Antivirüs Hikayem (En İyisi Sizce Hangisi Bir Daha Düşünün)

fells2

Banned
Reaction score
0
Merhaba Başımdan 1 haftadır geçen olayı sizinle paylaşayımda :) antilere ne kadar güven var anlayın sizde

İlk Önce Bilgisayarımda Trojan Oldugunu farkettim Nasılmı :) zone alarm denen Program vardı bende :) pek işe yaradıgını söyleyemiyorum sonra baktım veri trasnferi var onuda msdostan baktım ama zone alarm da tık yok normalde uyarması lazımm...

Sonra pcde yawaşlayınca kararkıldım Format Atacam. Attım Oh dedim fişek Gibi Oldu :))) sonra Dedimki en iyisi Nod32 Yükleyeyim hem kasmıyordu hemde saglam korur :) 1 hafta sonra Baktım Korumayı birak Adamın biri Pcmi geziyor kafasına göre ayarlar yapıyor Onu bunu silip yüklüyor... allah dedim acil format tekrardan.... :D Sonra tekrardan bir sistem yaptım dedim en iyisi nod32 son versiyonunu kuralım bendeki sorunluydu galiba :) 3 gün sonra bir uyarı nod dan hayret çalışıyormuşşş :) bir makinadan benim makinaya trojan yüklemesi gibi bir saldırı dedim :S bu imkansız bir sitede de degilim hee durduk yere veriyor Yani makinada birşey var :) çalıştırmaya trojanı makinaya yedirmeye kalkıyorr deedim...

Bu Nod da iş yok Yallah AVAST a :)) avasttan tarattım :) benim utanmasa taş gibi makina diyecek hiç birşey bulmadııı avast dedim önce kendini korusun bu makinada bir şey var. bide dikkatimi Çeken Nod32 Silmeden Avast Yükledim 2 birden çalışıyordu... Normalde bildigim kadarıyla imkansızz bu ama boş verin...

Aklıma direk kaysper geldi Dedim Millet övüyor Bunu kurup sorun kalksın Onu kurarken :) hem avastı hemde nod32 sildi aynı anda dedim bu işimi görecek kesin kurdum kaspersky :) sora direk sistem taraması allah allahh buda hiçbirşey bulamadıı Yok sanki makina süper kusursuz ama :) Ben halada birşey var bunda eminim ve bu trojanı daha hiç bir antivirüs bulamadı kaspersky de :) sanırım silcem :) ne zaman msnden mail sayfasını açmayı tıklasam :) msn uyarı veriyor direk siliyor sanki mail açmak suç ya .... Unutmadan Bugun fs2008 ve Avast Profesyonelide denedim Gene Tık Yok :))))

Eee benim başımda halada böyle bir dert var peki Halada güveniyormusunuz Ve Benim İlacım ne olabilir sizce

dostum senin ilacın balyoz al eline balyozu dagıkt makinayı

Gercekten durum zor ama kesin virüs olduguna nasıl karar verdigini anlamadım yada kesin eminsen formattan sonra nasıl tekrar aynı virüsü yiyosun.İe mailini acarken hata veriyo dedin bununla ilgili bişey olabilir.Karspersky de ilk kuruldugunda mailde spam için egitilmesi gerekiyo belki bunu atlamıssındır.Mailde bi sorun varsada anti virüsler bulamıyodur ve tekrar bulasıyodur diyicem ama bulastıktan sonra bulması lazım :S ben karspersky kullanıorum ve gayet memnunum bence sorun virüs programlarından cok senin bilgisayar la ilgili bir sorun.

Tavsiye dersen bence herseye 0 dan basla madem heryolu denedin olmadı.En basa dön o mail le btün ilişkini kes forttan önce FDİSk yap sonra temiz bi işletim sistemi yükle sonrada bi anti yüklersin.
Benim fikrim bu.Ama gercekten merak ettim arkadasların yorumlarını bekliyorum.Belkide cok basit bişeydir her zaman buna inanmısımdır :)

Geri