ѕσηυη¢υ
кιℓℓ ƒσя &#
- Reaction score
- 0
Galatasaray tekledi. Önce şehir şebeke cereyanında voltaj düştü, sonra uluslararası irtibat kesildi, daha sonra ışık azaldı ve Galatasaray arızaya geçti!
Neden?
Kalli deme ölürüm!
Fenerbahçe’de de mi Kalli var ki, o da Bursaspor’a yenildi!
Saçmalamayın.
Her seferinde bir kelle alıp felakete kılıf bulmaktan vaz geçin.
Futbol bu değil.
Galatasaraylı öyle bir hale düştü ki ayağına taş takılsa Kalli’den bilecek!
Ayıptır, yazıktır, günahtır yahu!
Adam takımı yeniden yaratmaya çalışıyor, siz oynamayanlara değil oynatana kızıyorsunuz!
Galatasaray’ın kasasında trilyonlar, elinde Ronaldinholar var da Kalli mi beceriksiz?
Al Kalli’yi koy Ali Ballı’yı sonuç yine değişmezdi
Galatasaray UEFA’yı alırken de Terim’le Chelsea’ye hem de Ali Sami Yen’de 5-0 yenilmedi mi?
O sene ligde en zayıflara puan kaybetmedi mi?
Ayıp değil mi Kalli’ye bu kadar yüklenmek.
Her insan hata yapabilir.
Belki Kalli de hata yaptı ama hiç mi onun hatasını telafi edecek adam yok saha içinde?
Herkes Kalli’ye kambura yatıyor taraftar da; yatanı değil Kalli’yi suçluyor.
Yok yahu!
Tütüneker boynuz mu?
Kasımpaşa’nın hocası Uğur Tütüneker bir zamanlar Kalli’nin talebesi, hocasından çok daha deneyimli mi ki Kasımpaşa Galatasaray’ı yendi!
Eğrisi doğrusuna rasgeldi…
Olur futbolda böyle şeyler.
Galatasaraylının hocasına bu kadar sallamaya ne hakkı var?
Ruhumu sıkılıyor vallahi!
Ne hocalar geldi geçti, n’oldu?
Galatasaray 2001den beri zor zahmet ilerliyor!
Ne hocalar geldi geçti, tek Kalli mi suçlu şimdi?
Adam sekiz senenin enkazını temizliyor siz onu suçluyorsunuz!
Kalli babamın oğlu değil! Ama gerçekleri görün biraz.
En kolayı seçip hocaya yüklenmek Galatasaraylıya yakışmaz!
Kalli bugün; ‘al atını ver tımarımı deyip, çekip gitse kurtulacak mı Galatasaray?
Lütfen sabır!
Lütfen saygı…
Yenilginin sebebi sadece Kalli değil.
Kalli baban olsa bu kafaya bir şey katamaz!
Aşın bunları…
Yeldeğirmenleriyle kavga etmekten vaz geçin!
Galatasaray’ın rakibi Kasımpaşa, o da düşmek üzere…
Rakibi küçümsersen adamı işte böyle tepelerler!
Yahu adamlar mahallene gelmiş seni dövüyor sen hala yediğin dayağın hesabını evdeki babandan soruyorsun.
Niye müdahale etmedi, niye yanıma kardeşimi de koymadı beni güçsüz bıraktı diye!
Böyle bir mantık olur mu?
Kalli baban olsa sana yapacağı bir şey olamaz.
Çıkıp oynayacaksın!
Hem de çatır çatır!
Trilyonları cukkalayan sen değil misin?
Lincoln değil mi, ötekiler değil mi?
Neden oynamıyorlar? Neden suçlu hep hocalar.
Bu ülke insanı hata yapan futbolcusunu baş tacı ediyor, hocayı rezil!
Komutanı hırpalarsan erat onu dinler mi?
Sen Galatasaraylıysan, HANİ GÜN GÖRMÜŞSEN neden komutanından rütbe sökersin!
Ne geçer eline
Taraftarı üzen şey Fener’e madara olmak!
Sadede gel, çıkar baklayı ağzından;
Fener, Bursa’ya Saraçoğlu’nda yenidi ya…
Galatasaray Kasımpaşa’yı yense, Galatasaraylı Fener’e laf giydirecek!
Tam zamanı.
Taraftar Fener’i kızdırmak zevkinden mahrum olduğu için Kalli’ye kızgın!
Bu yenilgi Fenerbahçe yenilgisi üzerine olmasaydı Kalli’ye tepki bu kadar olmazdı!.
Medya da Kalli’ye çatıyor çünkü o da yangın istiyor.
Galatasaraylı gaza gelme bindiğin dalı kesme!
Akıllı ol!
Şimdi sebebi Başkan Canaydın’ın ‘martta yokun’ demesine bağlayacaklar bile çıkacaktır.
Geçiniz. İlgisi yok!
Kimsenin ağzı torba değil ki büzesin!
Sanki Kalli Florya’da casus!
Etmeyin yahu! Gerçekleri görün biraz. Futbolcuya dayalı düzen yıkılmazsa Galatasaray yıkılır. Herkes hocasını dinleyecek Galatasaray o zaman güçlenecek. Disiplinin olmadığı yerde başarı olmaz!
Bırakın saç okşayıp, ‘koçum benim’ deme alaturkalığını.
Kalli, Florya’da casus değil!
Baba hoca ve de son derece akıllı ve bilge…
Medyaya verdiği cevapları izleyin kaliteyi görün.
‘Mağlubiyeti hazmedemeyen iyi hoca olamaz’ diyor Kalli.
Biz ne hocalar gördük mağlubiyet ertesi…
Lütfen biraz sağduyulu olun.
Kalli bunları oynatmamakta haklıymış!
Lincoln, Carrusca, Nonda, onlardan daha iyi oynamış olmasına rağmen Barusso daha oynayacak kıvamda değiller ve de;
Arda, Barış, Mehmet Topal, Uğur, Serkan, Volkan, Hakan Şükür’ün yokluğu hissedildi…
Belki de takımın işleyişi bozuldu!
Bence öyle…
Dün takım ‘Başıbozuklar Mangası’ gibiydi!
Orta saha durdu, etkinlik rakibe geçti.
Kalli de diyor ki; bu çocuklar çok genç. Dinlendirmem gerek…
Taraftar da diyor ki;
Lincoln’ü, ötekini berikini disiplin uğruna küstürmeseydin takım bu hallere düşmezdi!
Pekiii, Zico Kalli gibi değil! Bir hayli de mülayim…
Fener yenilmedi mi kendi sahasında Bursa’ya?
Futbol bu futbol!
Bırakın hoca suçlamayı da biraz da zevkini çıkarın, şu işin…
İsimleri var cisimleri yok!
Galatasaray çok kötü oynadı. Onu bu hale sokan düşmemek için son kozlarını oynayıp can havliyle saldıran Kasımpaşa’ydı. Aynı Kasımpaşa geçen hafta da Denizli’yi yenmedi mi?
Dünkü Galatasaray’ın Denizli’den ne farkı vardı?
Sahadaki kadroya baktığında isimler dünya çapında, oynan futbol kopuk kopuk!
İkili mücadelelerde kayıp, topu kullanmada zafiyet, gol vuruşlarında felaket, kalecide eksik maharet var!
Nasıl yener bu takım?
Sahadaki futbol nasıl takım oyunuysa;
Nasıl golü takım yer, takım atarsa neden sadece Kalli suçlu olur?
Galatasaray top yekun kötü olduğu için yenildi, hepsi bu!
Galatasaray yenilgiyi hak etti!
O her topa basan didişen orta sahası olmayınca takım durdu, hatlar arası bağlantı koptu ve
Galatasaray yenildi. Şansı da yardım etmeyince Kasımpaşa kalecisi Tolga da devleşince yenilgi kaçınılmaz oldu. Ayrıca Ümit’in direkten dönen topu, Hakan’ın mükemmel kafasını köşeden çıkartan kaleci Tolga’yı, Nondanınkileri de unutmayın. Olmadı! Sürekli baskı kuramadılar. Hakem de sertliğe biraz göz yumdu. Barbaros’un yaptıkları hele kale içinde arkadan gelip Lincoln’e çullanıp pozisyonunu bozması bence kart bile görmeliydi…
Ama bunlar mağlubiyetin sebebi değil.
Kasımpaşa mükemmel oynadı. Takım halinde rakibine üstündü. Sahanın her yerini kullandı. Her metrekarede Galatasaray’a bastı ve tatlı sert bir oyunla maçı kazandı.
Carrusca ve Lincoln gibi çıt kırıldım oyuncular da olunca Kasımpaşa uzun süre 9 kişiye karşı oynadı! Devre biterken attıkları harika golle de rakiplerinin moralini bozdular. O her zamanki ilk toplara giren Galatasaray gitti yerine Kasımpaşa’nın baskısından kurtulamayan bir takım geldi!
Özgür Öcal, Merthan, Murat Akın, sert oynamasına rağmen Barbaros ve golün sahibi Erhan Küçük mükemmel oynadılar. Sanki Kasımpaşa sahada bir kişi fazla gibiydi.
Defansta da Fatih Akyel ‘aslan’ kesildi. Hakan Şükür’e gol fırsatı vermedi. Lincoln’ü yok etti, takımının defansını ayakta tuttu.
Tebrikler Kasımpaşa,
Tebrikler Uğur Tütüneker.
Kalli’nin de hataları vardı
Ben Kalli’yi haklı görmeye devam edeceğim. Zira Kallici olmakla Kalli’nin hatalarını görmemek bir değil.
Ülkem insanı; birini tuttun mu onun hatalarını da görmemek zannediyor.
Kalli’nin hatalarını da söyledin mi, ‘hani Kalliciydin ne çabuk döndün’ deyip bir de suçluyor.
Bu ülkede yazmak da, fikrini anlatmak da çok zor. Ben ısrarla doğrularımı savunmaya devam edeceğim. Hata da yaptığımı zannetmiyorum. Çünkü ben olaylara çok daha yakınım.
Kalli de insan o da hata yapabilir.
Bence;
Barusso her ne kadar eski takımında sağ bek oynamışsa da Barusso’yla sağ bekte başlamak,
Hele hele Emre’yi ön libero koymak hatanın büyüğü idi. Kalli’nin Alex’i Emre’ye takip ettireceği izlenimi aldım ama kendisi de bundan vaz geçti ve Emre’yi sağa çekti boşalan yere Ayhan geçti.
Kalli bunu; başarılı orta sahayı bozma pahasına Barış’ı sağ beke çekerek Leverkusen’de de yaptı.
Dün de işleyen orta sahayı bozarak gereksiz yere keşfe çıktı olmadı!
Ancak eldeki mevcutlar da bunlar. Çoğu arızalı sağlam. Kafadan bile…
Ama şunu da biliyorum ki sabredilirse Kalli’yle olur.
Galatasaray hala lider. Bunu fiyaka için söylemiyorum.
Bu kadar zorluğa rağmen bu genç takımla buralarda olmak Kalli’yi takdir etmek için en büyük sebeptir.
Leverkusen maçında kulübede aslar, sahada Essen’li gençler vardı… Galatasaray yenildi…
Ali Sami Yen’de kulübede gençler, sahada aslar vardı… Galatasaray Kasımpaşa’ya da yenildi.
Kalli’yi eleştirenler futbol bilgini de,
Kalli salak mı?
http://www.sporx.com/detail.php?Type=24&yazar=1&go=4969
Neden?
Kalli deme ölürüm!
Fenerbahçe’de de mi Kalli var ki, o da Bursaspor’a yenildi!
Saçmalamayın.
Her seferinde bir kelle alıp felakete kılıf bulmaktan vaz geçin.
Futbol bu değil.
Galatasaraylı öyle bir hale düştü ki ayağına taş takılsa Kalli’den bilecek!
Ayıptır, yazıktır, günahtır yahu!
Adam takımı yeniden yaratmaya çalışıyor, siz oynamayanlara değil oynatana kızıyorsunuz!
Galatasaray’ın kasasında trilyonlar, elinde Ronaldinholar var da Kalli mi beceriksiz?
Al Kalli’yi koy Ali Ballı’yı sonuç yine değişmezdi
Galatasaray UEFA’yı alırken de Terim’le Chelsea’ye hem de Ali Sami Yen’de 5-0 yenilmedi mi?
O sene ligde en zayıflara puan kaybetmedi mi?
Ayıp değil mi Kalli’ye bu kadar yüklenmek.
Her insan hata yapabilir.
Belki Kalli de hata yaptı ama hiç mi onun hatasını telafi edecek adam yok saha içinde?
Herkes Kalli’ye kambura yatıyor taraftar da; yatanı değil Kalli’yi suçluyor.
Yok yahu!
Tütüneker boynuz mu?
Kasımpaşa’nın hocası Uğur Tütüneker bir zamanlar Kalli’nin talebesi, hocasından çok daha deneyimli mi ki Kasımpaşa Galatasaray’ı yendi!
Eğrisi doğrusuna rasgeldi…
Olur futbolda böyle şeyler.
Galatasaraylının hocasına bu kadar sallamaya ne hakkı var?
Ruhumu sıkılıyor vallahi!
Ne hocalar geldi geçti, n’oldu?
Galatasaray 2001den beri zor zahmet ilerliyor!
Ne hocalar geldi geçti, tek Kalli mi suçlu şimdi?
Adam sekiz senenin enkazını temizliyor siz onu suçluyorsunuz!
Kalli babamın oğlu değil! Ama gerçekleri görün biraz.
En kolayı seçip hocaya yüklenmek Galatasaraylıya yakışmaz!
Kalli bugün; ‘al atını ver tımarımı deyip, çekip gitse kurtulacak mı Galatasaray?
Lütfen sabır!
Lütfen saygı…
Yenilginin sebebi sadece Kalli değil.
Kalli baban olsa bu kafaya bir şey katamaz!
Aşın bunları…
Yeldeğirmenleriyle kavga etmekten vaz geçin!
Galatasaray’ın rakibi Kasımpaşa, o da düşmek üzere…
Rakibi küçümsersen adamı işte böyle tepelerler!
Yahu adamlar mahallene gelmiş seni dövüyor sen hala yediğin dayağın hesabını evdeki babandan soruyorsun.
Niye müdahale etmedi, niye yanıma kardeşimi de koymadı beni güçsüz bıraktı diye!
Böyle bir mantık olur mu?
Kalli baban olsa sana yapacağı bir şey olamaz.
Çıkıp oynayacaksın!
Hem de çatır çatır!
Trilyonları cukkalayan sen değil misin?
Lincoln değil mi, ötekiler değil mi?
Neden oynamıyorlar? Neden suçlu hep hocalar.
Bu ülke insanı hata yapan futbolcusunu baş tacı ediyor, hocayı rezil!
Komutanı hırpalarsan erat onu dinler mi?
Sen Galatasaraylıysan, HANİ GÜN GÖRMÜŞSEN neden komutanından rütbe sökersin!
Ne geçer eline
Taraftarı üzen şey Fener’e madara olmak!
Sadede gel, çıkar baklayı ağzından;
Fener, Bursa’ya Saraçoğlu’nda yenidi ya…
Galatasaray Kasımpaşa’yı yense, Galatasaraylı Fener’e laf giydirecek!
Tam zamanı.
Taraftar Fener’i kızdırmak zevkinden mahrum olduğu için Kalli’ye kızgın!
Bu yenilgi Fenerbahçe yenilgisi üzerine olmasaydı Kalli’ye tepki bu kadar olmazdı!.
Medya da Kalli’ye çatıyor çünkü o da yangın istiyor.
Galatasaraylı gaza gelme bindiğin dalı kesme!
Akıllı ol!
Şimdi sebebi Başkan Canaydın’ın ‘martta yokun’ demesine bağlayacaklar bile çıkacaktır.
Geçiniz. İlgisi yok!
Kimsenin ağzı torba değil ki büzesin!
Sanki Kalli Florya’da casus!
Etmeyin yahu! Gerçekleri görün biraz. Futbolcuya dayalı düzen yıkılmazsa Galatasaray yıkılır. Herkes hocasını dinleyecek Galatasaray o zaman güçlenecek. Disiplinin olmadığı yerde başarı olmaz!
Bırakın saç okşayıp, ‘koçum benim’ deme alaturkalığını.
Kalli, Florya’da casus değil!
Baba hoca ve de son derece akıllı ve bilge…
Medyaya verdiği cevapları izleyin kaliteyi görün.
‘Mağlubiyeti hazmedemeyen iyi hoca olamaz’ diyor Kalli.
Biz ne hocalar gördük mağlubiyet ertesi…
Lütfen biraz sağduyulu olun.
Kalli bunları oynatmamakta haklıymış!
Lincoln, Carrusca, Nonda, onlardan daha iyi oynamış olmasına rağmen Barusso daha oynayacak kıvamda değiller ve de;
Arda, Barış, Mehmet Topal, Uğur, Serkan, Volkan, Hakan Şükür’ün yokluğu hissedildi…
Belki de takımın işleyişi bozuldu!
Bence öyle…
Dün takım ‘Başıbozuklar Mangası’ gibiydi!
Orta saha durdu, etkinlik rakibe geçti.
Kalli de diyor ki; bu çocuklar çok genç. Dinlendirmem gerek…
Taraftar da diyor ki;
Lincoln’ü, ötekini berikini disiplin uğruna küstürmeseydin takım bu hallere düşmezdi!
Pekiii, Zico Kalli gibi değil! Bir hayli de mülayim…
Fener yenilmedi mi kendi sahasında Bursa’ya?
Futbol bu futbol!
Bırakın hoca suçlamayı da biraz da zevkini çıkarın, şu işin…
İsimleri var cisimleri yok!
Galatasaray çok kötü oynadı. Onu bu hale sokan düşmemek için son kozlarını oynayıp can havliyle saldıran Kasımpaşa’ydı. Aynı Kasımpaşa geçen hafta da Denizli’yi yenmedi mi?
Dünkü Galatasaray’ın Denizli’den ne farkı vardı?
Sahadaki kadroya baktığında isimler dünya çapında, oynan futbol kopuk kopuk!
İkili mücadelelerde kayıp, topu kullanmada zafiyet, gol vuruşlarında felaket, kalecide eksik maharet var!
Nasıl yener bu takım?
Sahadaki futbol nasıl takım oyunuysa;
Nasıl golü takım yer, takım atarsa neden sadece Kalli suçlu olur?
Galatasaray top yekun kötü olduğu için yenildi, hepsi bu!
Galatasaray yenilgiyi hak etti!
O her topa basan didişen orta sahası olmayınca takım durdu, hatlar arası bağlantı koptu ve
Galatasaray yenildi. Şansı da yardım etmeyince Kasımpaşa kalecisi Tolga da devleşince yenilgi kaçınılmaz oldu. Ayrıca Ümit’in direkten dönen topu, Hakan’ın mükemmel kafasını köşeden çıkartan kaleci Tolga’yı, Nondanınkileri de unutmayın. Olmadı! Sürekli baskı kuramadılar. Hakem de sertliğe biraz göz yumdu. Barbaros’un yaptıkları hele kale içinde arkadan gelip Lincoln’e çullanıp pozisyonunu bozması bence kart bile görmeliydi…
Ama bunlar mağlubiyetin sebebi değil.
Kasımpaşa mükemmel oynadı. Takım halinde rakibine üstündü. Sahanın her yerini kullandı. Her metrekarede Galatasaray’a bastı ve tatlı sert bir oyunla maçı kazandı.
Carrusca ve Lincoln gibi çıt kırıldım oyuncular da olunca Kasımpaşa uzun süre 9 kişiye karşı oynadı! Devre biterken attıkları harika golle de rakiplerinin moralini bozdular. O her zamanki ilk toplara giren Galatasaray gitti yerine Kasımpaşa’nın baskısından kurtulamayan bir takım geldi!
Özgür Öcal, Merthan, Murat Akın, sert oynamasına rağmen Barbaros ve golün sahibi Erhan Küçük mükemmel oynadılar. Sanki Kasımpaşa sahada bir kişi fazla gibiydi.
Defansta da Fatih Akyel ‘aslan’ kesildi. Hakan Şükür’e gol fırsatı vermedi. Lincoln’ü yok etti, takımının defansını ayakta tuttu.
Tebrikler Kasımpaşa,
Tebrikler Uğur Tütüneker.
Kalli’nin de hataları vardı
Ben Kalli’yi haklı görmeye devam edeceğim. Zira Kallici olmakla Kalli’nin hatalarını görmemek bir değil.
Ülkem insanı; birini tuttun mu onun hatalarını da görmemek zannediyor.
Kalli’nin hatalarını da söyledin mi, ‘hani Kalliciydin ne çabuk döndün’ deyip bir de suçluyor.
Bu ülkede yazmak da, fikrini anlatmak da çok zor. Ben ısrarla doğrularımı savunmaya devam edeceğim. Hata da yaptığımı zannetmiyorum. Çünkü ben olaylara çok daha yakınım.
Kalli de insan o da hata yapabilir.
Bence;
Barusso her ne kadar eski takımında sağ bek oynamışsa da Barusso’yla sağ bekte başlamak,
Hele hele Emre’yi ön libero koymak hatanın büyüğü idi. Kalli’nin Alex’i Emre’ye takip ettireceği izlenimi aldım ama kendisi de bundan vaz geçti ve Emre’yi sağa çekti boşalan yere Ayhan geçti.
Kalli bunu; başarılı orta sahayı bozma pahasına Barış’ı sağ beke çekerek Leverkusen’de de yaptı.
Dün de işleyen orta sahayı bozarak gereksiz yere keşfe çıktı olmadı!
Ancak eldeki mevcutlar da bunlar. Çoğu arızalı sağlam. Kafadan bile…
Ama şunu da biliyorum ki sabredilirse Kalli’yle olur.
Galatasaray hala lider. Bunu fiyaka için söylemiyorum.
Bu kadar zorluğa rağmen bu genç takımla buralarda olmak Kalli’yi takdir etmek için en büyük sebeptir.
Leverkusen maçında kulübede aslar, sahada Essen’li gençler vardı… Galatasaray yenildi…
Ali Sami Yen’de kulübede gençler, sahada aslar vardı… Galatasaray Kasımpaşa’ya da yenildi.
Kalli’yi eleştirenler futbol bilgini de,
Kalli salak mı?

http://www.sporx.com/detail.php?Type=24&yazar=1&go=4969