Aranıza katılmış bulunmaktayım

Srgwthrn

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar, nickim Seregwethrin (kısaltma olarak Srgwthrn kullanıyorum çünkü forum yeterince uzun nicke izin vermiyor)

Türkiye'de şu anda gerçekten kaliteli hacking&security portalı bulunmadığı için bende çeşitli arayışlara başaladım. forumw.org adresinde warezlerde dolaşırken bir resimde sitenizin adresini gördüm ve bir göz atmak amacı ile geldim. Evet gerçekten güzel bir forum, siteyi dolaştıkça umarım daha fazlasını da keşfedeceğim.

Bilgisayar bilgime geline genellikle web hacking ile uğraşıyorum. XSS, sql injection, remote file inclusion vs.. aslına bakarsanız iyi derecede php&mysql bilgim vardır. Yani neredeyse php&mysql'in yapmaya izin verdiği, olanak sağladığı herşeyi gerçekleştirebilirim. MySql bilgimin client tarafı biraz daha ağır basar (mysql sunucusunu tabi ki kullanabiliyorum ama bütün komutları vs.. bilemiyorum)

Artık web hacking'i bir kenara koyup biraz system hacking ile uğraşmak istiyorum. Bu nedenle sizlerle bu forumda birlikte olmayı uygun gördüm.

Bu arada ÖSS'ye hazırlanıyorum, 2 ay daha fazla aktif olamam ama ondan sonra büyük bir patlama yapacağım.

Okuyan herkese yorum yazmasalar bile teşekkürü bir borç bilirim...

sorması ayıp siteye reklam yapmayamı geldn??

hoş geldin de reklam la geldin msj larını editlermisin

Hoşgeldin Web Ten Anladini Gösteröiş Oldun Sağol!...bişey Olursa Yardimlarini Bekleriz!....

hoş geldin ..

kendi yazdığım forum demişsin Php-Nuke ye :D

aramıza hoşgeldin ama reklam yapmasan daha ii olcak..

hoş geldin aramıza

Phpnuke için dememiştim ilk verdiğim site için kendim yazdım demiştim.

Benim sitem de bir hacking portalı olsa, buradaki üyeleri çalmaya çalışsam tamam diyecem ama benim forumum ile burasının bir içerik benzerliği yok.
Çalışmalarıma "reklam" muamelesi göstereceğinizi düşünmemiştim açıkcası. Ama farketmez nasıl istiyorsanız öyle olsun. Mesajımı değiştirdim.

Hoşbulduk...

hosgeldin arkadasım iyi forumlar

Geri