Apo AsıLMasın Onu AsmaYaLım !!!

iSpiK

Kadim Dost
Reaction score
0
i43209_isa.jpg

Şu resimlere baktıkça göz yaşları süzüldü gözlerimden...
Ne değişti peki
Bu evlatlar vatanı için feda etti gençliklerini...
Analarını,Babalarını,Eşlerini,Çocuklarını,Sevdiklerini VATAN uğruna terkettiler...
Sırf bu TÜRK BAYRAĞI altında yaşasınlar diye terkettiler...
Ne değişti peki
Şu anda binlerin katili hapiste...
Onu seven bayraksızlar ise dışarda...
Bazı kanı donuklar(yandaşlar) diyorlarki (İnsan Hakları)!
EVET!!! Nerde bu şehitlerin insan hakları????
Peki ne olacak?
Asılsınmı?
OLMAZ!!! KAHRAMAN YAPMAYIN BU İTİ!!!
Çürüyerek ölsün...
Biliyorum ki;
Ölürken binlerce şehit başında olacak o bayraksızın.
Hep birlikte gözlerine bakıp "Ölürken çektiği acıyı seyredecekler"
Ruhunun yok oluşunu izleyecekler...
Ve O Şehitler HEP ÖLÜMSÜZ OLACAK...

Alıntı.....

edit: bu şerefsiz icin asılmak ucuz yoLdan kurtulmak olucak... sürünsün ezilsin ... cünKü onu asmak biliyorum ki onu kahraman yapmak olucak..

ii gslde şimdi krallar gibi yaşıo şerefsiz:mad:

hyr işkencede yok!:mad:

ne yapılsın edilsin çok caydırıcı bişi olsun!:mad:

Abi apo nun kaldıgı evi gösterdiler saray yavrusu gibi.Nasıl sürünüyorsa ülkemizin basındakıler Kendi evlatlarını katleden bu adamı süründürmüyorlar tam tersi yasatıyorlar.Asman Kahraman yapar ama Türk milleti Onu kahraman degil Bölöcü örgütün Başı olarak bilicektir.Bazı kısımlar icin gecerli bence Kahraman kelimesi.

Teşekkürler..

En çok ne zoruma gidiyor biliyormusunuz BİZİM DEVLETE ÖDEDİĞİMİZ VERGİLERLE karnı doyuyor bu VATANSIZ KÖPEĞİN.
En çokta neye seviniyorum biliyormusunuz AZRAİL'in bu köpeğin canını alırken bu köpeğin ne durumda olacağını biliyorum hem de çom iyi biliyorum

HERŞEY VATAN İÇİN

Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.
Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl;
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet,
Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklâl!

Mehmet Akif Ersoy ( Rabbim Rahmet Eylesin )

onu bana gönderin bak ben napıyorum ibn...yi görünce bu apo mu dersiniz

Artık Milleti bunalttı bu adi herif milletin bağrında çıban gibi

bencede asılmasın arkadaşlar kaldığınız evin dünyanın en güsel evi olduğunu düşünün ama bilmediğiniz kişiler sizi wc deyken bile gözetlior bi düşünün ne hissedersiniz ne yaparsınız insan psikolajik olarak çöker bırakın ii yemek yesin bırakın ii yatakta yatsın ama hiç birinin tadını çıkaramıoki :goz:

YA bu adamı halen yasatıyorlar :( bu serefsizi acı cektirerek öldürmek lazım...yakmak lazım

kabahat devletin istikrarsızlıgında herşeyde amerikayı örnek alan milletvekillerimiz neden amerikanın şuçlulara uyguladıgı idam cezasınıda örnek almaz merak ediyorum

büyük suç işleyenleri direk idam ediyorlar amerika da eger ki bu olaylar amerikada olmuş olsaydı apo yu 100 kere asmışlardı....

bu mesele ülkemizin elinde tuttuğu binlerce iki ucu b.klu değnekten biri, yalnız önemli bi mevzu.. o herif eğer öldürülürse ülkemizde daha büyük karışıklar olacaktır, AİHM'ye bir sürü dava açılacaktır, insan haklarını ihlal ettiğimiz gerekçesiyle... bir batak oyunu düşünelim, bile bile papazımızı bile yediriyoruz, iradesiz, korkak, Ata'nın söylediği asil kanı ruhlarında hissedemeyen aciz, kula kul......... insanın yazdıkça yazası geliyor... bir Fatih'i, bir Yavuz'u, bir Kanuni'yi, bir Mustafa Kemal Atatürk'ü çok arayan, onların yüzünü kara çıkaran sadece oturduğumuz yerden "biz büyük milletiz" demesini bilen bi milletiz... üzgünüm gerçekten...

Ben bugün ıkına ıkına bir iş yaptım, aldım fatura kestim, vergimi verecem, vergimi verdiğim zaman benim alınterimle kazandığım kuruşu ona yemek, yatak olarak geri dönecek, yani apoyu doyurdum, elimle katili besledim, bu adaletli bir durum değil !
ona işkence yapsan ne, ki yapıldığını da düşünmüyorum, öldürseler birgün hitler gibi haber alınır ki adam iyice yaşlanmış rahat rahat yatağında gebermiş, inancım yok bu konuda, allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin !

SAYGILAR'ımla

bi adam vardı , tertemiz yüzü vardı daha sonra zehirlendi . adı yuşçenkoydu sanırım . aynını buna yapsınlar . yüzü tanınmayacak hale gelsin , sonra verilen zehir ile her geçen gün ölüp ölüp dirilsin

sindire sindire öldürmek lazım o iti. ( gerci 30 bin şehidimizi nasıl sindireceksek )

o kadar askerimizin , insanımızın canına katlettiği halde insanca muamele görmesi o kadar kanıma dokunuyorki...

Ben bir bayanım , benim evladım bu hayvan herif (hayvanlara hakaret ama :( ) yüzünden ölmüş olsaydı onun orada paşalar gibi yaşatılmasını sindiremezdim sanırım...

Besle büyüt , gitsin askere böyle bir egoist ve şuursuz beyinsiz birinin halt etmesi yüzünden öldürülsin :(

Allahın cezası herif... :Sopa :Sopa

Şehitlerimize rahmet , ailelerine sabır diliyorum...

SıpA' Alıntı:
bencede asılmasın arkadaşlar kaldığınız evin dünyanın en güsel evi olduğunu düşünün ama bilmediğiniz kişiler sizi wc deyken bile gözetlior bi düşünün ne hissedersiniz ne yaparsınız insan psikolajik olarak çöker bırakın ii yemek yesin bırakın ii yatakta yatsın ama hiç birinin tadını çıkaramıoki :goz:
bu adam KANSIZ ya ... neyin tadını çıkaramıo sanqi biriLeri baqıoda onunda cokhda si**nde...

kansız adamda dert tasamı oLurmuşh...:mad: :mad: :mad:

arkadaşlar apoya ii bakılıormuş gibi gösterilmesi tamamen bi politika aldatmasıdır bakın şunuda unutmayın mesela tvde gösterilen pkk leşlerinin sayısıda hep eksik verilior çünkü halkı sürekli uyanık tutmak istiolar neticede 'baq şerefsizlere bizim 5 şehidimiz var onların 1 leşi var' zihniyetini bilinçaltına yerleştiriolar siz inanıormusunuz o kadar mücadeleden sonra 1 kişi ölü yakalancak yada zannediyormusunuz apo çok ii şartlarda kalıor yapmayın allah aşkına bu sadece bir dış politika insan hakları mahkemesi denen lanett yere bi gösteri bu bakın biz yapmıoruz demenin en güsel yolu. apoyu asarsak yada öldürürsk 2 gün sonra kahraman ilan edilip her yere heykelini dikerler apoyu asmak hem politik olarak hemde mantıksal olarak çok yanlış ve okuduğunuz duyduğunuz herşeye inanmayın derim. . .tamamen yalakalık ve politika amaçlı yalanlar bunlar

egerki bunu asarlarsa terorıst kalles yandasları sahit olarak nitelendirecek nu adi herifi ozaman ne olacak askerlerimizin sehitlik mertebesini karalamıs olacak.olmesinki hergun kopekler gibi dort duvar arasında yasamak neymiş ogrensin dort kolluya binen sehitletimizin ruhu sad olsun.

hergün konuşursun şuursuz bi şekilde. anlatırsın o gün içinde yaşananları. bak abi dersin bugün en mutlu günüm keşke yanımda olup elini bana dolayıp sıkıca sarsaydın beni. özledim seni dersin..... sonra boş bi mezar taşını öpersin, üstündeki otları yolarsın ama ona kıyanları koparamadıgın için öfken seni kemirir.üstünü sular fatihanı okuyup bi kenara geçip susarsın....:(

imralıdaki katil krallar gibi yaşar. hergün Türk basınıda yada yabancı basında haberlerini alırsın. insan hakları mahkemesine başvuran avukatına inanamazsın. Allah ın ilahi adaletini bilmesen inanmasan ölümüne gidip parçalamak istersin onu.abilerinin alnına ve kalbine gelern kurşunları ona geri vermek istersin. :mad:

kürtleri sevmiyorum dediginde faşist gibi düşünselerde seni sana verdigi sözden dolayı doktoluk yapacak olan kardeşin faşistligi gömlek gibi giyip kürtlere el sürmeyecek kundaktaki bebekten 70 yaşındaki ihtiyara. size dolaylı olarak kurşun sıktıran herkesten nefret ediyorum.:Sopa
delikanlı adama sıgar mı? aglamak!!! aglıyorum... acımdan kinimden öfkemden elim kolum baglı olmaktan. bu ülkenin başına gelip sadece iş yapıyormuş gibi gösterilen ve hergün ben ölürken sizin ölünüze gülen insanlardan nefret ediyorum.:mad:

Geri