- Reaction score
- 0
Devlet Bakanı Bülent Arınç, Siyaset Akademisi'nin açılışında ilginç sözler söyledi....
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Afyonkarahisar İkbal Termal Otel'de düzenlenen Siyaset Akademisi'nin açılışında konuşan Devlet Bakanı Bülent Arınç, muhalefetsiz bir parlamentonun olamayacağını kaydetti. Muhalefeti sevdiklerini ancak CHP ve MHP'nin bu sevginin farkında olmadığını dile getiren Arınç, bu işin muhalefetsiz olmayacağını belirtti.
İktidarın her rejimde olduğunu ama muhalefetin sadece demokrasilerde bulunduğunu belirten Arınç, "Ben ne yapayım Libya Arap Sosyalist Halk Büyük Cemahiriyesi'ni. Orada iktidar var, muhalefet yok. Ben demokrasiyi istiyorum, ben Türkiye'nin demokrasi ile Cumhuriyet ile yönetilmesini istiyorum. Çünkü bu halkın en uygun rejimi, sistemi hem cumhuriyettir, hem de demokrasi ile taçlanmış olması halidir. Dolayısıyla muhalefete ihtiyacımız var. Allah güzel bir muhalefeti ülkemize nasip etsin bir, bunları da ıslah eylesin, güzel hale getirsin iki. Muhalefet deyince, yani bu sözlerim onlara hakikaten dua hükmüne geçer inşallah" dedi.
Her türlü el...
Devami...