Aramızda Uzaylılar Varmış

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0

Bulgaristan Uzay Araştırmaları Enstitüsü bilim adamları, Dünya'da halihazırda uzaylıların olduğunu ileri sürdü.

Daily Telegraph gazetesinin Bulgar basınına dayanarak verdiği habere göre, Enstitünün Başkan Yardımcısı Lachezar Filipov, uzaylıların varlığıyla ilgili araştırmanın, bunların gerçekten Dünya'da var olduklarına işaret ettiğini ve varlıklarını aramızda dostça sürdürdüklerini gösterdiği düşüncesinde olduğunu belirtti.

Enstitü, kendilerine gönderilen birçok karmaşık sembolü çözme çalışmalarına başladığını açıklarken, Dünya'nın dışındaki yaşamla iletişim halinde olduklarını ileri süren Filipov, bilinmeyenlere cevap olacağına inandıkları dünya genelindeki 150 kadar ekin çemberini araştırdıklarını kaydetti.

Filipov, "Uzaylılar halihazırda aramızda yaşıyor, bizi gözlemliyor. Bize düşmanca yaklaşmıyor, aksine yardım etmek istiyorlar. Ancak biz onlarla iletişim kuracak yeterlilikte değiliz" diye konuştu.

Vatikan'ın dahi uzaylıların varlığını kabul ettiğini belirten Filipov, insanoğlunun Dünya dışı yaşamla, radyo dalgalarıyla değil, düşünce gücüyle iletişim kurabileceğini ve bunun 10-15 yıl içinde kesinlikle olacağını savundu.

NtvmSnBc

vakitan ın doğrulaması doğru oldugu anlamına gelmiyor deilmi ? ..

Bir zahmet iletişim kurarlarsa yada en azından heyoo biz aranızda yaşıyoruz diyip ortaya çıkıp kendilerini
gösterirlerse bizlerde mutlu oluruz değilmi : ) ? nede olsa galaksidaşız : ) aramızda evrensel bir bağ var sonuçta.

Bu açıklamaları hafife almayın arkadaşlar, Abd eski başkanlarından Nixon, kanada eski başbakan yardımcısı Paul Hellyer uzaylı yaşam formları ile bağlantıda olduklarını açıkladılar. Ben görmedim şahit te olmadım ama bu insanlar; devlet yöneticileri ve saygın kariyerleri olan enstitü başkan-başkan yardımcıları vb gibi böyle açıklamalar yapmazlar

Ben söylemiştim demeyi hiç sevmem ama ben söylemiştim :huh: :)

ellerine ve emegine saglik arkadasim

ses var görüntü yok buneya yok dünya dalarmış yok vatikan demiş ona inanan kim ya uzaylılar ols dahi dünyanın halini görüp kaçarlar düşünsenize afrikadaki yam yamların arasında kaldıklarını hiç düşünemiyorum

Geri