Archicad v.10 Türkçe için sorunsuz crack burada..

serhangenc

New member
Reaction score
0
Archicad v.10 Türkçe için sorunsuz crack burada..
http://rapidshare.com/files/15736642/Archicad.rar

her ihtimale karşı 4 değişik crack var..ama ilki işi bitiriyo zaten..ben yine de 3 tane daha koydum..
sorunsuz çalışıyo..3 değişik PC'de denendi mükemmel sonuca ulaşıldı..hayrını görün..
:biggrin

hocam sağolasin ilk teşekkürler benden :)

ikinci teşekkürde benden. Güzel bir Çalışma ve paylaşım. Bi burdan teşkkür birde alt butondan. :)

çok sağolasın dostum Oğlumun işine yrayacak güzel bir program...
:clap :clap :clap

rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

Arkadaşlar her indirdiğiniz dosyaları taratın sonra sizlerde üzülmeyın bizlerde üzülmeyelim şu an bakamıyorum rapid kotam dolum umarım bir yanlış anlaşılma olmuştur die ümit ediyorum

dostum çok saol crack için ama program yokki kurup kıralım :(

Sanırım program daha önce verilmişti. Ama sanırım Linklerin süresi doldu. Burdan bir daha vermek çok fazla zaman alacak 660MB çünkü.Forumda bi aratın.

rakkaus demiş ki;
dostum çok saol crack için ama program yokki kurup kıralım :(
sayın arkadaşım foruma gözattım archicad v10 tr linkleri var ancak birçok mesajda cracklerin sorunlu olduğunu okudum..ben de elimde olan ve üç ayrı makinada deneyip sorunsuz olduğuna kanaat getirdiğim bu dosyayı sizlerle paylaşmak istedim..
yine de istersen
www.akamedya.com.tr
adresine girip öğrenciler için hazırlanmış eğitim sürümünü indirebilirsin..zaten ben de öyle yaptım..300 mb civarı sıkıştırılmış bir paket..
indirdikten sonra programı "eğitim" olarak değil de "ticari" olarak kurman gerekiyo..serial number falan girmiyosun..
zaten programı kurarken o link karşına çıkıyo.."ticari" linkini tıkladıktan sonra yapman gereken oturup programın kurulmasını beklemek zaten..

Sayın Goktug2 arkadaşım..
Ben avast 4,7 pro antivirüs yazılımını kullanıyorum..
İlgili dosyaları tarattım ancak olumsuz bir sonuca ulaşmadım..
zaten tehlikeli bi durum arzetseydi böyle bi dosyayı asla paylaşmazdım..
yine de uyarın için teşekkür ederim..

serhat kardes nasıl kuracam bu dosyayı anlatırmısın lutfen paylasımın ıcın cok tesekkur ederım

bende archicad 10 full versıyon kurulu zaten ama o dosyanın ıcındede crack dosyası var ıkı tane crack aynı anda olurmu denedım ama kuramadım lutfen yardım edermısın kardesım benım ıcın cok onemlı bu mesele beklıyorum ve sımdıden tesekkur ederım

hocam crack dosyasını yın gonderırsen sevınırım.tsk

arkadaşlar ben biraz beceremedim. iyi bilen varsa anlatsın neyapacağımı. Archicad 10 nun crack i için teşekkürler

serhangenc' Alıntı:
rakkaus demiş ki;

sayın arkadaşım foruma gözattım archicad v10 tr linkleri var ancak birçok mesajda cracklerin sorunlu olduğunu okudum..ben de elimde olan ve üç ayrı makinada deneyip sorunsuz olduğuna kanaat getirdiğim bu dosyayı sizlerle paylaşmak istedim..
yine de istersen
www.akamedya.com.tr
adresine girip öğrenciler için hazırlanmış eğitim sürümünü indirebilirsin..zaten ben de öyle yaptım..300 mb civarı sıkıştırılmış bir paket..
indirdikten sonra programı "eğitim" olarak değil de "ticari" olarak kurman gerekiyo..serial number falan girmiyosun..
zaten programı kurarken o link karşına çıkıyo.."ticari" linkini tıkladıktan sonra yapman gereken oturup programın kurulmasını beklemek
selam ben dediğin gibi ticari linkiyle programı kurdum.ancak bu crackle ilgili bişey yapamadım.çünkü nereye ne şekilde kullanıcağımı bulamadım.programı çalıştırdığımda koruma anahtarı bulanamadı dşye uyarı veriyo ve demo olarak çalışıyo.crack i nasıl kullanıcaz.anlatabilirmisin.çok saol.

indirmedim ama yinede teşekkürler.. emeğine sağlık

arkadaşlar herşey güzel ama bu tr crack nasıl yapılıyor.ne yaptıysam tr yapamadım archicad i. lütfen yardım eder misiniz...

Geri