Apo'nun en büyük rakibi YURDA dönmek istiyor

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Silahlı mücadeleyi reddederek PKK'dan ayrılan Kürt siyasal hareketinin önemli isimlerinden Kemal Burkay: Yurduma dönmek istiyorum.

79719.jpg

Kürt siyasal hareketinin yurtdışında yaşayan önemli isimlerinden Kemal Burkay, Başbakan Erdoğan'ı, "kapımız açık, dönmesini bekliyorum" çağrısına olumlu yanıt verdi.

Sürgündeki Kürt aydınlarından Kemal Burkay NTV'de yayınlanan Canlı Gaste programında Can Dündar'a verdiği demeçte, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısını saygıdeğer bulduğunu belirterek, Türkiye'ye dönmek istediğini, ancak dönmek için bu çağrının yeterli olmadığını, yasal güvence ve ortamın da yaratılması gerektiğini söyledi.

kaynak

ÖCALANIN EN BÜYÜK RAKİBİ

Öcalan'ın en büyük rakibi

79719.jpg

PKK'yı ABD ve MİT kurdurdu

Kemal Burkay bir Kürt aydını, şairi ve yazarı. Kürdistan Sosyalist Partisi'nin kurucusu olan Burkay, silahlı mücadeleye karşı çıkıyor. Kendisi tam 30 yıldır sürgünde yaşadığı İsveç'ten Gündemin Rengi'ne konuştu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

PKK'YI ABD ve MİT KURDURDU

12 EYLÜL PKK'YI KULANDI

80 SONRASI PKK ÇOK İNSAN ÖLDÜRDÜ

ÖCALAN "SİLAHLARIMIZI DEVLET SAĞLADI" DEDİ

İŞTE O AÇIKLAMALAR TIKLA İZLE
kaynak

Öcalan ını düşmanı bizim dostumuzdur

sizde bi alemsiniz... SHP'de Destek Verdi Diye Hatta Baykal'ın Yanında Yer Aldığı Adamlar PKK'da Şurada Burada Diye.. Ağzınıza Geleni Bırakmıyordunuz Şimdi De Onun Düşmanına Dostum Diyorsunuz... Ayrıca Ne Aradır Siz Sosyalistler'e Destek Verir Oldunuz ???

Bide Şu Var Unuttum... CHP Ve MHP'de Düşman onlar'da Mı Kardeşiniz :)

sizde bi alemsiniz... SHP'de Destek Verdi Diye Hatta Baykal'ın Yanında Yer Aldığı Adamlar PKK'da Şurada Burada Diye.. Ağzınıza Geleni Bırakmıyordunuz Şimdi De Onun Düşmanına Dostum Diyorsunuz... Ayrıca Ne Aradır Siz Sosyalistler'e Destek Verir Oldunuz ???

Bunlar açılım atraftarı ya,
herkesi kardeşleri kabul ediyorlar :)

dah durun bakalım,mezarlarından kalkıp gelecek bölücülerin başları :)

ama bir tane insan var ki işte o mezarından çıkp gelirse alimallah
önce sizi sonrada bizi keser nedir bu memleketin hali diye :durdurun

Öcalan ını düşmanı bizim dostumuzdur

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun güzel özetlemişsin..

geçmişte baskı ve şiddet ile bu insanı ve partisini bitiren. taraftarlarından bazılarını öldüren öcalandır.

kürtleri ''sözde'' bir partinin temsil ettiği düşünülürse. alternatif yaratmak faydalı olur.

kaldıki bu adamın ülkede azda olsa belli bir tabanı olduğunu varsayıyorum.

genelde şimdide dile getirilen(kürtlerin) taleplerin hemen hepsini bu kişide zamanında söylemişti ve söylüyor.

tek fark; silahlı mücadeleye başvurmaması ve karşı duruşu. Bu anlamda kürtlerin ve taleplerinin, kabulü için yapılacak olan mücadeleyi demokrasi içinde yapılmasını savunmasıdır.

Zamanında bu tavrı kendi hareketinin sonu olmuştu. Şimdi ne olur tartışılır.

ama alternatif yaratmakta fayda var derim..

binlerce şehit katilleri ülkemize elini kolunu sallayarak gezecekler.. burkay gelmiş çokmu??? bakalım daha kimler gelecek...

Kardeşim senin okuman yok galiba.Bu adam zaten Silahlı mücadeleyi reddettiği için PKK dan ayrılmış birisi .

Baykalın yanında değil ki bu adam.Baykalın yanındakiler dediğin gibi PKK lıydı.Mesela Zübeyr AYDAR.

Kaldı ki ben gerçek sosyalistleri herzaman sever ve desteklerim.Örneğin şuan SHP Genel Başkanı olann Hüseyin Ergün ü seven ve destekleyen birisiyim.İnan ki oy bile veririm. Çünkü bu gerçek sosyalist

senin deiklerin ise darbeci ergenekondestekcisi vede faşist solcu. Solcuda değil solcu ayaklarına yatanlar

evet binlerce şehidin sebebbi olanların ülkede elini kolunu sallayarak gezdiği doğrudur.

Fakat bu neticeyi yanlızca dağdaki tröristin yarattığını düşünmek. ne kadar isabetli olur tartışılır. Pkk nın yaptıkları elbet yanına kar kalmayacak..

ya bu neticeden maddi, siyasi, ideolojik vs çıkar sağlayan ülkedeki hainler, ne olacak..

onlar kurşunu sıkıp askeri şehit eden teröristten dahamı az hain..

teröriste silah satan, yuşturucu ortaklığı kuran, ülkenin çıkarlarına değil başka çıkarlara hizmet eden, lojistik destek sağlayan ve aracı olan, askerin şehit olması pahasına amaçlar güden, bu işi körükleyen.içerdeki hainler ne olacak.?

yoksa ben başka dünyadamı yaşıyorum.? yokmu bu insanlar?

''Kardeşim senin okuman yok galiba.Bu adam zaten Silahlı mücadeleyi reddettiği için PKK dan ayrılmış birisi .''

benim bildiğim şimdiki adıyla pkk olan öcalan hareketinin içinde hiç yer almadığı. daha önceki röpörtajını izlemiştim..

hedefimiz kardaşlik kinimiz islam düşmanları olsun

ĦεĽŁψαĿҚэя;4727618' Alıntı:
kürt ten dost olmaz
hedefimiz kardaşlik kinimiz islam düşmanları olsun

?

:D Eline ayağına sağlık. :D

Geri