Aragones'in gönderilmesini İSTEMİYORUZ

tıesto

New member
Reaction score
0
i94270_113091.jpg

Aragones'in gönderilmesini İSTEMİYORUZ

Fenerbahçe'nin sezona adeta çöküşle başlaması camiayı kara bulutlarla kaplarken, yönetimden hiçbir ses çıkmaması taraftarın endişesini daha da arttırıyor !.. Fenerbahçe taraftar sitesi Antu.com da bir bildiri yayınlayarak yönetime çağrıda bulundu ve beklentilerini sıraladı.

İşte Antu'nun bildirisi:

Tarihin en kötü Fenerbahçesi ile karşı karşıyayız...

Biliyoruz ki, böyle durumlarda önce teknik direktör gönderilir

Teknik Direktörümüz Luis Aragones`in gönderilmesini

İSTEMİYORUZ!!!

Teknik Direktör gönderildikten sonra ara transfer döneminde göz boyamak için yıldız transferi yapılır.

Ara dönemde aceleyle, panik halinde, planlanmadan yapılan transfer

İSTEMİYORUZ!!!

Fenerbahçemizin problemleri onu gönderip, bunu getirmekle çözümlenemez !!!

Tek çare mentalitenin değişmesindedir...

Tarihin en kötü sezon başlangıcını yapan Fenerbahçemizde tek bir yöneticinin çıkıp konuşmamasını anlayamıyoruz.

Yöneticilerimizden camiaya, neler yapacaklarını, aldıkları ve alacakları önlemleri açıklamalarını, bu kaos ortamına son vermelerini

İSTİYORUZ!!!

Kaybedilen bir sezon, Fenerbahçemizin geleceğinden önemli değildir...

Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun bu sezondan ders çıkarıp, futbol yönetimini ehil ellere bırakmasını, oluşturulacak profesyonel ekibin takımın eksikliklerini tesbit edip, transfer planlamasını şimdiden yapmasını, sözleşmesi sezon sonunda bitecek futbolcularla görüşmelere hemen başlanmasını, takımın önemli futbolcularıyla sezon bitmeden sözleşme yenilemesini

İSTİYORUZ !!!

Camianın bütünleşmesini, gerek maddi, gerekse manevi gücümüzü sahaya yansıtmamızı engelleyen bütün setlerin yıkılmasını, camiamızda birlik ve beraberliğin acilen yeniden tesis edilmesini

İSTİYORUZ !!!

Yıllardır camiamızın bütün unsurlarıyla yönetimimize destek vererek oluşturulan alışkanlıkların bu sene çökme tehlikesi belirmiştir. Yönetim ayrı, tribün ayrı telde çalmaktadır. Kulüpte bir otorite boşluğu gözlemlenmektedir.

Yönetimin behemahal ipleri eline alıp, camiayı bu başıbozukluktan kurtarmasını

İSTİYORUZ !!!

antu.com

Ya dai herşey iyi güzeLde
Ben aragonesin gidmesini
İSTİYORUM...........

Ya dede kalsın..EDU DRECENA ve SELÇUK gitsinnnn...!!! Yavhu anlatamadım bir türlü...!!!!
Edunun yüzünden hep bunlar ve tüm başımıza gelenler...Uyanın artık...!!!
Ben edu gidene kadar fenerbahçeli değilim artık...!!!

Dede kalsın, sezon başında iyi transferler yapılmalıydı. Gidenlerin ve sakatların yeri dolmadı....

aLışmışız anasını satıyım teknik direktör yoLLamaya..
Aragones'in eLindeki malzeme ne ya,geçen sene Zico'nun eLindeki Deivid ve AureLio 'BİLE' yok adamın eLinde.. VesteL'den Burak'La yada Müzmin Emre'yLe mi oynucak Aragones soruyorum size??

Aragones'in eLindeki malzeme ne ya,geçen sene Zico'nun eLindeki Deivid ve AureLio 'BİLE' yok adamın eLinde.. VesteL'den Burak'La yada Müzmin Emre'yLe mi oynucak Aragones soruyorum size??

Ya tamam kadro ligi taşıyacak bir kadro değil de adamın oyuna katkısı da 0.Kayseri maçında 2 mecburi değişiklik oldu.Takım 2-0 mağlup daha ilk yarı sona ermeden Maldonado çıkıp Deniz giriyor..Kocaeli maçı skor 1-1 yanda Deniz'e taktik veriyor.Sonra Uğur gol atıyor Uğur çıkıyor Deniz giriyor.Adam 1-1e de razı...Geçen seneki oyunculardan ikisi gitti.1i Kezman zaten.Bu oyuncular top oynamayı mı unuttu.Belli ki bir sorun var ortada.Sen kötü giden maçı çevirmek için bir hamle bekliyorsun.Giren adam Burak,Gürhan,Deniz....

Aragones Gİtsİn!!!

ben sevmedim bu dedeyi biraz olsa güler yüz yakışırdı belki tonton bir dede miz olurdu ancak dede soğuklukla kaybediyor zico daki sıcak kanlılık yok adamda ben gitsin diyorum önemli olan fenerbahçenin bu seneki hali değil geleceğidir bu sene zaten baştan kaybedilen bir sene dir lig deki bu kötü durum şampiyonlar liginede yansımıştır evinde 2005 ten beri yenilmeyen fener ilk defa farklı bir mağlubiyet almıştır bu sorunları aşmamızın tek yolu aragonesin gönderilmesidir ve yerinel ad yapmamış sıcak kanlı güler yüzlü bir teknik direktör gelmelidir bu bu sezonu kurtarmasada fenerbahçe nin geleceğini kurtarmaya yarayacak tek harekettir...

ѕσηυη¢υ;3640818' Alıntı:
Ya tamam kadro ligi taşıyacak bir kadro değil de adamın oyuna katkısı da 0.Kayseri maçında 2 mecburi değişiklik oldu.Takım 2-0 mağlup daha ilk yarı sona ermeden Maldonado çıkıp Deniz giriyor..Kocaeli maçı skor 1-1 yanda Deniz'e taktik veriyor.Sonra Uğur gol atıyor Uğur çıkıyor Deniz giriyor.Adam 1-1e de razı...Geçen seneki oyunculardan ikisi gitti.1i Kezman zaten.Bu oyuncular top oynamayı mı unuttu.Belli ki bir sorun var ortada.Sen kötü giden maçı çevirmek için bir hamle bekliyorsun.Giren adam Burak,Gürhan,Deniz....

yani oyuncu değiştirmek zorunda,değiştirmese bu sefer bu yüzden kabahat buLunacak ama ben fb'nin kadrosunu iLk defa bu kdr aciz görüyorum..
bi takımda sadece güiza mı topçu oLur ya
ikinci dereceden semih,aLex ve carLos var tabiki,kaLan hepsini at çöpe..

aragones in gitmesini doğru bulmuyorum her başarısızlığın faturası sadece teknik direktöre mi kesilmeli bence yönetiminde büyük suçu var doğru kararlar alamıyor zico gibi bir adamı elinde tutama ondan sonra şov amaçlı aragonesi getir o da olmayınca başka teknik adam ara nereye kadar böyle olur bu arada takımın aldığı darbeleri kim telafi edecek bazı arkadaşlar geleceğe bakalım demiş tamam takımın geleceği önemli ama bugünü sağlama almadan geleceği düşünsen ne fayda

gitsin artık bu moruk Fenerbahçemizden..

sinirleri bozmaktan başka bildiği yok..

gitsin oda kurtulsun bizde..

aragoones gitmesin.....

NE GENCLER NE ANTEP NE DE DENIZLI
BU SENE SENSIN YEDINCI
KÜMEDE KAL KÜMEDE KAL KÜMEDE KAL
FENEREBAHCEEEEE....

bence aragonesin sucu yok ne o morukmoruk birbün sizde olursunuz moruk merak etmeyin arsenal macında teknik direktörmü girip gol atacaktı veya kaleye gecip gol cıkaracaktı takımda ruh yok buruhu aragones veremez bunu yönetimin yapması lazım allah aşkına volkanın yedigi gollere bide arsenalın kalecisinin cıkardıgı pozisyonlara bibakın hele guizanın kacırdıgı goller----

cok haklısın

bana Aragone2i savunarak gelme moruk falan diyorum diye hiç gelme..ben o adama moruk diyorum..yoksa yaşlılığından dalga mayetinde demiyorum..hem dede yada moruk diyen birçok insan var..sen demek istemiyorsan demezsin olur biter..
kardeş senin analizin doğru ama benim anlatmak istediğim sadece arsenal maçı değil..
benim anlatmak istediğim genel bir analiz ve yorum..
buna dikkat edersen iyi olur..

Takım İçin 1. faktör teknik direktördür.Takımın başına geLen Teknik adam zaten bu mesuLiyeti kabuLLenmiştir.
Teknik direktörün takım içinde ne kadar büyük bir etken oLdunu görmek için beşiktaşa bakmamaız yeterLi.
Ben inanaıyorum ki Gerçekten düzgün bir t.d getiriLdiği zaman En azından bu ''ReziL'' durumdan kurtuLacağımıza adım gibi eminim.
Aragones iyi bir teknik direktör oLabiLir.Ama FenerbahçeyLe uyuşamadı işde...
Deivid ve aureLio'dan bahsetmişsin hadi onLarı attık diyeLim uğur boraL,Semih Lugano Edu R.CarLos bunLar yine aynı futboLcuLar.BunLarın Hepsi birden mi Bu kadar düştü...
AkıLLıca mı ki...
Aragones sorun burda.....

İstekler iyi ama aragones gitmesin'e katılmıyorum..

Ya dmm eLinde coq ii bi kadro yoq ama takımda inanç ta yoq gecen senede edu Lugano oynuodu bu sezonda onLAr oynuo gecen sezon top gecirmeyen edu Lugano ikiLisi bu sezon foLLos oLdu....
FutboLcuLarını motive edemiyosan kazanamıosan
DEFOL GİD MORUQ.....

Geri