aRap aTı Güiza !

SoηєR!uм

New member
Reaction score
0

aRap aTı Güiza !

1zmo87p.jpg

La Liga´da geçen sezonun ilk 14 haftasında sadece 7 gol atmıştı. Kalan haftalara tam 20 gol sığdırdı, Kral oldu. Fenerliler şimdilik ondan memnun değil, ama gerçek şu:?Daniel Güiza ‘Arap Atı´ gibi sonradan açılıyor!

Okçu geç form tutuyor.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu’nun (IFFHS), dünyanın en önemli liglerinin başında gösterilen La Liga’da 27 gol atarak ‘Gol Kralı’ unvanıyla Fenerbahçe’ye gelen Daniel Güiza’nın, bu sezon gösterdiği performansıyla hayal kırıklığı yarattığını belirtti. Ancak IFFHS ‘en kötü performansa sahip golcü’ olarak gösterse de, ‘Okçu’nun bir önemli özelliğini ıskalıyor. Güiza, geçen sezon İspanya Ligi’ne de tutuk başlamış, ilk 14 haftada sadece 7 gol atabilmişti.

Her an patlayabilir...

İkinci yarı ile birlikte açılan ve sonlara doğru iyice coşan İspanyol futbolcu, 38 hafta sonunda 27 gole ulaşma başarısını göstermişti. 38 haftalık uzun lig maratonunun 21 haftasını boş geçmeyen tecrübeli isim, 20. haftaya kadar tek tek gitmiş, ardından ağırlıklı olarak maçlarını iki golle tamamlamıştı. Geçen sezonun tek hat-trick’ini ise, 33. haftada Real Murcia karşısında yapmıştı. Fenerbahçe’de de suskun başlayan Daniel Güiza bundan sonra patlama yaparsa, bu sürpriz olmayacak.

Fener’de ilk 14 haftası...
Maç Dakika Gol Asist Sarı
Süper Lig 14 1237 3 3 3
Avrupa 10 885 3 2 1
T.Kupası - - - - -
Toplam 24 2122 6 5 4

6p28oz.jpg

SeviyoRum bu adamı...:clap
DaniéL GüiZa....[14]
" Zaman herseyi gösterecek..:clap "

Kaynak

güLizar abLa ya bu :) nesini seviyorsun anlamıyorum aldıgı parayımı? milan baros bu adamın 14 macta attıgını bir maçta attı :D sen sevmeye devam et

İspanya'da gol KraLı olupta Türkiye'ye geLip Türkiye'de İsteniLeni verememek Nasıl bir Duygu Düşünsenize =)
MutLaka Guiza Yapması Gerekeni Yapacaktır Ama önceLikLe Takımın Bir oturması gerekiyor
Ondan Sonra İşler rayına Girer diye düşünüyorum.

ÅĻΘŇĔ ĐİÁßĻΘ;3827861' Alıntı:
Ne arap atı ya bundan olsa olsa sütçü beygiri olur.Her maçta saçlarımı yoluyorum bu adamı izledikçe.Kafam kelleşmeden gitsede kurtulsak....

zaman herseyi gösterecek gercekten gecen seneden daha hırsLı oynuyor...
KesinLikle açıLacak..!​

inş o acıLana kadar sezon bitmez . . .

zaten fenerliler kim gelirse onu seviyo çünki mecburiyetten para veriyosun sevmeden olmaz ... emeğine sağlık

acıların çocuu beaaa bu adam gol mol atamas

Ligi yarıLadı..Arap atı parkurun çeyreğinden sonra açıLır.
At gibi ko$uyor sahada ba$ka bir yararı yok gözLe görüLür.Bo$ kaLeye biLe goL atamayan adamdan ne bekLersin ? Bu sene ne kadar goL pası geLdi Guiza'ya o kadar fırsatı harcadı.Kezman'a zamanında bu kadar pas atıLıyormuydu ? Kezman hiç değiLse bo$ kaLeye saLLıyordu

o deilde gol kaçırınca kale direğigine sarılıp aglıyor onu cok ıyı yapıyor

:D

abi adam karıdan da ayrılıd depresyona falan girmesin sakın :D gol kralı olacak derken başka bişi olmasın :D

insallah gollerini bekleyip görecegiz... :D

Bende Tespitlerinize Katılıyorum Ama Gülmekten
:hhmanD

Mirkelam'da koşuyor ama Birşey olduğu yok .
:durdurun

zaman zaman zaman....Daniel Güiza....Deivid iLk geLdiğinde takımdan kovuluyordu...ama çeyrek finaLe tasıyan adam oLdu.....:clap​

Sorun bunun sonradan açılması değil boş kaleye bile gol atamıyo nasıl iş anlamadım nasıl açılacak çok merak ediyom sadece boş kaleye gol atsaydıbile şimdiye 10 gölü olmuştu bile

Geri