Anti Virüs Programı YükLenmiyor. . .

seloist34

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar benim pc ye ben askerde internet cafecilik yapıorumda burdaki pc mde virüs var ve hiç bir virüs programı yükleyemiyorum.İndirdiklerimin hiç biri yüklenmedi açmıyo yükleme sayfasını bunun nedeni ne olabilir ve nasıl çözebilirim lütfen yardım ederseniz sevinirim.Bunu format atmadan çözebilirsem çok mutlu olucam ve görev yönlendiricimde çalışmıyo her yönü denedm ama şimdiden yardım eden arkadaslarıma tşk ederim . . .

reklm yazılımları olabılır kardesım tam bilmıyom herhangı bı bılgın varmı mesela görev yonetıcısını felan acmıyosa yuzde yuz vırus bulasmıstır eger sılebılecegıne ınandıgım bıtane program var SpybotSD onu yukle taramayı yap sıler o ısallah ısıne yarar

reklm yazılımları olabılır kardesım tam bilmıyom herhangı bı bılgın varmı mesela görev yonetıcısını felan acmıyosa yuzde yuz vırus bulasmıstır eger sılebılecegıne ınandıgım bıtane program var SpybotSD onu yukle taramayı yap sıler o ısallah ısıne yarar

İNDİRDİ YÜKLEME BAŞARISIZ TEŞEKÜR

güvenlik proğmı kurıyorum

Format atamıyormusun böle bir virüsle bende karşılaşmıştım format attım bşka bişe yapamadım

program için çok teşekkürler emeğine sağlık hemen indiriyorumm...

Aynısı benimde başıma geldi fakat bendeki AMVO.exe idi Avast dahil hiç bir programı kuramadım. Hard bir format attım düzeldi. Burda uyarmak isterim eger sisteme virüs D: sürücünden bulaşmışsa zamanla tekrarlıyor bu sorunlar. Mümkünse CveD sürücülerine de atmanı tavsiye ederim... Umarım format atmadan çözersin sorunu...

spybot yükle tarat, dragon yükle tarat, temp dosyanı boşalt, perfect dosyasının içinde ne varsa sil. avastı yeniden kur başlangıçda tarama yaptır. hdd diyer bölümlerinde gerekli şeylerin varsa cd veya usb bellege kopayala, diyer bölümlerede format at.

kardeş güvenli modda yükleyeme çalış ordan yüklersin kanımca.. güvenli modda virüs çalışma olasılığı düşüktür..

yani hocam konu taaa ne zaman açılmış konuyu hortlatmışınız ya.1sene olmuş nerdeyse.eleman nerde kimbilir.lafım son msj atanlara değilde.sırf bişi yazmış olmak için aradan 3 ay geçtikten sonra bişiler yazanlara...

Geri