda ile ilgili bilgi aldığı ve Hollandalı hocanın övgüler yağdırdığını da vurguladı.
Ancak haberde, Rijkaard’ın, Laporta’ya, bu sezon bırakmayı düşünmediklerini bildirdiği Arda Turan ile ilgili “Önümüzdeki sezon bu izni verebiliriz” hatırlatmasını yaptığı da belirtildi.
Moises Llorens, MİLLİYET’e verdiği özel bilgide de, Arda konusunda yürütülen bu gizli görüşmeler sonucunda Barcelona’nın önemli gelişmeler kaydettiğini, Türk yıldızın transferi için önümüzdeki aylarda açıklama yapılabileceğinin altını çizdi.

Kaynak: Fanatik - Milliyet.com.tr

Bence İyi Fiyata Satılabilir. Ben her zaman diyorum satılamayacak adam yoktur. Arda da Bu sene iyice değerlenecek ben burda söylüyorum. Bu sezon sonunda 25 MilyoN £ Edeceğini Düşünüyorum ben. Ve Çok iyi olur çünkü Arda Küçük Bir takıma gitmemeli. bizden Üst Bir takıma Barcelona Real Madrid MiLaN gibi Takımlara Gitmeli Bencee.

Teşekkür ET EMEĞE SAYGI.

kesinlikle gitmesini istemiyorum

ama biliyorumki gitmezse bu ligde çok uzun zaman tutunamaz kendini geliştirmesi lazım

bizim ligden daha kaliteli birr ligde oynamayı hak ediyor

ya bi türk ü barcelona gibi takımda keyifle izlesek artık
ne iyi olurdu

Arda Kendisi İçin GitmeLi ama Takım ıcın kaLmaLı sıkıntıLı bı durum arda ıcın =)
Tabi doğruysa =)

düşünmesin gitsin derim

gs vefalı bi takım olsa h.şükür e bi jübile yapmaya üşenmezdi

sonu rüştü gibi olmasında ne olursa olsun.

Arda'nın Kariyeri Açısından Çok ÖnemLi Bir OLay, Bir Noktadan Sonra Gitmek Zorunda, ELimizde Tuttuğumuz Sürece, Hasan Şaş Gibi FutboLunun GeriLemesi Söz Konusu, Arda GaLatasaray İçin ELbette Ki Çok GerekLi Bir Oyuncu, Ancak NasıL Arshavin'de Zenit'te Tutunamayıp Performansı GeriLemeye BaşLadığında ArsenaL'e ZorunLu GönderiLdiyse, Arda Da Performansını Bu Sezon İçinde En Üst Noktaya Taşıdığı Anda Sozun Sonunda Da Eğer Gerçekten Ciddi ParaLar VeriLirse Ve Arda'yı İsteyen KLüp Gerçekten Barca OLursa Bence GönderiLmeLi, Eğer Göndermessek, Yani HayaLLerine EngeL OLursak Hasan Şaş'ta OLduğu Gibi 1-2 Seneye Düşüşe Geçip Hasan Şaş Gibi KayboLabiLir, Eğer Bu YazıLanLar Doğruysa Seneye Arda'nın Barca'ya GönderiLmemesi Hem Arda'yı BeLkide Bir Daha AsLa Barca'da Oynayamaması Yani HayaLLerinin YıkıLması AnLamına GeLecek, Hemde Bu Durum Yine GaLatasaray'a Zarar OLarak Geri Dönecektir, Her İki Tarafında Memnuniyeti İçin Arda'yı Gerçekten Edeceği Değerde Bir Miktara Barca'ya Bu Sene DeğiL Ama Sezon Sonunda Satmak OLacaktır, Haber Doğruysa Şayet...

Ya GitmeLi arda kendisi için gitmeLi bence Messi İniesta İbrahimovic Arda Düşünsenize BarceLona bu :S

GaLatasaray Taraftarı oLsam ya da arda Benim tuttuğum takımda oLsa gerçekten gıtmesını ıstemezdım ama :S

Kariyeri adına büyük bi adım olur...

Arda çok iyi bir futbolcu türkiyede kalması gerekir ama

oda kendini geliştirmek istiyo... :durdurun

teşekkürler...

düşünmesin gitsin derim

gs vefalı bi takım olsa h.şükür e bi jübile yapmaya üşenmezdi

bu sözün üzerine Laf söyLenmez..
ben fenerbahçeLiyim ama hakan şükürü severim..
üLke futboLunun yetiştirdiği en iyi goLcü diyebiLiriz.
gaLatasaray ona biLe bir jübiLe yapmaktan aciz..
arda gitsin bencede..

kendi kariyeri için gitmeli tabi doğruysa

bize direk ulaşabileceğimiz kaynak linkini verirsen daha güzel olur

3 gün oldu nerden bulayım :S . Arda Giderse Kendisi için Süper olur ama Forma şansı Bulacağını zannetmem . Onun Oynadığı yerde Henry war orta sahada oynasa İniesta war . Çok zor forma bulur . En iyisi kalsın :durdurun

Bir Galatasaray'lı olarak gitmesini istemem..

Bir Türk olarak gidip Türkiyemizin ismini yayması adına gitmesini isterim..

Bir futbolsever olarak gidip orada pek çok giden oyuncularımız
gibi şok girip eriyip bitmesini istemem. Burada bu sene veya
gelecek sene olgunlaştığında 30 milyona satılabilir.

Bu haberlerden bıktık artık. adamı illa bir yerlere götürecekler. gitmiyor karde$im :D

Geri