Я@SmUsSعN ™
♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Yeni takımına imza attıktan sonra FB TV'deki Gündem programına katılan Luis Aragones İstanbul'daki ilk izlenimlerinin oldukça olumlu olduğunu vurgularken, İspanya federasyonunun göndermeye sıcak bakmadığı ekibindeki Cesar Mediondo'ya izin verilmesi araya girdiğini söyledi.
İşte Luis Aragones ve ekibinden Cesar Mediondo ile Carlos Carcallano'nun açıklamaları :
Aragones
"Arakadaşlarımızdan Carlos ile biz Atletico Madrid'de 7 yıl çalıştık. Bu süre içinde 1 şampiyonluğumuz var. Cesar için de aynı şeyi söyleyebilirim. Onla da 4 yıl boyunca milli takımda çalışmıştık. İkisi de çok iyi insanlar. Genç ve dinamik bir ekibim olduğunu düşünüyorum. Carlos fizik kondisyonerimiz, Cesar ise yardımcı antrenörüm olacak."
"Ekibimizde 1 kişi eksik kendisi şu anda İstanbul'da değil. Kaleci antrenörümüz pazartesi günkü Avusturya kampına katılacak. En önemlisi pozitif düşünerek Fenerbahçe Futbol Takımı için elimizden geleni yapacağız."
"Burada bulunudumuz süre içinde çok büyük bil ilgiyle karşılşaştım havaalanından bu raya kadar. Başkanımız ve yöneticilerimizle tanıştık ve zaman geçirdik. Konuşmalarımız oldu. Kulüple ilgili beni bilgilendirdiler. Özellikle başkanımıza çok teşekkür ediyorum kendisi benimle çok açık konuşuyor ve bana yardımcı oluyor. İstanbul'a geleli daha çok kısa bir süre oldu Şu an için ilk izlenimlerim gerçekten çok olumlu."
"Cesar'ı buraya getirmek gerçekten zor oldu. Federasyondan izin almakta zorlandık. Ben,im araya girmemle sorun çözüldü ve zorlu bir sürecin ardından kendisini İstanbul'a getirmeyi başardık."
Cesar Mediondo
"Aragones'in ekibi olarak burdayız. Bizler de kendisinin belirlediği bir program içinde birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı yapacağız. Öncelikle bu bir ekip çalışması olacak. Aramızda konuşup planlayacaklarımız doğrultusunda çalışacağız."
Carlos Carcallano
"Sayın Aragones'le çalışmaktan dolayı mutluluk duyacağım. Beni ekibine seçtiği için kendisine çok teşekkür ederim. Burada olmamızın sebebi en başta çalışma olmak üzere prensiplerimizi takımımıza aşılamak. Fenerbahçe çok büyük bir takım. Ben 28 yıldır futbol dünyasındayım. Bir çok başarı elde ettim bunların bazılarını Aragones ile birlikte kazandık. Aynı başarıları ve belki de daha fazlalarını da burada ulaşmak istiyoruz."
Aragones
"Önce futbolculardan başlamak istiyorum. Benim ekip anlayışımda bir grup olmak önemlidir. Futbolculara ilk olarak bunu aşılayacağım. Takım içerisindeki en büyük kişiden en gencine kadar bu aşılanacak ve bir uyum sağlanacak. Tüm dünyada basın futbol takımlarından en iyi haberleri almak ister. Ancak her takım ile basın arasında bir çizgi olur. Bizler takım olarak basınla bu çizgiyi en iyi düzeyde koruyacağız ancak aynı çizgiyi koruma işini Türk basınından da bekliyoruz."
"Başta şunu söyleyebilirim. Ben bir futbol aşığıyım ve ben bu konuda kendimi takıntılı olarak görüyorum. Tabii ki futbol dışında da yaptıklarımız var. 5 çocuğum 11 torunum var. Eşim buraada benimle beraber yaşayacak. Belli sürelerde de çocuklarım ve torunlarım buraya beni ziyarete geleceklerdir. Ailemle zaman geçirmeyi severim. Eşimle beraber olabildiğince yürüyüşlere çıkarız."
Haberbaz