Arap Körfezinde YakaLanan Denizkızı !

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
133391.jpg

iLginç ßir Video o nasıL ßi canLıdır ya .. :)

Video'yu izLemek için tıkLa

"Biz, hakikaten insanoğlunu şan ve şeref sahibi kıldık. Onları, (çeşitli nakil vasıtaları ile) karada ve denizde taşıdık; kendilerine güzel güzel rızıklar verdik; yine onları, yarattıklarımızın birçoğundan cidden üstün kıldık." İsra Suresi /70

Kurban olduğum , nasıl da canlılar yaratıyor . sakın demeyin bunu neden yaratmıştır diye. elbet bi sebebi vardır

allah allah ilginç bişi eger fake değilse çok sarsıcı ilginç ama denizkızından ziyade uzaylı kibi duruyor ya

hayret edilesi birsey

Grçekten ilginç ama Video nun ortalarında bozuluo mu? bana mı öyle geliyor

o nasıl bir yaratık öyle

allahım sen buyuksun
ama cok ilginç kimbilir daha neler vardır bilmediimiz.....ama bide alışmısız deinkızlarını cızgı filmlerden gzl gormeye cok sasırdım valla:eek:

İndireLim BakaLım

one öle ya ürktüm walla

kardeşim şöle sapık sapık korkunç resimler koymayın yaa!

bu gerçek discovery chenelda göstermişlerdi bunun belgeselini çirkin ama denizden babam çıksa yerim :)

NoSteam' Alıntı:
bu gerçek discovery chenelda göstermişlerdi bunun belgeselini çirkin ama denizden babam çıksa yerim :)
emin misin bu seyin dicovery'de cıktıgından. Bana kesinlikle fake geldi. unutmayalım bir zamanlar kurana saygısızlık yaptı diye degisik bir hale giren kız olayı da vardı ve bu habere inananlar da coktu. Bırakın bilimsel kanıt göstersinler de anlayalım ne oldugunu..

buna bensiyodu ayı balığı feelan diodu geçen yıl dı insana benzemesinden dolayı bazı balıkçılar bu deniz ürününü deniz kızı zannedio bence deniz canavarı denmeli ama neyse

Ulen Bende ResimdeKi Kıprasacak Diye Bekliyordum.. :) Havayı Aldım :D Neye Niyet Canavara Kısmet

Geri