AP, PKK'ya kucak açtı

Arpej

♪ iяяєpℓαc&#110
Altın Üye
Reaction score
0
6omq545.jpg

Avrupa Parlamentosu'nda (AP) Birleşik Sol-İskandinav Yeşil Sol konfederal grubunun ev sahipliğinde yapılan ''AB, Türkiye ve Kürtler'' konferansına, Türkiye'nin iadesini istediği teröristler ve Avrupa ülkelerine iltica eden eski DEP milletvekilleri de katıldı.

6tkxsso.jpg

Türkiye'nin iki hafta önce Belçika'dan iadesini istediği Ahmet Gülabi Dere'nin toplantıya katıldığı, Avrupa Parlamentosu'nun, Türkiye tarafından iadesi istenen Dere'ye Avrupa Parlamentosu'na girip toplantıya katılması için akderitasyon kartı verdiği belirtildi.

86ybzaq.jpg

Roj TV röportajı yaparken, Avrupa Parlamentosu basın merkezine kurduğu, fonu Avrupa Parlamentosu'nun işaretleri, yazıları, şeritleri ve bayrakları ile düzenlenmiş özel bir podyumu kullandı. Toplantının açılışını yapan Leyla Zana da, geçen yılki konuşmasının aksine "Artık vurgulayacak bir barış ortamı olmadığı için, Türkçe konuşmama da gerek yok"
diyerek konuşmasının tamamını Kürtçe yaptı.

6sanbet.jpg

Avrupa bunu herzaman yapıyor. Artık avrupaya sırtımızı dönme vakti geldi...

Öyle davete böyle Karşılık misali.... Resti çekicen oturacaklar popoları üzerine...

yapacak bişey yok bunları insan olarak görüp bide hak tanıyan bi topluluğa girmeye çalışıyoruz. Bize de yazık. Bide utanmadan barış ortamı yok demiş. Sanki 92 den beri vardıda..............

oldum olası sevmem avrupayı bizimkileride anlamak mümkün degil çekin resti sunlara bakalım birdaha cıkarıyolar mı böyle adamları..

Bence Bunların Alayına Mokoko Yapacaksın HİTLER nasıl yapmıs bizde bunların alayını doldurcan bir kazana vercen ateşi verjen ateşi yakıp geberteceksin hepsini komple temizlik.

Ama biz bu devlet ve bu devletin başındakilerle hiç birsey yapamayız bu insanlar ne başkan en başbakan hepsi birer kukla . Bunu en guzel nerden anlıyoruz adam direk ben pkk yım diyor pkk lı benim kardeşim diyor . Ve biz bu serefsizleri hala TBMM sokuyoruz ve hala konusmalarına izin veriyoruz. Ben bu devletten daha ne bekleyim adam açık açık diyorki vatandaş sen kimsin otur oturdugunyerde kapa ceneni sus asarım keserim bu lafları vatandasa diyorlar. BİZİ TÜRK GENÇLERİNİ SUSTURMAYA ÇALIYORLAR. Bu serefsizlerin ve bu serefsizlere göz yumanların HEPSİNİN kurban olduğum ALLAH belalarını versin İNŞALLAH...

Geri