Apo'nun istediği yapıldı!

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
Abdullah Öcalan’ın, İmralı’daki yeni koğuşunun pencerelerine takılan sineklik kaldırıldı. Böylece Öcalan’ın koğuşu ile ilgili ilk şikayeti giderildi.

Yeni koğuşla ilgili eleştirileri değerlendiren Adalet Bakanlığı, sinekliğin, ‘böcek ve sinek girmemesi’ amacıyla takıldığını hatırlatıp, bunun art niyetli bir değerlendirmeye tabi tutulduğunu görerek, bir güvenlik sorunu yaratmadığından kaldırılmasına karar verdi.

..::KAYNAK::..

VATAN'A İHANETLE SUÇLANMIŞ BİR PARTİ YAKINDA APO'YU SALIVERMEZ Mİ ???

Bu şerefsizle aynı havayı solumak istemiyorum ben artık. Benim de bu isteğimi yerine getirin hadi.

bu şerefsiz e yat villa cadillac da verilse buolaylar durmaz. bir kere it ile aynı masaya oturuldu dönüşü olmayan yola girildi malesef.

halk ayaklanacak cok az kaldi boole giderse . acilim filan hikaye kardesim sen o iti orda rahat ettirki yandaslarida yuz bulsun. daha yeni sehit verdik allah rahmet eylesin allah onlardan razi olsun .. bu ulke ole kolay kolay satilmaz 10 sehit verir 1000 can alir bu memleket icimiz rahat olsun..

Bir katilin sonu gelmez isteklerinin yerine getirilmesi ne kadar mide bulandırıcıysa, bir sineklik yüzünden bir katilin salıverileceğini söylemek de o kadar mide bulandırıcıdır. Ortam zaten gerginken daha da gerici sözler sarfetmenin hiçbir manası yok.

su haberler yemın ederım artık canımı yakıyor yha gebertmedıler iti....dtp lilerinde aponun allah belasını wersın yeter artık yhaaa

inanmıyorum ya birde iti rahat yaşatmaya çalışıyoz

Geri