Arınç'ın gafları siyasi litaratüre girdi

En azından 20 yıl parti başında olupta bütün seçimleri kaybeden Deniz Baykal gibi siyasi

başarısızlıkta dünya Litaratürüne girmediya

zoruna mı gitti baykalın dünyanın gelmiş geçmiş en başarısız parti başkanı olduğunu hatırlatmam

ne fark eder ikiside siyasetci değil mi.

Bu tür zırva laflara tek bir örnek gösteriyoruym.

Amerika'nın meşhur (köleliği kaldırmasıyla) Başkanı Lincoln. 5 doların üstünde bulunan ve AMERİKA'NIN 5. başkanı olan Lincoln'ün hayatını açıp bir okuyun. Başkan olana kadar neler kazandı neler kaybetti...

Bilip bilmeden sırf beceriksiz yaftası yapıştırmak adına başbakanca söylenen bu sözleri zırva olarak görüyorum. Bunları buraya yazmayada zırvalama diyorum...

arinci vurmal isteseler nokta artisi yaparlar indirirlerdi iki tane salak askerle yapmazlardi isteselerdi
hepside oyalama taktigi insanlari güncel olaylarla olayalamak

beyefendinin bir de ülkenin geleceği, teknolojik gelişmeler, ekonomik kalkınmalar vs.... ile ilgili tarihe geçecek, ufuk açacak beyanatını görsek bahtiyar olur, takdir ederdik ama nerde....

Sen 7.5-8 yıl iktidarda etkin bir rol oyna, tarihe şu yukarıdaki sözlerle geç.....PESSSSS...

AMA ASIL UTANMASI GEREKEN BİZLERİZ...BU İNSANLARI BAŞIMIZA YÖNETİCİ OLARAK KİM GETİRİYOR?TABİİ Kİ BİZ...

arinc00eee66200e4d216by.jpg

Çok sevimli sempatik adam...

zuehehehehe D: şakamısın :d
sabahın ilk bombası patladı :d
zuehehe D:

Ben bu adamı görünce ağlamak geliyor aklıma ne zaman görsem ağlıyor :)

Ağlak man...a

bu kişi nasıl meclis başkanı,başbakan yardımcısı olmuş peh! dogrusu

kamer genc gibi birisi nasıl olur da cumhurbaskanı olmaya ramak kalırsa olur işte.
olaylara sadece kendi tarafınızdan bakmaya devam edin siz :)

recep ivedik i de başbakan yapaydık o zman..niye mi ?çok sevimli , çooook sempatik..Allah Akıl fikir versin sana!

Birader onla bu bir mi.Biri maganda biri Başbakan yardımcısı eğer sen o adamı sevimli görüyorsan neyse gerisini sen anla.KArdeşim ben insanları seviyorum bu benim dinimin gereği hiç kimseyi ayırmadan kayırmadan şu partili şu mezhepli şu dinden şu okuldan vakıftan ırktan demeden seviyorum.Bu işlerin başka yoluda yok sen sevdikçe Allah sana eğriyi doğruyu kalbine gönlüne yerleştirir.Yüzyıllardır böyle olmuştur böyle devam edecektir.

zuehehehehe D: şakamısın :d
sabahın ilk bombası patladı :d
zuehehe D:

Çocuk la bu hala oynaşma derdinde .yürü git kumdan kale yap la kerata:D

beyefendinin bir de ülkenin geleceği, teknolojik gelişmeler, ekonomik kalkınmalar vs.... ile ilgili tarihe geçecek, ufuk açacak beyanatını görsek bahtiyar olur, takdir ederdik ama nerde....

Sen 7.5-8 yıl iktidarda etkin bir rol oyna, tarihe şu yukarıdaki sözlerle geç.....PESSSSS...

AMA ASIL UTANMASI GEREKEN BİZLERİZ...BU İNSANLARI BAŞIMIZA YÖNETİCİ OLARAK KİM GETİRİYOR?TABİİ Kİ BİZ...

Bu arkadaşında aklı fikri AKP eleştirmenliğinde..Hiç Baykal amcasına bakıpta tek laf etmez yoksa tüm icraatlerine onay mı veriyor bilinmez.Ama baykala şakşakçılıktan kimse nemalanamaz adam kendine bile muhalefet.

arinci vurmal isteseler nokta artisi yaparlar indirirlerdi iki tane salak askerle yapmazlardi isteselerdi
hepside oyalama taktigi insanlari güncel olaylarla olayalamak

Ne kadar kolaymış tetikçi olmak herkesi vurasım geldi bian..

recep ivedik i de başbakan yapaydık o zman..niye mi ?çok sevimli , çooook sempatik..Allah Akıl fikir versin sana!

Kıllı adamlara sempatisi var sanırım.

Özetle hepiniz saçmalıyosunuz.

Geri