Archicad 12 çıkmadımı

gurur24

New member
Reaction score
0
Archicad 12 çıkmadımı Bilginiz Varmı diye sormuştum? sağolsun formdaki arkadaşlar yüklemişler hayırlı olsun

archicad 12 daha çıkmadı ayrıca sen 11 versiyonunu kullandın mı.archicad 11 i dahi bilen ve kullanan pek yok. hem bir program yeni bir versiyon kısa aralıklarla çıkıyorsa ondan fazla bişey bekleme.autodesk firmasının en bariz autocad ve max ine bak anlarsın...kolay gelsin...

archicad 12 daha çıkmadı ayrıca sen 11 versiyonunu kullandın mı.archicad 11 i dahi bilen ve kullanan pek yok. hem bir program yeni bir versiyon kısa aralıklarla çıkıyorsa ondan fazla bişey bekleme.autodesk firmasının en bariz autocad ve max ine bak anlarsın...kolay gelsin...

AutoCAD ve Maxteki problem ne acaba ? Bildiğin bir şey varsa bizede anlatırsan sevinirim.

bak şimdi bende merak ettim :goz: ne gibi eksıklıkler gördün paylaşırsan sevinirim en son max 2009 designı indirdim 8den geçtiğim için çok güzel olmuş mimari autocad 2009uda şim indiriyorum ondada 2008 mimaride bulunan eksıklıklerı giderilmiştir die kasıyorum ama bildiğin bir şey varsa boşa indirmeyelim...

evet kullandım gayette güzel bi program ama seninde dediğin gibi diğer programlar çokca yenileme yaptıklarından archicad de yapmıyormu diye arşatırdım sonuç olarak herhangi birşey bulamadım.ilgilenen arkadaşlar varsa bilgilerini öğreneyim demiştim.

galiba söylediklerim biraz yanlış anlaşılmış onun için özür dilerim.anlatmak istediğim bu kadar geniş çaplı ve büyük boyutlu vs.(3ds max,autocad vb için ne demek istedğimi anlamışsınızdır) programlarda aşırı bir değişiklik ve yeni özellik ekleyecek olsalar bu kadar kısa sürede yapmaları zaten imkansız.yaptıkları arayüzdeki görünüm farkı.bir kaç yeni komut farklı araç çubukları vb. bu şekilde bir pazar oluşturup kullanıcıları sürekli yeni programları almaya zorluyorlar.ne için herşey para için.tabiki her zaman için bir programın son sürümünü kullanmak iyidir.fakat aşırı bir yenilik beklemek yanlış olur.(bu alanda uzman hocalarımla yaptığım sohbetler ve deneyimlerim dahilindeki düşüncelerimdir).
teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.herkese kolay gelsin...

cıktı yaklaşık 10 dakka evvel ama upload etmiyecem. nasıl olsa upload ediyoruz bazıları kalkıyor aynı dosyaları sıkıştırıp tekrar upload edip başka konu acıyor. o yüzden bakalım başkası direk bulsunda upload etsin dimi dostum fffbbbyyy

11 çift işlemciyi desteklemiyor ve bu nedenle hantallığı var.12 ye geçmek için gayet yeterli bir neden bence.12 gerçekten çıktı mı bilmiyorum ama eğer çıktı ise ve elinde olan varsa ve upload ederse çok makbule geçer.

cıktı yaklaşık 10 dakka evvel ama upload etmiyecem. nasıl olsa upload ediyoruz bazıları kalkıyor aynı dosyaları sıkıştırıp tekrar upload edip başka konu acıyor. o yüzden bakalım başkası direk bulsunda upload etsin dimi dostum fffbbbyyy

Ne diyeyim sana.Allah akıl fikir versin.Bu dünyada internet kullanabilen tek kişi sen olduğun için bir tek sende vardır.
Verdiğim programlardan AutoCAD 2009 için forumda en az 9-10 konu açılmıştır.Benden öncede açan olmuştur sonrada.Ne yapalım konularımı silelim yoksa sen benim verdiğim programı nasıl verirsin diye birbirimizemi girelim? Firmaların kendisinden lisans almak neysede senden almak zor galiba.
Tekla Structures 14'ü senin Upload ettiğin veya alıntı yaptığın linklerden indirmedim fakat indirip yayınlayabilirdimde.Ama emin ol o zaman senin konuna bunu yapmak istediğimi yazardım.
Ardı önü dosya upload ediyoruz , o yüzden programları sahiplenmesek daha mantıklı olur.

ed2k://|file|TEKLA.STRUCTURES.V14-MAGNiTUDE.iso|767258624|5C013E7688D1667821A39FE399956068|h=JBTA5QOMVT4O62HMXKOLJOJUA2NZVQUD|/

Not: Graitec Advance Steel 8.1'i hafta sonu upload etmeyi düşünüyorum.Onunda lisans hakları sendeyse veya eskaza şu an upload ediyorsan haber verde ben upload etmeyeyim.Telif hakkı sorunu yaşamak istemiyorum...

Archicad 12 çıkmadımı Bilginiz Varmı

ArchiCAD 12 aşağıdaki linkte.... Sadece Hackhell de.... Paylaşmak güzeldir..

Kurulum denendi. Kontrol edildi arkadaşlar.. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=458297

sonunda geldi ogün ogünde bugun ne kadar da güzel sağolun arkadaşlar

Archİcad 12 Ciktii Indirdim Bu Sieden..
Herkesin Eline Saglik..

Geri