Apple Iphone

-MaTaDoR-

New member
Reaction score
0
APPLE İPHONE KULLANICILARINA DUYRULUR!!!!!!

jil3et.jpg

KULLANDIĞINIZ İPHONE HAKKINDA YARDIM İSTEYENLER
(restore edememek(guncelleme), program yukleyememek, istediginiz programı bulamamak,telefon rehber görünümü, sim kart işlemleri, sınırsız video çekmek. gibi her türlü sorunlarınız çözülür...)
ULASMAK İÇİN www.hackhell.com 'a üye olun ve bana ulaşın

NOT: Piyasada tüm bu işlemler ortalama130 ytl ye yapılmaktadır

TÜM APPLE İPHONE KULLANICILARINA DUYRULUR

Siteye kurallarına aykırı bir konu açtım ise site yönetiminden özür dilerim
ilgili bölüme taşırsanız iyi olur tşkler

ben senin yaptiklarini bedavaya yapiyorum duyrulur arkadaslar

Arkada$im burasi site ile ilgili duyurular bolumu..

tmm arkadasim ama yani boyle insanlari keklemek hic hosuma gitmiyor yaa bi restore , istedigi programi bulmak vs... yaa 60 ytl olurmuya bunlar 1 dakikasini bile almiyor insanin heleki bazi insanlar biriktirdigi parayi gidip hoslandigi telefonu aliyor ve bi kac sey bilmiyor cepte fazla parada yok simdi o bide onun icinmi calissin yaa yazik yaa bende iphone var herkeze duyrulur ben bu arkadasin dediklerini bedavaya yapiyorm hemde herseyini ...

haaa ayyildiz86 isimli arkadasim ben bunlari senin kazancini falan engellemek icin yapmiyorum sana hic bi konuda karsida deilim yanlis anlama sadece kolay biseyleri bu kadar pahali yapmak cok kotu bence illaki parali yapcam diosan de bakiyim soyle bi 5 veya 10 ytl bak ne kadar cok kisi getiryor

saygilar

tmm arkadasim ama yani boyle insanlari keklemek hic hosuma gitmiyor yaa bi restore , istedigi programi bulmak vs... yaa 60 ytl olurmuya bunlar 1 dakikasini bile almiyor insanin heleki bazi insanlar biriktirdigi parayi gidip hoslandigi telefonu aliyor ve bi kac sey bilmiyor cepte fazla parada yok simdi o bide onun icinmi calissin yaa yazik yaa bende iphone var herkeze duyrulur ben bu arkadasin dediklerini bedavaya yapiyorm hemde herseyini ...

haaa ayyildiz86 isimli arkadasim ben bunlari senin kazancini falan engellemek icin yapmiyorum sana hic bi konuda karsida deilim yanlis anlama sadece kolay biseyleri bu kadar pahali yapmak cok kotu bence illaki parali yapcam diosan de bakiyim soyle bi 5 veya 10 ytl bak ne kadar cok kisi getiryor

saygilar

hiç kimse sunu dusunmuyor acaba bunu yazan kişi neden hackhell ın adını vermıs sunun surasında siteye yeni uyeler kazandırmak için reklam yapıyoruz kimse anlamıyor bizim çok şukur paraya ihtiyacımız yok zaten boyle sorunlar yasayan arkadaslar zadece kargo ucretini ödesinler biz elimizden gelen yardımı yaparız azcıkta reklamı dusunun.....

Arkadaslar Ziphone diye bir program var. Internetten ucretsiz indirip kendiniz yapabilirsiniz unlock islemini.

iphone 3g için kamera programı arıyorum arkadaşlar.

Geri