Aragones, Kalecisini Arıyor!..

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
Aragones, Partizan’dan 2 gol yiyen milli kaleciyi, devre arasında böyle fırçaladı

F.BAHÇE, Sırp ekibi Partizan ile deplasmanda oynadığı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçının ilk 15 dakikasında büyük bir şok yaşadı. Skor bir anda 2-0’a gelmiş ve herkes saha içinde birbirine bakıyordu. Edu ve Lugano’nun hataları, Volkan ile birleşince tribündeki başkan Aziz Yıldırım, büyük bir gerginlik yaşadı. Teknik direktör Aragones de çok şaşkındı. Adeta takımını tanıyamıyordu. Alex’in penaltısından gelen gelen gol ile herkes ’Oh’ çekti

‘MERAK ETME SEN HOCAM’

SOYUNMA odasına girer girmez İspanyol hoca Aragones ’veryansına’ başladı. İlk hedefi kaleci Volkan’dı. ’Dede’, tercümanı vasıtasıyla “Volkan, burada mısın? Yoksa başka yerde misin? 2. yarı takımın kalesini korumak istiyor musun? Eğer mesleğine döneceksen bizimle birlikte sahaya çık. Yok dönmek istemiyorsan, soyunma odasında kal. Bu golleri yemenin tek bir mantığı olabilir o da kafa olarak burada olmaman” diye çıkıştı. Bunun üzerine Volkan “Tamam hocam. Sen merak etme” yanıtını verdi

COLİN KAZIM DA PAYINI ALDI

ARDINDAN Kazım’a dönen Aragones “Sahada ne yaptığın belli değil. Sana güvenip, forma verdik. Buna layık ol. Kimse topu alıp, sana getirmez. Rakip topu verip ’Al Kazım bu topu kullan’ demez. Topla oynamak istiyorsan, kapmalısın. 2. yarı toparlan. Yoksa oyundan alırım bir daha da formayı zor görürsün” diye azarladı. Hırsını alamayan İspanyol hoca, sonra da defans oyuncularını da adeta ’kılıçtan’ geçirdi: “Acemiler mangası gibisiniz. 2. yarıda ben gerçek takımı sahada görmek istiyorum. İdmanlarla, burada yaptıklarımız arasında dağlar kadar fark var

‘BU BENİM TAKIMIM DEĞİL’

EDU ile Lugano’nun kademesine giren yok. İkiniz de anlaşamıyorsunuz heralde. Diarra tek başına oynuyor, sanki karşısında direk var. Biraz konsantre olun, kademeye girin. 2. yarı sizden goller bekliyorum. Benim takımım gibi oynayın. Ben kaybetmeyi asla sevmem. Siz de kaybetmeyi içinize sindirmeyin. Kayıpla buradan dönmeyelim.” Aragones’in bu sözleri sonrası futbolcular kenetlenip, 2. yarıda rakipten üstün oynayıp, beraberliği sağladı. Maçtan sonra ise Aragones “Son 20 dakika kendiniz gibi, benim takımım gibi oynadınız. Bunu baştan yapmalısınız. Her şeye karşın bu skor bize yeter” dediği belirtildi.

VATAN

“Volkan, burada mısın? Yoksa başka yerde misin? 2. yarı takımın kalesini korumak istiyor musun? Eğer mesleğine döneceksen bizimle birlikte sahaya çık. Yok dönmek istemiyorsan, soyunma odasında kal. Bu golleri yemenin tek bir mantığı olabilir o da kafa olarak burada olmaman” diye çıkıştı. Bunun üzerine Volkan “Tamam hocam. Sen merak etme” yanıtını verdi

Allah Aşkına ßu DiyaLoqLarı Kim Söylüyo..?? Volkan Anlatmıyodur.. Herhalde Nebilim Yaw ßiraz Uydurma qißy qeLdi.​

Geri