ArapÇa Bİlen Varmi

T

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar bii kardeşim bana kabe iimamlarından biriinin çok etkileyici görüntülerle dolu bii duasını verdi arapçça biilmediğimden pek b şey anlayamadım ama kardeşimin sölediğine göre duadan sonra tutuklanmış bu duayı türkçeye ççevirebiilcek kmseler varsa yarın akşam upload edcem şimdiden teşekürler

yazılarkarışık kusura bakmayın klavye bozuk

ben bılıyorumda o kadar karışıksa bende cıkaramam ama bı denerım ne anlama geldını mı merak edıyorsun

evet kardeş ne anlama eldiğini baya bi merak ettm neyse ben şiimdi upload yapmaya başlarım sabaa azır olur sende çevrebilrsen çokmutlu olurum

unutturma bana özelden mesaj at ok

upload ettikten sonra burda linki veririsin bende yardımcı olmaya çalışırım ;)

ene tıgri arabi boş koyyes:p

hahahah :] ases o ne demek

konuyu acan arkadas upload ettıkten sonra lınkı koyarsan sevınırım.

ızlemek ısterım cunku

ben cok güzel arapça konuşurum demek:p

ben hıc anlamıyorum bı arapca bırde kürtceyı ogrenmeyı cok ıstedım

Kürtceyı ,kürtler kendı aralarında ne konusurlar dıye

Arapcayıda,kuranı anlamak ıcın ogrenmek ısterım

(bu arada 1200. tesekkurun benden)

noldu arkadaşlar yardımcı olunabildimi arkadaşa?

kardeş ben de arapça bılıyoum bıldiğimiz kadar sana yardimcı oluruz

incubus84' Alıntı:
arkadaşlar bii kardeşim bana kabe iimamlarından biriinin çok etkileyici görüntülerle dolu bii duasını verdi arapçça biilmediğimden pek b şey anlayamadım ama kardeşimin sölediğine göre duadan sonra tutuklanmış bu duayı türkçeye ççevirebiilcek kmseler varsa yarın akşam upload edcem şimdiden teşekürler

yazılarkarışık kusura bakmayın klavye bozuk

Tam olarak hatırlamıyorum ne olduğunu ama bu dua bende de vardı.. Arap bir arkadaşım vermişti...
Sizce ne olabilir ki...
Suudi hükümetinin kendilerine uşaklık yaptığı siyonist israil ve abd ile ilgili bir bedduaydı...

YÜCE ALLAH AZZE ve CELLE israil ve abdyi yok etsin inşallah...

incubus84 dostum limkii kkoy hakketten biz de bakalım....görmek isterim o duayıı...

rindik ases :goz:

Geri