Arda : "Çıkmasaydım AdaLem YırtıLabiLirdi"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan'ın, Beşiktaş maçında sol arka adalesindeki gerilme sebebiyle oyundan çıktığı öğrenildi.

55240_news.jpg

Galatasaray, Beşiktaş derbisinden 1-1'lik skorla ayrılarak sahada istediğini aldı ama, Atletico Madrid maçı öncesi 4 oyuncusunu kaybetme riskini taşıyor.

Takımını öne geçiren golü kaydettikten sonra oyundan çıkan Arda Turan'ın, sol arka adalesindeki gerilme sebebiyle riske edilmediği bildirildi. DHA'nın haberine göre, maçtan sonra sakatlığıyla ilgili konuşan Arda, "Karşılaşmaya devam etseydim, adalemde yırtılma olabilirdi. Yarın MR'ım çekildikten sonra durumum belli olacak. Şu an için bir şey diyemem" dedi.

Sol kasığında zorlanma tespit edilen Elano, elinden sakatlanan Caner ve dizinden sorun yaşayan Uğur'un durumları da, yarın çekilecek MR'lar sonucu belli olacak.

logo_hp.png

Allah'ım sen cümle sporcularımızı koru,onları görünür görünmez cümle kazalardan,belalardan ve musibetlerden muhafaza eyle yarabbim.Galatasaraylısı,Fenerbahçelisi,Beşiktaşlısı farketmez neticede hepsi insan...

inşallah inşallah

neye inşallah arkadaşım..bu kadar fanatik olmanın ne alemi var..

Arda, futbolumuzun en değerli oyuncularının başında geliyor..bırak Arda'yı X bir takımdan X bir futbolcunun sakatlanmasını istemem..sonuçta herkes ekmeğinin peşinde..

neyse lafı uzatmaya gerek yok..geçmiş olsun Arda..İnşallah A.Madrid maçında takımdaki yerini alırsın..

otlu peynir dostum gs liyim ve ardanın memleketindenim sıkıntı nerede yanlış bişey mi yazdım ben ?inşallah iyileşir die dua ettim sen ne anladın acaba?

sen inşallah diyince, ben de başlığı okuyup ''inşallah yırtılır diyor bu'' anladım dostum..=)

galiba baya bi yanlış anlamışım..özür dilerim.. =)

yok dostum öyle bişeyi hiç kimseye demem herkes insan nihayetinde kafanı yorma sen :D

Çok zorlamamak lazım. Sonra 2-3 ay sakatlanır hem kendine ziyan hem kulübüne.

Allah'ım sen cümle sporcularımızı koru,onları görünür görünmez cümle kazalardan,belalardan ve musibetlerden muhafaza eyle yarabbim.Galatasaraylısı,Fenerbahçelisi,Beşiktaşlısı farketmez neticede hepsi insan...
AYNEN BENCEDE MAKSAT BIZIMKILER KAZANSIN herkeste böyle düsünmeli derim

Geri