Arama butonu

Aktuğ

Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaslar eskiler beni bilir.
geyikte falan eger bi konu werilmişse mutlaka bulur kapatırdım.ama şimdi bakıyorum konulara,arattırıyorum,bulamıyorum ama verildiğindende eminim..hatta kimi zaman konunun kendisini bile bulmuyo.sonuç bulunamadı diyor.
bu arama butonunda bi terslikmi war,yoksa bu 9 aylık ayrılık benimi tüketti :saskin ???

Ben de forum oyunlarında senin için eskisi kadar sık görünmüyo diye yazıyodum...9 aydır nerelerdesin yaw..Askere falan mı gittin?

Arama butonuyla ilgili bu aralar hiç sorun yaşamadın çok şükür..Tahtaya vurayım:D:D:D:D

sende mi brütüs :) hocam geyik mizah'taki başlıktada yazdım çünkü bende tema değiştiğinde anladım anasayfadaki buton harbiden süs =) /search.php yani gelişmiş arama seçeneklerinde bir sorun yok çatır çatır :eek:ha

haklısın dai gelişmiş aramadaki iş yapıo.

bende diyorum ne oluyo bana.formdanmı düştüm diye düşünüodum

ßen her aradığıma uLaşıyorum Aktuğ sende bi sorun olmasın dicemde sende tecrübelisin =) Aramayı geneLden değiLden hangi böLüm içerisinde aramak istiyosanız o böLüm içindeki arama seçeneğinden aratin daha kesin hızlı sonuca ulaşırsınız.

kanka buton zaten pert:D

sitedekini kullanmak için ilim profesörü olmak lazım

ben googledan arıyorum mesela gel google'a

hackhell kaspersky 2009 yaz:D
yada
hackhell karizma yarışması yaz:D:D

siteden daha hızlı bulup direk bizim siteyi konuyu açıyor mükemmelliyetin ötesinde:D

Geri