"Antep'e Başkan OLsana"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Kayseri yenilgisi bardağı taşırdı, Beşiktaş taraftarının sabrı taştı.

haber_ic_173877.jpg

Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçlar ve haftalardır süren gol orucuna rağmen uzun zamandır protestoda bulunmayan siyah-beyazlı taraftarlar, Kayserispor maçında çileden çıktı ve yönetime sert tepki gösterdi.

Maçın son dakikalarında 8 milyon euroluk Tabata transferi nedeniyle "Başkan olsana, başkan olsana Antep'e başkan olsana" tezahüratı ise Başkan Yıldırım Demirören'i hedef alan yapan tribünler, sahada yokları oynayan Brezilyalı futbolcuyu da oyundan çıkarken uzun süre ıslıkladı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte İnönü Stadı'nda "Yönetim istifa" ve "Yeter Yıldırım Demirören" sesleri yükseldi. Tribünler, hakem Bünyamin Gezer’e de ciddi tepkiler gösterdi. Kayserisporlu futbolcuların sakatlık pozisyonlarında, yerde yatarak süre geçirdiğine inanan Beşiktaşlılar maça 6 dakika ekleyen hakem dışında, Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma’ya da küfürlü tezahüratlar yaptı.

Siyah-beyazlı taraftarlar, 1-0 mağlup olan takımlarında bir tek Fabian Ernst lehine tezahürat yaptı.

-İNÖNÜ STADÎ'NDAN SEÇMELER-

Küfürlü tezahüratlar nedeniyle büyük ihtimalle ceza alacak Beşiktaş'ta, taraftarın Kayserispor maçında yaptığı tezahüratlardan bazıları şöyle:

“Bünyamin ne oluyor g... b... oynuyor”
“Cangele Cangele ne oluyor a...”
“Seni hakem yapanın a...”
“Yatsana yatsana Bünyamin yere yatsana”
“Süleyman Hurma Bünyamin’i pazarla”
“Olsana olsana Antep’e başkan olsana”

ht_logo.gif

off nolcak bu takımın hali :ter: yeter artık başkan!!!!

Bu arada teessüf ederim bizim sloganı çalmış çarşı.. :D yıldırım demirören yeterrrrr :D

beşiktaş taraftarı öpsün seni erman.. illa sımsıkı taş gibi sımsıkı taş gibiyi söylettiriceksin di mi kendine ?

Tamam furbol takımı kötü oynuyor...eleştirsen...Ama dünyada takdir edilen tarafatarın hakkını bizmkiler vermiyo...erman ankaragücülü değilmi önce bi kendi taraftarına baksın ...Niye bizim taraftarın kopyasını yapıyorlar....küfür diyo bide kendisi canlı yayında ne yapıyo....İnsan yorum yaparken biraz düşünür ...Neyse bizde onların seviyesine indik...Bu ülkede iyi şeyler pek kabul görnüyo..

genel taraftar performansına bir şey diyemem ama dün kuru gürültüden başka bir şey yoktu.

erman hocaya, ekinler dize kadar erman gel bize kadar şarkısını en içten sevgilerimi ileterek hediye ediyorum....

MANCHESTER UNİTED kalecisi kendi düşündüklerimi duyamadım diyecek Alex ferguson böyle bir ortam görmedik diyecekuefa bu ikisinden az biliyor ya o yüzden haftanın taraftarı olarak bizi seçecek ama biz bu "yorumcuları" "yorumcu" diye ekranda seyredecez.... vay benim spor basınım

Uefa

Beşiktaşı bıraksında hangi takıma ne olursa olsun umrumda değil yeterki çekilsin tepemizden karabasan gibi çöktü takımın üstüne:mad::mad:

yalaka erman peki neden fenerbahçenin boş tribünlerinden ve daum un bile fener seyircisinin ateşi sönmüş yakıştırmasını yaptığı taraftarından bahsetmiyor ? vurmaya ve yermeye gelince beşiktaş favorileri.. tabi burda kabahat bizde.. adam gibi adam yok ki başımızda ..
söveriz söveriz futbolcu bizim tribün bizim kimi ilgilendiriyor ki ayrıca tepkilerimiz de çok haklı ve aşırı da değil.. ayrıca beşiktaş taraftarı karakterine laf ettirmeyecek kadar da sağlamdır..

Demirören iyi gidiyor, bu randımanını devam ettirirse rezalet transfer rekorunu kıracak...Bjk kendini toplaması lazım acilen,Avrupadanda puanlar gelsin, kasa dolsun yoksa, tam bakır kuru bakır olayı..

biz bu son maçtaki 90 dakika boyunca süren karaktersiz küfürlerden bahsediyoruz

böyle karakterli bir takımın böyle karaktersizce küfür eden taraftarlarına yazık cidden

Karakterini Sevdiğim Bana Ağzına Küfür ALmayan Bir Tek Taraftar Grubunun İsmini Ver.
GFB, UA Hangisi?
Hepsi Etten Kemikten İnsanLar Herkes İşLer İstediği Gibi Gitmeyince Söver.
En Basitinden KoLtuğunda YayıLıp Maç Seyrederken TopçuLarı KaLayLamayan Kim Var?
Rengini BeLLi Etmekten Aciz Birisi İLe Uğraşmaya Deymezdi ya Neyse...

~SiLenT ScЯeaM~;4655447' Alıntı:
Karakterini Sevdiğim Bana Ağzına Küfür ALmayan Bir Tek Taraftar Grubunun İsmini Ver.
GFB, UA Hangisi?
Hepsi Etten Kemikten İnsanLar Herkes İşLer İstediği Gibi Gitmeyince Söver.
En Basitinden KoLtuğunda YayıLıp Maç Seyrederken TopçuLarı KaLayLamayan Kim Var?
Rengini BeLLi Etmekten Aciz Birisi İLe Uğraşmaya Deymezdi ya Neyse...

karakterimi seven muhterem postumu sildiriyorsun da sonra niye alıntı yapıyorsun :D

ağzına küfür alan her türlü canlı karaktersizdir bu gfb olsun ua olsun çarşı olsun farketmez

mevzu bjk maçı konu 90 dk edilen karaktersiz küfürler

yakışmıyor böyle büyük takımlara böyle karaktersizce küfür eden taraftar müsvetteleri

rengini belli etmekten aciz derken muhterem ? takım tutmuyor olma ihimalim hiç aklına gelmedi mi de hemen acizlik ile suçluyorsun beni...

aciz ben miyim yoksa işler kötü gidince hemen küfüre sarılan insan müsvettelerimi

Geri