Obsessed
dead and gone
Arkadaşlar anycool telefonlardaki sesin tam olarak kısılmasını ayarlamak için;
1-*#3646633# kodunu giriyoruz
2-ses özelliklerine gelip tamam diyoruz
3-Mod ayarını Normal mod olarak seçiyoruz
4-mod ayarı seçildikten sonra geri gelip Normal modu seçiyoruz
5-ses özelliğine gelip tamam diyoruz
6-ses 0 özelliğine gelip değeri sıfır yapıyoruz(Aşağı yukaru tuşları yardımı ile)
7-daha sonra ses 1,2,3,4,5,6 değerlerini 30-40 rakam artırırıyoruz(mesela ses 1=36,ses 2=80,ses 3=124,ses 4=175,ses 5=207,ses 6=255 yapıyoruz)
8-16 level settin değerine girip Max analog gain değerini 200,step değerini 5 yapıp tamam diyoruz
9-Geri tuşundan çıkıyoruz
10-Parametreleri güncelleştir mesajı geldiğinde tamam diyip çıkıyoruz
Artık tv izlerken yada radyo dinlerken sesi istediğimiz zaman sessiz yapabiliriz.
kolay gelsin
arkadaşlar bu konuda ufak bir hata var zil sesini en kısıkta kullanabilmek için
2-ses özellikleri değil Melody Olacak duyurulur
ayrıca kullanacağınız profilden en kısığı seçmeniz gerekiyor kodun açıldığı tüm telefonlarla uyumludur
tv ve radyoyu kısık kullanabilmek içinse arkadaşın paylaşımı geçerlidir BAzı telefonlarda 5 ses özellği FM radyo
:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun
bu ayarları biyere kayıt edin sonra düzeltmeniz gerekebilir güvenlik için bn denemedim ve sesin ne kadar kısldığını bilmiyorum fakat sesin yüksekliği düşebilir
1-*#3646633# kodunu giriyoruz
2-ses özelliklerine gelip tamam diyoruz
3-Mod ayarını Normal mod olarak seçiyoruz
4-mod ayarı seçildikten sonra geri gelip Normal modu seçiyoruz
5-ses özelliğine gelip tamam diyoruz
6-ses 0 özelliğine gelip değeri sıfır yapıyoruz(Aşağı yukaru tuşları yardımı ile)
7-daha sonra ses 1,2,3,4,5,6 değerlerini 30-40 rakam artırırıyoruz(mesela ses 1=36,ses 2=80,ses 3=124,ses 4=175,ses 5=207,ses 6=255 yapıyoruz)
8-16 level settin değerine girip Max analog gain değerini 200,step değerini 5 yapıp tamam diyoruz
9-Geri tuşundan çıkıyoruz
10-Parametreleri güncelleştir mesajı geldiğinde tamam diyip çıkıyoruz
Artık tv izlerken yada radyo dinlerken sesi istediğimiz zaman sessiz yapabiliriz.
kolay gelsin
arkadaşlar bu konuda ufak bir hata var zil sesini en kısıkta kullanabilmek için
2-ses özellikleri değil Melody Olacak duyurulur
ayrıca kullanacağınız profilden en kısığı seçmeniz gerekiyor kodun açıldığı tüm telefonlarla uyumludur
tv ve radyoyu kısık kullanabilmek içinse arkadaşın paylaşımı geçerlidir BAzı telefonlarda 5 ses özellği FM radyo
:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun
bu ayarları biyere kayıt edin sonra düzeltmeniz gerekebilir güvenlik için bn denemedim ve sesin ne kadar kısldığını bilmiyorum fakat sesin yüksekliği düşebilir