AntiVirüs'ü Test Edin(2012)Virüs Yakalama ve Tarama Hızı

Etica

New member
Reaction score
0
Bu test ile antivirüsünüzün güvenlik/hız oranını görebilirsiniz, ne kadar sürede ne kadar virüs bulduğunu görebilirsiniz
İçinde basit virüsler yanında her antivirüsün göremediği virüsleride vardır

Virüs Dosyayısını Buradan İNDİRİN (Tıklayın)

Paylaşılan virüs dosyası rar'lı olup içinde 2010'a kadar olan toplanmış 6314 virüs vardır.O yüzden Dosyayı indirdikten SONRA RAR'DAN ÇIKARTMAYINIZ! VE RAR'IN İÇİNDEKİLERİNİ TIKLAYIP ÇALIŞTIRMAYINIZ.

1- DOSYAYI İNDİRİRKEN ANTİVİRÜSÜNÜZ AÇIK OLSUN! DOSYA İNDİRİMİNİ ALARM VERİP KESMESİ GEREKİR.

2-DOSYAYI ANTİVİRÜSÜNÜZ KAPALIYKEN İNDİRİN SONRA AÇIN VE İNDİRDİĞİNİZ RAR'LI DOSYAYI TARAYIN.

SIRAYLA BELİRTİLEN 2 İŞLEMİ YAPTIKTAN SONRA ÇIKAN SONUÇLARI;
ANTİVİRÜS ADI-TARAMA SÜRESİ- BULUNAN VİRÜS SAYISI ŞEKLİNDE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİZ.

BAZI İNTERNET SECURİTY PROGRAMLARI VİRÜSLÜ DOSYAYI İNDİRİRKEN UYARI VERMEDİĞİ İÇİN 1. TESTİDE UYGULAMANIZI TAVSİYE EDERİM

NOT:Kesinlikle sembolik bir testtir. Sonuç olarak kullandığımız antivirüslerin kalitesini görmemiz açısından yapılmştır. Bu Teste bakarak antivirüsler hakkında genel yorum yapmak çok doğru olmaz.​

alıntı

Eset Smart Security 4 toplam 5575 virüs buldu ve indirmeyi engelledi.

:) :) :)

1glrz.jpg

Ashampoo 6210
Comodo 6258
Kaspersky 6125

bende avira 6195 yüksek algılama ayarlı şekilde.
Gdata (bitdefender+avast) 6235 tane buldu
Eset arkadaşların verdiği rakamda takıldı 5575.
indirirken hepsi engel koydu yalnız bitdefender hariç

Comodoyu herkes kötülüyordu denemek aklıma gelmedi ama bayağı iyi bulmuş..

bitdefender taraması çok uzun sürdü ayrıca dosyayı indirirken bağlantıyı kesmedi ve uyarı vermedi

comodo her keze güzel gözüküyor ben çok fazla açığını gördüm o yüzden kullanmıyorum.

.jpg,.bmp,.vb dosya uzantılarındaki viruslerı bulamama internet' de gezinirken herhangi bir siteyi engelleyememe, bunlar benim için önemli olan kısmı zaten benım başka bir işim yok benım yaptığım işlemlerdeki virusleri engelleyemedıkden sonra benim bir işimi görmez birşey daha testlerde genelde patch larda kullanılıyor ve bu diğer virus programları için düşük bir sonuç sağlıyor bunun bir önemi yok gerçek virusler kullanılmıyor bazen ashampooyla iyi gidiyorduk ama buda jpglerde çok sorun cıkarıyordu bana zorumlu olarak tekrar kaspersky devam ediyorum.

veri tabanları yeni düzeltildi veri tabanlarında sorun vardı
software, game çok fazla problem çıkarırır.

.jpg,.bmp,.vb dosya uzantılarındaki viruslerı bulamama internet' de gezinirken herhangi bir siteyi engelleyememe, bunlar benim için önemli olan kısmı zaten benım başka bir işim yok benım yaptığım işlemlerdeki virusleri engelleyemedıkden sonra benim bir işimi görmez birşey daha testlerde genelde patch larda kullanılıyor ve bu diğer virus programları için düşük bir sonuç sağlıyor bunun bir önemi yok gerçek virusler kullanılmıyor bazen ashampooyla iyi gidiyorduk ama buda jpglerde çok sorun cıkarıyordu bana zorumlu olarak tekrar kaspersky devam ediyorum.

Comodo'nun site engelleyemediğini bilmiyordum çok kısa bir süre kullandım farkedemedim böyle bişey olduğunu anlatım için sağol.Ben kişisel fikrimi paylaşıyım; Avira taramasını istediğin uzantıları seçme imkanı sunuyor. Kaspersky'dan vazgeçtim, elimde bulunan 42 adet kaliteli keylogger'ın hiçbirini yakalayamadı web koruma ve firewallu için kullanıyordum artık vazgeçtim. Bitdefender 12 tanesini bulabildi,Avira İS 24 tanesini buldu.Sanırım kodları yazanlar, eset ve kaspersky'ı atlatmayı iyi biliyorlar. Tabi tek bir nokta üzerinden düşünmek yanlış birçok koruma modülü var. avira iyidir yada en iyisidir demiyorum yanlış anlaşılmasın :)

eskiden paylaşmıştım bu dosyayı.bende comodonun phishin koruması zayıf diye kaspersky a geçmiştim bilen bilir şifreler falan gitmişti fakat daha geçen aynı şey kardeşimin başına geldi ve kendi bilgisayarında,üstelik en yeni kaspersky varken.o bilmeden girmiş tabi.

sonuç olarak antivirüslerin halen phishing koruması epey zayıf gibi.

42 adet kaliteli keyloggerını bana özel olarak atabılırmısın ?

keylogger lara karşı zemana yada key scrambler kullanın.yada ikisini de =)

ayrıca sandboxie de süper bi program.

haklısın wolf :) seni eskiden security bölümünden iyi hatırlıyorum, her güvenlik sorunlarında ismini görüyordum.sanırım eskisi kadar aktif değilsin ama sağolsun Sqook^ 'ta seni aratmıyor diyebilirim

Sqook^ hoca kusuruma bakma zaten arşiv varmış :) yazan dostlara ayıp ederim.

Norton ve AVG indirme işlemini engellemedi veya yarıda kesmedi.

AVG İS 6035 tane tehdit buldu.

Geri