Apo'yu Niye Besliyorsunuz !!

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

2iavm28.jpg

APO'YU NİYE BESLİYORSUNUZ

Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan şehit cenazesinde protesto edildi.

Türkiye'yi yasa boğan Aktütün saldırısının ardından Şehit Mehmetler bir bir toprağa veriliyor. Başbakan Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Gül şehit cenazesine katıldı.

Saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hasan Aygör'ün cenazesi, Kırıkkale'nin Keskin ilçesi Armutlu köyünde toprağa verildi. Başbakan Erdoğan da şehidin cenazesine katılmak üzere Kırıkkale'de hazır bulundu. Başbakan burada protestoyla karşılandı.

ERDOĞAN'A PROTESTO ŞOKU

Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar, ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' şeklinde slogan attı. Sloganlar sırasında vatandaşlardan biri Başbakan Erdoğan'ı protesto etti. "Abdullah Öcalan'ı içerde beslemeyin" diye bağıran vatandaş alandan uzaklaştırıldı.

2zqdbiv.jpg

GÜL'Ü DE PROTESTO ETTİLER

Saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hasan Aygor de memleketi Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de şehit cenazesine katıldı. Gül'ün yanı sıra AKP Eskişehir Milletvekili Kemal Unakıtan, DSP Eskişehir milletvekili Tayfun İçli de şehide son görev için Eskişehir'deydi. Cenazeye Gül'ü protesto eden sözler damga vurdu. Cumhurbaşkanı Gül'ün camiye gelişi esnasında bir grup "Erdoğan da oğlunu askere göndersin" diye bağırdı.

Kaynak

Abdullah gül daha geçende talabaniyle barzaniyle kucak kucağaydı...Onunda öncesinde asala örgütünün ileri geleni alçak bir örgüt üyesiyle aynı statta maç izledi...Teröristlerin Türkiye' ye teslimini istediğimizde talabaninin cevabı "size kedi bile vermeyiz" oldu...tayyip apo itine sayın diyerek ona olan saygısını belirtti şehidime kelle, askerlik yan gelip yatma yeri değil diyerek onu aşşağıladı...Geçen her gün kahroluyorum...

Geçende açtığım konuda ampülcünün biri "yıllardır şehit cenazesi görüyorduk zaten" dedi...bu demek oluyorki onlar için şehit cenazeleri sıradan olaylar...Onlar bu durumu kanıksamış durumda...Asıl sorun bu noktada başlıyor...Ampulcüler o sıcak yataklarında mışıl mışıl uyusun diye o asker kendini ateşe atıp şehit oluyor...Ama onlar ise "zaten alıştık" deyip kestirip atıyor ve askerim şehit olduğuyla kalıyor.....Ha unutmadan ampul sevdalısı tayyibist arkadaşlara bir hatırlatmada bulunayım: akp 2002 seçimlerinde bir önceki hükümetten terör durmuş bir şekilde aldı iktidarı...Ama ampül partisi geldiğinden beri geçen her gün terör çok daha fazla askerimi şehit etti...

Son Bir hatırlatma daha hiçbir hükümet döneminde teröriste bu kadar da sahip çıkılmamıştı...Ampülcülerin teröristten anladığı tek şey Ergenekonculardır...Onlara göre asıl tehlike pkk değil, kimseyi katletmemiş, kimsenin canını yakmamış ve vatana ihanet etmemiş yurtseverlerdir...Onları da bir güzel sözde Ergenekon adlı terör örgütü bahanesiyle içeriye tıkıyorlar...Ne hikmetse önce operasyonun adı Ergenekondu...sonra örgütün adı oldu....

Aslında Ergenekon ismi özellikle seçilmiştir....Çünkü Ergenekon Türk Destanıdır...Ergenekon Destanı bizim başımızın tacıdır..Ama ampülcüler için sadece bir terör örgütüdür...Kendi ulusumuza ait bir destanı seçerek Türk'ü Türk'e düşman etmektir amaç...Tüm ampülcüler bu oyuna ortak olmuşlardır...Şimdi onlar tüm vatanseverlerin sindirilmesine alkış tutmaktadırlar..Böylece amaca ulaşılmıştır..Şimdi tüm ampülcüler ulusalcı düşmanı olmuştur..Bu ülkeyi seven her insanın içeri atılması ampülcüler için sevinç kaynağıdır...kendi seçtikleri başbakanlarının ve cumhur reislerinin teröristlerle kanka olmasını da şak şaklamışlardır...

İçim yanıyor...Uykularım kaçıyor...Bu kör ampülcüler halen bu adamları destekliyorlar ve akp ye sırf bizlere inat oy verdiklerini söylemekten de utanmıyorlar ve çekinmiyorlar...tayyibist ampülcü arkadaşlar....gerçi sizin arkadaşlığınıza da güvenilmez...ama kendi adamlarınızı reddetme ve kınama büyüklüğünü ve şerefini gösterin artık...Bunu yapacağınıza pek inanmasamda..........

Asılan Kişileri düşünün Deniz Gezmiş filan.Deniz Gezmiş Bir askere kurşun sıkmamak için asker'e teslim olmustu.Ne dediler ozaman 'Asmayalimda Besliyelim mi?' demişlerdi Ya 30 bin askerin kanı üzerinde olan birisini niye besliyoruz.
Başımızda kiler Türbanı,Müslümanlığı,Laikliği gösterdi bize ne verdi.Dolandırıcılık,Yalan ve Sonu Belli olmayan bir ülke.
Ben Türk Olmayı Onur,Atatürkçü olmayı gurur,Müslümanlığı inanc sayarım.Bol Yıldız Altında Değil Ay yıldız altında Ölmeyi isterim.Tayyip'in Oğlu gibi Askerlikten Kaçmam Kardeşlerim Nasıl koruyorsa Vatanını Namusunu Silahını Bende Korurum.Biz AK Parti gibi göz boyamayız.Şehitlerimize Allah Rahmet Eylesin Mekanları Cennet Olsun.

Yaptığınız yorumlardaki ince tespitlerinze katıldığımı bilmenizi isterim bu gün iktidarda çok daha
dirayetli kararlı bir hükümet olsaydı yüce ordumuz k.ırakta 8 gün değil 80 gün kalmış bir tane terörist
kalmadan bölgeyi hava , kara desteği ile eline almış temizlemiş olurdu ve belkide biz bu ucuz
kahpe ölümleri tatmamış olurduk haklısınız.

Newwave sana katılıyorum.Başımızdakiler Askerimizin yanında olsaydı Apo'yu asardı başımızda kiler Askerin yanında olsa Şehit Cenazeleri bu kadar cok abartılıyor demezdi.Başımızdakiler Askerimizin yanında olsa Askerlik yan gelip yatma yeri demezdi.Madem askerlik yan gelip yatma yeri oğlunuda gönder oda yatsın.Başımızdakiler Halkın Yanında Olsa Ananıda Al Git Lan demezdi.Artık Tayyip Go Home!!!

İşte tam da burada bir öz eleştiri yapmamız gerekmez mi ? bu insanların iktidara taşınması 6 yıllık bir geçmişten ibaret değil sistemli olarak Ulu Önder Mustafa kemal Atatürk'ün ölümünden itibaren başlıyarak ince ince planlanmış bir düşüncenin ödülü bu gün karşımızda durmaktadır bu ülkede seçmen kimliğini kazanmış her iki vatandaştan birisi Adalet ve kalkınma partisine oy vermişse şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz gerekir bu insanlar ne istiyor asıl onu sorgulamamız gerekir şeriat mı bölünmemi neden bu kadar çok halk desteğini alarak bir parti iktidar olmuştur bunun asıl nedeni nedir ? halkımız kandırılmışmıdır beklentileri nelerdir yardım bağımlısımı olmuştur ? iş , aş , eş mi vermektedir bu düzen onlara ne vaadler ile bu ülke bu zemine taşınmıştır ?

Bu sorununda cevabı oldukça basittir.
Halk sandığa gelmeden önce Kömür dağıtılmadı mı?
Halk sandığa gelmeden önce çiftçiye yardım edilmedi mi?
Peki ya hiç düşündü mü halk Kömür dağıtıldı Kömür ocakları olanlar kime kömür sattı?
Peki düşünmedi mi bu oy verenler çiftçiye yardım yapıldı niye hasilatın değeri bu kadar düştü.
En basit örnek Bizim kendi kömür ocaklarımız var ve 1972 yılında kurulmuş ocaklardır yani 36 senedir bu ocaklar var.ve bizim bir ocağımızda en az 200 işçi çalışmakta ve 12 tane ocağımız vardı.en basit hesaplama 2400 işçi olur ki sadece bir ocakta 600 işçide calisiyordu.Biz düz hesap olarak 3000 işçi diyelim.Ve suan bizim 1 tane ocağımız kaldı ve 180tane işçi var yani sadece bizden 2820 işçi işsiz kaldı.Ve daha bizim bölgede bir cok ocak kapandı.Tabii sadece kömür dağıtmaktan dolayı olmadı.Ne dediler çevre kirliliği kömür torbaya girsin.Tamam girdi fiyat arttı.Hadi Kömür'ü sınıflandıralım ve sınıflara göre hangi şehir'e girilcek onu planlayalım tamam sınıflandırıldı.Eee bu sefer az kömürcü kaldı fiyatlar arttı ve aşa çekildi.x kömürü kalite yükseltti adam fiyatı y kömürü 3. sınıf adam satmak için düşürdü.Ee bu sefer dengesizlik oldu.Eee bu sene ne yapıldı.Biz bir sınır koyalım ben geçen sene 160 milyon'a sattığım kömür suan zorunlu olarak Edirneye girişi 280 milyon oldu.Aaaa dediler bakın Türkiyede cıkardığımız madenle dış ülkelerden getirdiğimiz maden'in fiyatları birbirine yaklastı.Neden Türkiyeden cıkanı kullanalım.İthal kullanalım.Peki Neden İthal Cünkü Nuryak,Alyak,Çakyak,Siyahkarbon bunların hepsinin sahipleri AK'ın yanında.En basit örnek budur abi.Kendimiz üretiyoruz.Ama bizimkiler beğenilmiyor dışarıdan alınıyor.Halkımızda kazıklanmayı sevdiği için sandığa geliyor.Bak kömür ne kadar pahalı bizi seviyorlar kömür dağıttılar bir daha ki sefer yine verirler bizde bunlara oy verelim diyor.Ama adamlar size kömür verirken Türkiyeyide veriyor farkında deil.
Neyse sanırım konu iyice saptı..

Anlatımın doğru sana katılıyorum ama bir tek kömürle değil ki bu iş yerel yönetimler kazanıldıktan sonra özellikle kırsal kesimde ve büyük şehirlerin varoşları diye tabir edilen yoksul nüfusun yoğun olarak yaşadığı bölgelerdeki insanlar yardım bağımlısı yapıldılar bunlar akp nin tabanını oluşturmaktadır vede buralardaki insanlar için bu düzen yaşamak geçinmek iş aş ve eş demektir bu bağlamda tarikatlarında bu insanları yönlendirmelerini görmezden gelemeyiz yani sorunun kaynağını seninde belirttiğin gibi yine ekonomik yetersizlikler oluşturmaktadır açlık ateşten gömlektir o insanın karnı doyuyor cebine üç beş kuruş para giriyor vede bunu iktidar partisi gerçekleştiriyor ise elbette oyunu sandıkta adı geçen partiye verecektir bunun önüne geçilmesi için adı geçen iktidarın verdiğinin çok daha fazlasını halka vermek zorundasınız.

bir arkadaşım imralıda askerlik yaptı adamı beslemiyolar resmen göz nuru gibi bakıyolarmış apo ( o.ç) bacısı gelmiş bigün adaya ziyarete bizimkide kuleden silahın dürbününü çıkarmış onlara bakmak için tam o anda telsizden anons geçmişler hemen silahını bırak yoksa ateş edicez die onu bırakın kardeşi için bizim kendi askerimize ateş ediceklermiş neden asamadıklarına gelince bizmi yakaladıkki biz asalım amerika yakalayım verdi eee tabi bizde emir almadan asamayız bak irana yakaladığı 9 teröristi göstermelik mahkemeye çıkarım kameraların önünde kellesini kesti ordan kaçan o.ç terörislerde bizim karokolumuza saldırdı bunları ben bile akıl edebilirken onların bunu düşünememesi beni deli ediyo çok sinirlendim şimdi bileeeeeeee

bu akp liler birde apoyu mhp liler asmadı diyorlar .

apo çiller döneminde imzalanan 14. protokol sayesinde aihme başvurmuş . aihm kararı asılmaması yönünde çıksa bile aponun kesinleşmiş cezası uygulanacaktı .

mecliste o zaman suan akp nin içinde olan bir sürü milletvekili ve mhp harici bütün partiler aponun asılması oylamasına asılmasın yönünde oy kullandılar. bi tek mhp asılsın dedi .demesine dedide bu millet onun kıymetini bilebildimi . bu millet neyin kıymetini bildiki mhp nin bilsin .

son söz ;

nasıl yönetilmek isternirseniz öyle yönetilirsiniz !!!

apo'yu akp değil, mhp ve koalisyondakiler asmadılar....Gerçi o dönemde hangi parti olsa asamazdı.Çünkü efendimiz amerika bize apoyu asılmaması şartı ile teslim etmişti.sadece ağzımıza bir parmak bal sürdüler..

süper şekilde yetişmiş askerlerimize şöförlük yaptırıp; anasının kuzusu, acemi askerlere belki sadece filmlerden bildiği, belkide hiç bilmediği silahları verip terörist yatağı olan bir sınırda tutan zihniyete lanet olsun... onlara saatlerce yardım göndermeyen kuvvetelere lanet olsun. o teröristlerin sınırdan geçmesini köy yollarına bile mayın döşemesini fark etmeyen(!) vicdansızlara lanet olsun. bu ülkenin dede torun cemillere ihtiyacı var.. ve eminim onlar var biyerlerde.. o türk düşmanı pislik herifide, besleyip sayın diyen dillere lanet olsun.. şehitlerimize rahmet,kalanlarına sabır diliyorum.. ateş düştüğü yeri yaktı.. ne desek boş aslında onlara allah yardımcıları olsun :(:(:(

apo'yu akp değil, mhp ve koalisyondakiler asmadılar....Gerçi o dönemde hangi parti olsa asamazdı.Çünkü efendimiz amerika bize apoyu asılmaması şartı ile teslim etmişti.sadece ağzımıza bir parmak bal sürdüler..

ya bilmiyorsun yada yalan söylüyorsun .mhp elinden geleni yapmıştır sana ispatlarımda bunu . sen elinden geleni yapmadığını ispatlayabilirmisin bana .

bunların yapacağı bişey yok bunları beklersek daha çook ananın ciğeri yanar biri buna dur demeli bu hükümetle askerle olmaz bu iş bunlar sadece koltuk sevdalısı kendi ciğerleri yanmıyo tabi iki şehit cenazesine giderler iki laf yaparlar tamam olay geçiştirilir sonra yine aynı senaryolar bu adamları birgünlüğüne götüreceksin doğuya nöbet tutturacaksın bakalım ne halt ediyolar söylenecek çok şey var ama anlayana tabi

Çok Güzel Kaynaklar Sağolasın Kardeşim

Türkiye yi Satan Amerikaya kölelik yapanlara Lanet Olsun

ya bilmiyorsun yada yalan söylüyorsun .mhp elinden geleni yapmıştır sana ispatlarımda bunu . sen elinden geleni yapmadığını ispatlayabilirmisin bana .

onu bilemem ama ben sana ispatlarım arkadaşım hemde belgeleri ile şu an ergenekon davasından dolayı içeride tutulan Emcet OLCAYTU diye birisi yatıyor onun bir kitabı var Devlet BAHÇELİNİN 9 sabıkası adında onu lütfen oku ha birde şu var Emcet OLCAYTU'yu sevmeyebilirsin ama seni temin ederim ki yazdıkları belgeli ve gerçek lütfen o kitabı al oku Karşıt fikirleri sevmek zorunda değilsin bunları savununan insanlarıda sevmek zorunda değilsin ama ne kadar acı olursa olsun gerçekleri kabul etmek zorundasın maalesef Devlet BAHÇELİ siz ülkücüleri fena halde aldatmaktadır sizin bağlılığınıza sizin inacınıza layık bir adam değildir ben karşıt görüştenim ve bir sosyalistim ama söz konusu vatan oldumu gerisi teferruattır parolasıyla bu vatanı seven sizler gibi herkesle diyaloğa girerim sonuçta ortak paydamız üstünde yaşadığımız bu kutsal topraklardır.kal sağlıcakla

arkadaşım,benim bildiğim bu .. o dönemde mhp devletin içinde değilmiydi..madem asmaya gücü yetmedi,gizlice öldürtseydi..ama şu gerçekki apoyu öldürmeye hiç bir partinin ve askeriyenin gücü yetmez..maalesef bu acı bir gerçek...

İhale gene AKP ye kaldı değilmi? APO sene kaçta yakalandı ve içeri atıldı haberiniz varmı? Onu getiren uçaktan atıcaklardı onu atmadılar... olay bitmiştir... mahkemede yargılanmış ve suçu kesilmiş adamı ikinci kez yargılayamassın suç kesemessin...

Geri