Araba kullanırken hangi tür müzik dinlersiniz...

cℓuввєя

Pяσtєct Ψσuя &#11
Reaction score
0
evet arkadaslar söfor olan arkadaslar trafikte seyir halindeyke nmotive icin hangi tarz müzik turunu dinliyorsunuz?

once ben baslayayım ben genelde underground müzik dinlerim.tesisatta o bicim zaten...:)simdi sıra sizde

söforlügü olan arkadaslar trafikte seyir halindeyken motive olmak icin hangi tarz müzik turunu dinliyorsunuz?

once ben baslayayım ben genelde underground müzik dinlerim.tesisatta o bicim zaten...:)simdi sıra sizde

normalde ne dınlıyorsam zaten arabamda hepsınden var. müzik tarzını değiştirmem.rock dinlerim. haa eğer kullanıyorken içiyorsam (cok tehlikeli kımse yapmasın) o zaman daha slow dınlerım:)

J@CK@L' Alıntı:
normalde ne dınlıyorsam zaten arabamda hepsınden var. müzik tarzını değiştirmem.rock dinlerim. haa eğer kullanıyorken içiyorsam (cok tehlikeli kımse yapmasın) o zaman daha slow dınlerım:)

içkili arabamı kullanıyon . canavar mısın olm sen :( Ben genel türkçe pop veya yabancı şarkı dinlerim.

klasik müzik de dinlerim , sonra değiştirir fransızca slowlarıma geçerim , ondan sonra da almanca rap lere geçerim :D sonra arapça - kürtçe şarkılar a da geçerim yani belli olmaz :D:D:D

kafam güzelse arabesk dınlerın yoksa ya rap yada yabancı pop dınlerım tesisat süper de inletirim ortamı

radyoda ne çalıyosa onu dinlerim
bi de arabayı sürerken bengü nün kasedi kesinlikle yanımda olur :)

Kesinlikle Dj Tiesto hatta ve hatta Adagio the strings ve lethal endustry mükemmeldir... :)

bir kere konuyu acsan yeterlıydı:) neyse bırlestırdım.

joy turk...

Radyoda ne varsa... Özellikle türküleri dinlerim.. Caz hariç hepisi olabilir.. Uzun yolda kesinlikle yabancı müzik.. Dikkat dağılmasın diye..

çatlar patlar şeyler :)

techno, pop, rap, underground felan dinlerim genel olarak anca bunlar açıyo abi

RÜzgarina Ve Kafa Ortamina GÖre Genelde TÜrkÇe Ve Yabanci Slow Ve En Önemlİsİ TÜrk Halk &sanat MÜzİĞİ Yabanci Caz HarİÇ KulaĞa HoŞ Gelen MÜzİkler Tercİh Edİlİr Yabancilara Dahİ Zeybek MÜzİĞİ Dİnletİrİm:):):)turİzm SektÖrÜ Bu Adamlara Kendİmİzİ Tanitmak Lazim:)

yazin eger hava iyiyse ve arabanin üstü aciksa genelde rnb ve hiphop tarzi kislarida cogunlukla slow türkce pop ve olmassa olmazim karadeniz müzikleri

Geri