Aragones'in kaderi kupaya bağlı

Dean Winchester

SupernaturaL
Reaction score
0
Aragones'in kaderi kupaya bağlı

533_B_aragones036.jpg

Ankaraspor yenilgisiyle lig yarışına büyük ölçüde havlu atan Fenerbahçe’nin tutunacağı tek dal olan Türkiye Kupası, aynı zamanda teknik direktör Luis Aragones’in de kaderini belirleyecek. Kupa kazanılırsa İspanyol hoca kalacak, aksi taktirde yollar ayrılacak.

İspanya Milli Takımı’nı 44 yıl aradan sonra Avrupa Şampiyonluğu’na taşımasının ardından Fenerbahçe’nin başına getirilen Luis Aragones’in sarı lacivertli kulüple imzaladığı sözleşmede önemli bir ayrıntı ortaya çıktı.

Yapılan anlaşmaya göre, Fenerbahçe bu sezon Süper Lig veya Türkiye Kupası’ndan birini kazandığı taktirde İspanyol teknik adamın sözleşmesi otomatikman 1 yıl uzayacak. İki hedefe de ulaşılamazsa taraflar masaya oturarak sözleşmeyi uzatıp uzatmayacaklarına karar verecek. Ancak böyle bir durumda Aziz Yıldırım yönetiminin opsiyon hakkını kullanması beklenmiyor.

Aziz Yıldırım: "Gönderin" diyenlere "Sabredin" dedi

Bu arada Ankaraspor mağlubiyetinin yönetim kurulundaki Aragones karşıtlarını iyice öfkelendirdiği belirtildi. Bu isimlerin başkan Aziz Yıldırım’la görüşerek, İspanyol hocanın bir an önce gönderilmesi gerektiğini söyledikleri kaydedildi.

Yıldırım’ın ise bu talepler karşısında, "Bu şartlarda hocamızın arkasında durmaktan başka çaremiz yok. Böyle bir durumda onu göndermek büyük bir risk olur. Türkiye Kupası’nı kazanma şansımız sürüyor. Önümüzde sadece iki tane 90 dakika kaldı. Bu süreçte hem hocamıza hem de futbolcularımıza destek olmalıyız" cevabını verdiği belirtildi.

Tazminat da başarıya bağlı

Önümüzdeki mayıs ayında yapılacak olağan kongrede başkanlığa aday olup olmayacağına henüz karar vermeyen Aziz Yıldırım’ın, göreve devam etmesi durumunda Aragones’i göndermek istediği de sızan haberler arasında.

Sezon sonunda gönderilmesi durumunda Luis Aragones’in alacağı tazminat da Türkiye Kupası ile orantılı. Kupa kazanılıp sözleşme otomatikman 1 yıl uzarsa İspanyol hocanın tazminatı daha da artacak. Kazanılamazsa, sözleşme az bir miktar para karşılığında karşılıklı feshedilebilecek.

azizin kaderi neye bağLı acaba

Kupayı Fenerbahçe Alırsa Bikini Giyerim diyecek Biri Çıkarmı Acaba Onu Düşünüyorum.:goz:

benim tahminim sivası geçip kupa finalini kazamayacaklar zaten geçtiler gibi sivası dolayısıyla bjk cl ye gidiyor ve bu olunca otomatikman uefa geliyor o yüzden taaş atıp kolları yorulmayacak tek yapacakları ligde bjk maçında bjk yi fazla zorlamamak :D

fenerin amacı kupadan ziyade avrupa kupaları
eğer sivası yenerlerse uefa yolalrı açılacak.

sanmıyorum sivas turu atlasın ama olabilir de fenerin sağı solu belli olmuyo.

ßu Senede Cup'a ßeşiktaşımızın ßoşa ÜmitLenmesın FenerLıLer :hhmanD

Bari kupayı alalım,zararın neresinden dönersen kardır hesabı...:D

Geri