Apar Topar BreziLya'ya [Hadi HayırLısı BakaLım]

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0

Apar topar Brezilya'ya

aykutkocaman1.jpg

Fenerbahçemiz'in Sportif Direktörü Aykut Kocaman, hafta sonunda gittiği Brezilya'ya, yeniden gitmek üzere yola çıktı.

Apar topar Brezilya'ya
DHA ekibinin edindiği bilgiye göre, bugünkü akşam antrennanından sonra apar-topar Brezilya'ya hareket eden Aykut Kocaman, Brezilya Ligi'ndeki futbolcu takibine devam edecek.

Akşamki çalışmadan sonra otele dönüp takım elbiselerini giyen ve yola çıkan tecrübeli futbol adamı, Brezilya'da yeniden futbolcu izledikten sonra raporunu teknik direktör Christoph Daum ve yönetimle paylaşacak. Gerek Aykut Kocaman'ın, gerekse de Aziz Yıldırım'ın söylediği gibi, iki transfer yapmayı planlayan Sarı-lacivertli kulüp, bir ön liberoya, bir de sol kanat veya stoper mevkiine futbolcu transfer edecek.

Fenerden bi bomba bekLiyorum..

İnş Havai Fişek oLmaz!!

Ama Aykut'a Güveniyorum. . .
BreziLya Lginde SağLam bir arastırma yapmıstır!
İnş cok kraL bir topcu getirecek. . .

Herkes Hazır oLsun en gec Bu hafta sonu geLicek yıLdızımız!
19.07.2009

Saat : 19.07 de acıkLama bekLiyorum Aziz Başkan dan

bekliyoruz bir bomba ve

en az 3 oyuncu daha lazım çünkü 10 yakın oyuncu gönderildi

Aykut a güveniyoruz!!!

Fenerbahce için yüreğini koyup oynamıs bir insan!
fenerbahce nin yanLıs transfer yapmaması için heraLde cok genis bir arastırma
yapıyorki bu kdr uzun sürdü transfer işi. . .

Ya Bi Galatasaraylı Olarak Biri Bi Bomba Patlatsın Istiyorum Yani Iyi Bi Futbolcu Gelsinki Heyecan Yapalım Aaa Bak şu Gelmiş Nasıl Gelmiş Diyelim Roberto Carlos Gibi Mesela

İnş Havai Fişek oLmaz!!

Ama Aykut'a Güveniyorum. . .
BreziLya Lginde SağLam bir arastırma yapmıstır!
İnş cok kraL bir topcu getirecek. . .

Herkes Hazır oLsun en gec Bu hafta sonu geLicek yıLdızımız!
19.07.2009

Saat : 19.07 de acıkLama bekLiyorum Aziz Başkan dan

Bize de böyle bi günde transfer bombası patlatmak yakışır :goz:

ѕσηυη¢υ;4468940' Alıntı:
Bize de böyle bi günde transfer bombası patlatmak yakışır :goz:

SöyLe teknik iyi bir soL acık aLsa süper oLacak. . .
Stopere feLan gerek yok. ..
Su ugur dan kurtuLaLım yeter. . .

aykut isini bilir.bence bizim icin en iyi oyuncuyu alip gelir.aykut gibi futbol bilgisi tartisilmaz biri kotu transfer yapmaz.insallah takimimiz icin en iyi oyuncuyu alip gelecektir.

Yoksa "O" mu geliyor ?

hernanes_highres_00000301330547.jpg

Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın Brezilya'da izlediği oyuncuların ilkinin Anderson Hernanes olduğu iddia edildi.

Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman, yabancı oyuncu transferini sonuçlandırmak için yeniden Brezilya'ya gitti. Geçtiğimiz hafta sonu teknik direktör Christoph Daum'un raporu doğrultusunda Brezilya'da oyuncu izleyen Kocaman üç gün önce Fenerbahçe'nin şu an Almanya'da kamp yaptığı Bad Wörishofen kasabasına gelmişti. Elde ettiği verileri Daum ile paylaşıp fikir alışverişinde bulunan Kocaman dün akşam aniden Brezilya'ya gitti. Kocaman en son düzenlediği basın toplantısında orta sahaya alacakları oyuncu için, "Brezilya'dan transfer edeceğiz" derken, başkan Aziz Yıldırım da önceki gece Arena programında "İki futbolcu alacağız" demişti.

BONSERVİSİ PAHALI
Bu isimlerden ilkinin Anderson Hernanes olduğu iddia edildi. Kocaman'ın daha önce izlediği ve beğendiği defansif orta saha oyuncusu için Daum da onay verince Kocaman dün akşam idmanından sonra Brezilya'ya gitti. Aykut Kocaman'ın Sao Paulo kulübü ile bonservisi 11 milyon euro civarındaki Hernanes için masaya oturacağı bildirildi. 24 yaşındaki futbolcunun son derece teknik ve orta alanın her bölgesinde görev yapabildiği öğrenildi. Sao Paulo'nun en pahalı futbolcusu konumundaki sambacının kulübüyle 2012'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Yıllık 3 milyon euro teklif edilecek Hernanes ve kulübü ile son anda bir sorun çıkmazsa Aykut Kocaman, birkaç gün içinde Hernanes ile birlikte takım kampına gelecek.

EDİT : Bu adam FM 2009 da bir kaç yıl sonra Barcelona da oluyor çoğunlukla . . .

Kaynak : http://www.fenerbahce.com/haber/34509/o-isim-hernanes-mi/?ref=AKM2

Geri