Antivirüs Yazılımları Anketi [Yeni]

Hangi Anti-Virus Yazılımını Kullanıyorsunuz ?

• Avira Antivir Premium

Kullanılan: 3 5.7%
  • Bitdefender

Kullanılan: 1 1.9%
  • Eset Nod32

Kullanılan: 16 30.2%
  • Kaspersky

Kullanılan: 21 39.6%
  • Norton

Kullanılan: 5 9.4%
  • Panda

Kullanılan: 1 1.9%
  • Pc-cillin/Trend Micro

Kullanılan: 0 0.0%
  • F-Secure

• eScan

• Diğer / Belirtelim

Kullanılan: 6 11.3%

• Kullanılan toplam oy
    53

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
Antivirus.jpg

Günden güne yenı yazıLımlar türüyor ınternette. o yuzden yenılıklere de dayanarak hangı antivirüsü tercih ettıgınızı merak ederek bu anketi acmıs bulunuyorum . Hem bılmeyen arkadaslar bılgı sahıbı edınmıs oLur hemde hangı anti virüs Programı bugunLerde iyi öğrenmiş oluruz anket sonucuna göre ...

HackheLL Hangi Anti-Virus Yazılımını Kullanıyor ? ..

nod 32 v4.17 memnunmuyum ilk başlarda evet nod giderek performanstn düştü gibi ama kasper ayrı tabi rus mimarisi onu neden yüklemiyorsun diyeceksiniz sürekli karaliste ve ardı arkası kesilmeyen uyarılar nedeni ile kasperi kullanmıyorum desenizki zenginsin lisanslı alacak olsam kaspersky alırım. nodun hala iyi olduğu mokta va internet secruty de çok iyi bilginize

evet kasperksy ıntenret security 2010 çok süper bir program virüsün anasını ağlatıyor...

Esert Smart Security 4...

secenekler arasında avastı göremedim nerede aceba ?

askeriyenin pc sinden bağlanıyorum antivir yok. :D tabiki kasper..

Eset ten başkasını Tanımam Bana old. günden beri virüs te yaşatmadı Sorunn da Çıkarmadı sizede Öneriyorm ..

eğer yeterli bir sisteminiz yoksa ve interneti standart kullanıyorsanız avira premiumu öneririm :)

ama ben Kaspersky 2010 u kullanıyorum mecburum bazı günler günde 2 gb indirme oluyor bunlar pcyi mahfediyor

VİPRE kullanıyorum.Çok kullanışlı bilgisarayı yormuyor.Kısacası şimdilik seviyorum.Tavsiye edermisin diyenlere de evet ederim.

Geri