ARaGoNeS Kezmana açık konuştu!

The_Ephee

New member
Reaction score
0
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü luis aragones sırp oyuncu kezman ile yaptığı görüşmede "guiza ve semih varken forma şansın bulunmuyor. hatta kadroya bile giremeyebilirsin. bu durumun senin için sıkıntı yaratmasını istemiyorum. başka bir takıma gitmen en mantıklısı" dedi.

Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemden bu yana beklenen performansı gösteremediği için ağır eleştiriler alan mateja kezman'ı luis aragones de gözden çıkardı. disiplinli yapısı kadar açık sözlülüğüyle de tanınan teknik direktör avusturya kampının bitişiyle birlikte sırp oyuncuyla bir görüşme yaparak kendisini yeni sezonda düşünmediğini dile getirdi.

İspanya ve türkiye'nin gol kralını kadrosunda barındıran aragones'in kezman'a "açık söylemek gerekirse sen bu takımda üçüncü forvetsin. oynama şansın yok. çoğu zaman yedek kulübesinde oturacaksın. hatta kadroya giremediğin dönemler de olacak. bu durumun ileride sıkıntı yaratıp takımı olumsuz etkilemesini istemiyorum. başka bir takıma gitmen en mantıklısı. kendine kulüp bulsan iyi olur" diye konuştu.

İspanyol hocanın önümüzdeki sezon hem türkiye hem de şampiyonlar ligi'nde yönetimin büyük beklentileri olması nedeniyle böyle bir karar aldığı ve kezman'ın yedek kalmasını kabullenememesinden dolayı ortaya çıkabilecek sorunları hesaba katarak oyuncusuyla bu konuşmayı yaptığı belirtildi.

AA

ArKadaşım kaynak beLirtirsen iyi oLucak...
PayLaşım için sağoL,,,
Zaten Kezman iyi bir futboLcu ama Nedense kötü günLer geçiriyor...
Onun için başka takıma gidip orda moral ve motivasyonu yakaLaması iyi oLucak,
Onun içinde...Fenerbahçe takımına ısınamadı bence birtürLü o Hoş havayı yakaLayamadı...:vur

şu takımda herkes kezman kadar hırslı azımlı ısteklı olsaydı şampiyonduk şimdi
isteklılıgı ve yanlıs olarak oynatılması kezmanı bıtırdı
benım kalbımden ılk yarı semih ikinci yarı kezman geçiyor çift forvet oynanılırsa

Belkide 1 sene başka bir takıma kiralanması Hem Fenerbahce hemde Kezman icin daha iyi olucaktır.

bencede eğer bole bı talep varsa kıranlanması en mantıklısı olucaktır eğer baska bı takımda eskı performansına kavusursa gercekten para kazandırarak takımdan ayrılır dha sonra

rus takımlarından birine kiralansın , ilk 11de oynayabileceği bir takıma.. orda kendini bulsun..
mali açıdan da ruslar en fazla 1.8 milyon euro öneriyo , farkı fb ödesin 3.2ye tamamlasın, herkes mutlu olsn..
tabi eğer böyle bi formül warsa

bende Guiza'yı gol diye atar
Kezman Guiza'dan çok daha kaliteli sadece Alex'in gazabına uğradı

dostum senin fenerbahçenin maçları takip etmedğin ve fenerli olmadığın çok belli alex ankara maçında penaltıyı bile atmadı moreli yerine gelsin diye kejman kullandı

yha wala ben bu aragones i coq sewdim gidio delikanlı gibi sölüo isdemiorm seni basının caresine baq en güseli yha :D:D

Fenerbahçe Karışacağa benziyor Karışsında bizde izleyelim :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Geri