Merhaba Başımdan 1 haftadır geçen olayı sizinle paylaşayımda
antilere ne kadar güven var anlayın sizde
İlk Önce Bilgisayarımda Trojan Oldugunu farkettim Nasılmı
zone alarm denen Program vardı bende
pek işe yaradıgını söyleyemiyorum sonra baktım veri trasnferi var onuda msdostan baktım ama zone alarm da tık yok normalde uyarması lazımm...
Sonra pcde yawaşlayınca kararkıldım Format Atacam. Attım Oh dedim fişek Gibi Oldu
)) sonra Dedimki en iyisi Nod32 Yükleyeyim hem kasmıyordu hemde saglam korur
1 hafta sonra Baktım Korumayı birak Adamın biri Pcmi geziyor kafasına göre ayarlar yapıyor Onu bunu silip yüklüyor... allah dedim acil format tekrardan....
Sonra tekrardan bir sistem yaptım dedim en iyisi nod32 son versiyonunu kuralım bendeki sorunluydu galiba
3 gün sonra bir uyarı nod dan hayret çalışıyormuşşş
bir makinadan benim makinaya trojan yüklemesi gibi bir saldırı dedim :S bu imkansız bir sitede de degilim hee durduk yere veriyor Yani makinada birşey var
çalıştırmaya trojanı makinaya yedirmeye kalkıyorr deedim...
Bu Nod da iş yok Yallah AVAST a
) avasttan tarattım
benim utanmasa taş gibi makina diyecek hiç birşey bulmadııı avast dedim önce kendini korusun bu makinada bir şey var. bide dikkatimi Çeken Nod32 Silmeden Avast Yükledim 2 birden çalışıyordu... Normalde bildigim kadarıyla imkansızz bu ama boş verin...
Aklıma direk kaysper geldi Dedim Millet övüyor Bunu kurup sorun kalksın Onu kurarken
hem avastı hemde nod32 sildi aynı anda dedim bu işimi görecek kesin kurdum kaspersky
sora direk sistem taraması allah allahh buda hiçbirşey bulamadıı Yok sanki makina süper kusursuz ama
Ben halada birşey var bunda eminim ve bu trojanı daha hiç bir antivirüs bulamadı kaspersky de
sanırım silcem
ne zaman msnden mail sayfasını açmayı tıklasam
msn uyarı veriyor direk siliyor sanki mail açmak suç ya .... Unutmadan Bugun fs2008 ve Avast Profesyonelide denedim Gene Tık Yok
)))
Eee benim başımda halada böyle bir dert var peki Halada güveniyormusunuz Ve Benim İlacım ne olabilir sizce
İlk Önce Bilgisayarımda Trojan Oldugunu farkettim Nasılmı
Sonra pcde yawaşlayınca kararkıldım Format Atacam. Attım Oh dedim fişek Gibi Oldu
Bu Nod da iş yok Yallah AVAST a
Aklıma direk kaysper geldi Dedim Millet övüyor Bunu kurup sorun kalksın Onu kurarken
Eee benim başımda halada böyle bir dert var peki Halada güveniyormusunuz Ve Benim İlacım ne olabilir sizce