Aragone gibi dedeniz oLsun istermisiniz?

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0
Aragones gibi dedeniz olsun ister misiniz?

En güzel figürlerden biridir... Dede... Hiç kızmaz... Hep anlayışlıdır... Dede... Daima vericidir... Sığınılacak limandır... Dede... En büyük güvendir... Yüzü sürekli gülendir... Dede... Ya o! Aragones! Dede Aragones... Oyuncularına yukarıdakilerin ne kadarını vermektedir sizce? Alex hücum arkası mı, orta saha mı? Maldonado tek ön libero oynar mı? Burak mı, Kazım Bunları araştırmak teknik olarak tamam da... Ya Dede? Dede gibi davranmıyorsa Torunlar ne kadar mutlu olur ki? Ne kadar kendilerini işlerine verebilir? Ne kadar başarabilir? Bir düşünsen Fener. Dostça uyarı benimkisi... Yanlış mıyım? Ne dersiniz?

Dai doğrusunda bu adam bu sene geldi artık.Ne yapacağız.Her adamınayrı bir huyu vardır.Zico ruhların ulu ruhuydu.Futbolcu suratına tükürse yarabbi şükür derdi.Bence futbolcular şu an tam krizde.Zico gibi bir ruhun ardından Aragones gibi bir azraili takımın başına getiren gerizekalılara suç bulmak lazım...

ÅĻΘŇĔ ĐİÁßĻΘ;3559447' Alıntı:
Dai doğrusunda bu adam bu sene geldi artık.Ne yapacağız.Her adamınayrı bir huyu vardır.Zico ruhların ulu ruhuydu.Futbolcu suratına tükürse yarabbi şükür derdi.Bence futbolcular şu an tam krizde.Zico gibi bir ruhun ardından Aragones gibi bir azraili takımın başına getiren gerizekalılara suç bulmak lazım...

Zico için Sölediklerin kesinlikle yanlış Zico Fb ye qelirken Beyaz PELE idi Oyuncular ister istemez ona çok büyük saygı duyuordu Bizler Koeamanı Pele yi Zico yu Maradona yı duyduk ama Ben hiç Aragones büyük topçuydu diyenine rastLamadım!!!

Zico için Sölediklerin kesinlikle yanlış Zico Fb ye qelirken Beyaz PELE idi Oyuncular ister istemez ona çok büyük saygı duyuordu Bizler Koeamanı Pele yi Zico yu Maradona yı duyduk ama Ben hiç Aragones büyük topçuydu diyenine rastLamadım!!!

Zico insan olarak dünyadaki ender kişilerden biri.Ama hocalığını sabaha kadar tartışırım.Soruyorum şu an Zico nerede.Real Madrid'in başındamı,yoksa Barcelona'yamı gitti.İnter'imi çalıştırıyor arkadaşım adam Özbekistan'da takım çalıştırıyor.Avrupa takımları gerizekalımıki böyle saygı duyulan bir hocayı almadı.Ayrıca büyük topçuymuş.Banane artık futbolculuk hayatı bitti.Bana futbolcu diye değil t. direktör olarak geldi.

eLLerine sağlık kardes ziCo gibi bi adamı yollayıp bu adamı aldılar yaa cok kötü bi karar fener bu sene bitik basladı...!! Adam ispanyayı sampiyon yapmıs Antep,Hacettepe,Sivasspor gibi adını bile ilk defa duydugu takımlara yenilior... Bnce cok güzeL bişey..! Anadolu takımlarının kndine güweni artıyo hiç olmazsa ;) ;) Fener puaN kaybetsin bnce en güzeLi mümkünse küme düşsün

Edit : eRCe
Lütfen LafLarımıza dikkat edeLim

eLLerine sağlık kardes ziCo gibi bi adamı yollayıp bu adamı aldılar yaa cok kötü bi karar fener bu sene bitik basladı...!! Adam ispanyayı sampiyon yapmıs Antep,Hacettepe,Sivasspor gibi adını bile ilk defa duydugu takımlara yenilior... Bnce cok güzeL bişey..! Anadolu takımlarının kndine güweni artıyo hiç olmazsa ;) ;) Fener puaN kaybetsin bnce en güzeLi mümkünse küme düşsün =)=) :D:D Cünkü Ezik :):):) :D:D:D |>| En Büyük Cimbom..! |<| !!!!!!!

yha dai beLamısın tartışma mı çıkarmaya çaLısıosun
:durdurun :durdurun

bugün bayram beyler no tartışma=)aragones gibi dedem olsun istemem ben..adamın yapacağı değişiklikler herşey belli baştan çok sıradan bi dede olurdu..dakka 70 kazım çıkar burak girer..ya da tersi=)abi dedeye laf yok..yedeklere baksanıza koca fener 3 sakatla bu hale geliyosa vay haline..13 sakatla cimbom takır takır valla...aziz amca ilk onbiri düşünmeseymiş keşke ama suç onda da geçen sene hiç sakatlanmadan ligi bitirdi ilk 11 nerdeyse

Ben de bazı arkadaşLar gibi hep söyLüyorum..Türk takımLarına aşırı disipLin yaramıyor..Bunu KaLLi türünde gördük ,Aragones'in sonuda KaLLiye benzicek gibime geLiyor :-D

ÅĻΘŇĔ ĐİÁßĻΘ;3561994' Alıntı:
Zico insan olarak dünyadaki ender kişilerden biri.Ama hocalığını sabaha kadar tartışırım.Soruyorum şu an Zico nerede.Real Madrid'in başındamı,yoksa Barcelona'yamı gitti.İnter'imi çalıştırıyor arkadaşım adam Özbekistan'da takım çalıştırıyor.Avrupa takımları gerizekalımıki böyle saygı duyulan bir hocayı almadı.Ayrıca büyük topçuymuş.Banane artık futbolculuk hayatı bitti.Bana futbolcu diye değil t. direktör olarak geldi.

Lütfen Ziconun T.Direktörlük hayatına Bak Japonya'yı asya Şampionu yaptı fb Ş.ligi nde çeyrek FinaLe çıkardı..

ÖnceLLikLe zico zekiydi.
OyuncuLarı tekeLinde tutabiLiyordu.
£vet Aragones disipLin sever biri.Ancak şunuda unutmayaLım DisipLin sadece aLmanLara Ve İspanyoLLara Yarar.ßiz TürkLer buna geLemeyiz.ßiraz daha kendiLerine kaLmak isteyenLerdeniz.
Bu manada Aragones'in teknik DüşünceLerini Takıma aşıLaması çok uzun zaman aLacaktır..
Hadi diyeLim istediğini başardı ancak ben yinede Zico dönemindeki başarının tekrarLannamayacağı görüşündeyim...
Bi İnter maçını izLeyin tekrardan..İyice anaLiz edin o zamanki Fenerbahçe'yi..
O zaman bu adam ne anLatmaya çaLışıyor anLıcaksınız her açıdan!

ÖnceLLikLe zico zekiydi.
OyuncuLarı tekeLinde tutabiLiyordu.
£vet Aragones disipLin sever biri.Ancak şunuda unutmayaLım DisipLin sadece aLmanLara Ve İspanyoLLara Yarar.ßiz TürkLer buna geLemeyiz.ßiraz daha kendiLerine kaLmak isteyenLerdeniz.
Bu manada Aragones'in teknik DüşünceLerini Takıma aşıLaması çok uzun zaman aLacaktır..
Hadi diyeLim istediğini başardı ancak ben yinede Zico dönemindeki başarının tekrarLannamayacağı görüşündeyim...
Bi İnter maçını izLeyin tekrardan..İyice anaLiz edin o zamanki Fenerbahçe'yi..
O zaman bu adam ne anLatmaya çaLışıyor anLıcaksınız her açıdan!

her keLimesine katıLıorm oLdness dai

Geri