admiral
New member
- Reaction score
- 0
Süper Final’de oynadığı 3 maçta sadece 1 gol atabilen Beşiktaş’ta teknik heyeti en çok zorlayan konuların başında hücum oyuncularının formsuzluğu geliyor. Tayfur Havutçu’nun en çok güvendiği isimlerin başında gelen Mustafa Pektemek’in formsuz görüntüsü hayal kırıklığı yaratıyor. Sezon sonunda ayrılması kesinleşen Edu’nun da istikrarsız futbolu, camiayı tatmin etmiyor. Aynı şekilde Filip Holosko’nun futbolu da beklentilerin çok uzağında... İşte bu kriz ortamındaki tek olumlu gelişme; Hugo Almeida’nın biten cezası... Karabükspor karşılaşmasında rakibi Jahic’e dirsek attığı gerekçesiyle 3 maç ceza alan Hugo Almeida, yarınki Fenerbahçe derbisiyle birlikte sahalara geri dönüş yapıyor.
‘Çocukları sevindireceğim’
Antrenmanlardaki hırsıyla dikkat çeken Portekizli yıldız, “Unutmak istediğimiz bir sene geçirdik. Maçlar, söylentiler, sakatlıklar bizi çok etkiledi. Şimdi Fenerbahçe’yi devirip, bizi izleyecek çocukların ve kadınların yüzlerini güldürmek istiyoruz. Ben ilk yarıdaki Fenerbahçe derbisinde gol atmıştım. Maç Fiyapı İnönü Stadı’ndaydı. Yine oynayacağım ve yine golümü atacağım” dedi.
‘Çocukları sevindireceğim’
Antrenmanlardaki hırsıyla dikkat çeken Portekizli yıldız, “Unutmak istediğimiz bir sene geçirdik. Maçlar, söylentiler, sakatlıklar bizi çok etkiledi. Şimdi Fenerbahçe’yi devirip, bizi izleyecek çocukların ve kadınların yüzlerini güldürmek istiyoruz. Ben ilk yarıdaki Fenerbahçe derbisinde gol atmıştım. Maç Fiyapı İnönü Stadı’ndaydı. Yine oynayacağım ve yine golümü atacağım” dedi.