archicad 12 daha çıkmadı ayrıca sen 11 versiyonunu kullandın mı.archicad 11 i dahi bilen ve kullanan pek yok. hem bir program yeni bir versiyon kısa aralıklarla çıkıyorsa ondan fazla bişey bekleme.autodesk firmasının en bariz autocad ve max ine bak anlarsın...kolay gelsin...
archicad 12 daha çıkmadı ayrıca sen 11 versiyonunu kullandın mı.archicad 11 i dahi bilen ve kullanan pek yok. hem bir program yeni bir versiyon kısa aralıklarla çıkıyorsa ondan fazla bişey bekleme.autodesk firmasının en bariz autocad ve max ine bak anlarsın...kolay gelsin...
evet kullandım gayette güzel bi program ama seninde dediğin gibi diğer programlar çokca yenileme yaptıklarından archicad de yapmıyormu diye arşatırdım sonuç olarak herhangi birşey bulamadım.ilgilenen arkadaşlar varsa bilgilerini öğreneyim demiştim.archicad 12 daha çıkmadı ayrıca sen 11 versiyonunu kullandın mı.archicad 11 i dahi bilen ve kullanan pek yok. hem bir program yeni bir versiyon kısa aralıklarla çıkıyorsa ondan fazla bişey bekleme.autodesk firmasının en bariz autocad ve max ine bak anlarsın...kolay gelsin...
cıktı yaklaşık 10 dakka evvel ama upload etmiyecem. nasıl olsa upload ediyoruz bazıları kalkıyor aynı dosyaları sıkıştırıp tekrar upload edip başka konu acıyor. o yüzden bakalım başkası direk bulsunda upload etsin dimi dostum fffbbbyyy
Archicad 12 çıkmadımı Bilginiz Varmı
cıktı yaklaşık 10 dakka evvel ama upload etmiyecem. nasıl olsa upload ediyoruz bazıları kalkıyor aynı dosyaları sıkıştırıp tekrar upload edip başka konu acıyor. o yüzden bakalım başkası direk bulsunda upload etsin dimi dostum fffbbbyyy
ArchiCAD 12 aşağıdaki linkte.... Sadece Hackhell de.... Paylaşmak güzeldir..
Kurulum denendi. Kontrol edildi arkadaşlar.. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz...
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=458297