ANTI SOAD-- Soad sevmeyenler buraya

Sacma.dikkat ettiysen kimse lüzum görüp cwp yazmamış.eed SOAD ermeni bi grup olabilir.doğrusuyla yanlışıyla bence yaptıkları müzik tartışılmaz gayet ii yapıolar.farklı yönlerden değerlendiriosan(siyasi gbi) o zaman onun yeri burası deil kardeşim.

muzıklerınıde sevmem kendısıne sevmem kısılıklerınıde sevmem topunun Allah belasını versın!!!:Sopa:Sopa

sagopa_22' Alıntı:
Sacma.dikkat ettiysen kimse lüzum görüp cwp yazmamış.eed SOAD ermeni bi grup olabilir.doğrusuyla yanlışıyla bence yaptıkları müzik tartışılmaz gayet ii yapıolar.farklı yönlerden değerlendiriosan(siyasi gbi) o zaman onun yeri burası deil kardeşim.
Views: 10,912
|
Comments: 295
|
Favorited: 42 times

ASIL VİDEO BU.. arkadaş daha kolay izlensin diye o linki vermiş
http://www.youtube.com/watch?v=O3yYqOcOk4w&feature=PlayList&p=ADF5CFC6707DD331&index=0

gir de kaç yorum var bak...

sagopa_22' Alıntı:
soadın ermeni grubu olmasıyla bir ilgisi yok hala bu adamı dinleyen şuursuzlar sinirimi bozuyor sadece +ben ermenilere falan da karşı deilim mesajımda da belirtmiştim zaten,soada karşıyım sadece.

sagopa kardeş ,free arkadaşımız senin kimse takmamış lafına karşılık vermiş bu cevabı

Seven sever sevmeyen sevmez , yaptıklarından amaçlarından nedenlerinden vs şeylerden konuşup tartışabilrsnz( Belli bi seviye içinde tabiki )

konu sanki biraz sapıyo gibi daha sakin bi şekilde dewam ;)

Serbest kürsüye falan açsaydınız konuyu daha iyi olurdu müzik bölümünün içine siyaset düşmesi konusunda bu konu sondur umarım.Bilmem kaç kere başlık açıldı bununla ilgili.

ben en başta onu kastettim ama kmse anlamak istemiyor.SOAD ı sewmeme sebebin siyasi ise ki büyük çoğunluğun öyle,bu konu buraya açılmamalı müzikle alakası yok yani.

Geri