Antalyaspor 1-1 Fenerbahçe [Turkcell Süper Lig 32.Hafta][Tek Başlık]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de bugün düşme hattından uzaklaşmayı hedefleyen Antalyaspor'a konuk olacak.

170509-fb-antalya.widec.jpg

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında Antalyaspor sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Antalya Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Aytekin Durmaz yönetecek. Mücadele Digiturk 201. kanaldan canlı yayınlanacak.

Bu sezon deplasmanlarda kötü bir performans ortaya koyan sarı-lacivertlilerde, Antalyaspor maçı öncesi moraller bozuk.

Fortis Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a kaybederek, 26 yıllık hasretini bu sezon da dindiremeyen sarı-lacivertli ekip, 35 puanla 14. sırada bulunan Antalyaspor deplasmanında 3 puan arayacak.

Ligde haftalar öncesinde şampiyonluk yarışının uzağında kalan Fenerbahçe için Antalyaspor mücadelesi, puan cetvelinde üst sıralarda yer alabilmek ve ligdeki sıralama açısından önem taşıyor.

Fenerbahçe'de Antalyaspor maçının kadrosunda antrenmanda sakatlanan Önder ve tedavisi süren Selçuk'un yanı sıra Burak ve İlhan yer almıyor.

NTVSPOR

bu maçı kaybedersek hiç de şaşırmam
iddaa'da 1 bastım zaten =)

Fуσηв;4314056' Alıntı:
bu maçı kaybedersek hiç de şaşırmam
iddaa'da 1 bastım zaten =)

Bende aynen 1 bastım
Zaten kupayı alamadıktan sonra bu maçı alıpta ne yapacaklar
Hepsinin bavul hazır, şu 3 hafta bitsede gitsek diyorlar
Aha 1 i gidiyor kaldı 2 haftaları

Fener Açısından Amaçsız Bir Maç.DolayısıyLa Kaybetmesi Süpriz OLmayacaktır.

antalya guzel takım ya yener ınsallah bızı aragonese gonderme olur barı

Sizin ßu HaLinize Çok UzuLuyorum Inanın ßana... =D

Artık iLk 3'ü ßırak 5. SıraLarda Surf Yapıyorsunuz ßide AntaLya Dusmesın Dıye Maçı Verırız InsaLLah Dıyorsunuz :hhmanD

Siz İstesenizde Şifo Mehmet Size Orda 3 Puan Verırmı Sandınız.. (=

ben şimdi konuşursam ortam gerilir o yüzden modlara havale ediyorum nasıl olsa bazıları seviniyor bunun arkasıda var yarın o zamanda biz gülücez...

tamam sakin arkadaşı,üst yönetime sevk ettim umarım hakettiğini buLur..

ne diyeLim bazı arkadaşLar yıLLar yıLLar arayLa şampiyonLuk faLan yaşayınca kendinden geçiyor,uymayaLım..
:goz:

tamam sakin arkadaşı,üst yönetime sevk ettim umarım hakettiğini buLur..

ne diyeLim bazı arkadaşLar yıLLar yıLLar arayLa şampiyonLuk faLan yaşayınca kendinden geçiyor,uymayaLım..
:goz:

Sanane YıLLardır ßekLeyen ßız DeqıLmeyız ??? Sen Mod oLdun Dıyemı ßu Kadar Rahat Mesaj Atıyorsun Kendı AkLınca DaLqa Geçmeye ÇaLışıyorsun ???

ßiz 100 YıLda Geçse ßekLeriz Sanane ??? Messenqerde iLetinde NeLer NeLer Yazıyor,ßurda İse Fener YaLakası oLup Cıkıyorsun.. Her Mesajımı SıLıyor EditLiyorsun...!!

aLLah Aşkına Sen Kendını Ne Sanıyorsun ??

Senden ßuyuk Once aLLah Sonra SmodLar Var Merak Etme..!!!

ßu Mesajımıda SıLme KaLsın Oke ??

Haddınızı ßıLın,Taraf Tutmadan Mesaj Atın..!!!

Yoksa ßiz ßu Oyunu ßozarız..!!

MozoLe Miяach;4314596' Alıntı:
Sanane YıLLardır ßekLeyen ßız DeqıLmeyız ??? Sen Mod oLdun Dıyemı ßu Kadar Rahat Mesaj Atıyorsun Kendı AkLınca DaLqa Geçmeye ÇaLışıyorsun ???

ßiz 100 YıLda Geçse ßekLeriz Sanane ??? Messenqerde iLetinde NeLer NeLer Yazıyor,ßurda İse Fener YaLakası oLup Cıkıyorsun.. Her Mesajımı SıLıyor EditLiyorsun...!!

aLLah Aşkına Sen Kendını Ne Sanıyorsun ??

Senden ßuyuk Once aLLah Sonra SmodLar Var Merak Etme..!!!

ßu Mesajımıda SıLme KaLsın Oke ??

birader git kendi bölümünde öt ne söliceksende orda yaz. bizim kupa alamamızdan sanane o zaman sen kimsin bilirkişimisin otoritemisin. daha takımı 3. yıldızı alamamş tek başna diilde yancı bularak ayakta duran 2 tane mahkeme kararıyla şampiyonluğu olan bi takımı tutuosn. biz 4. yü takmadan siz 3. yıldızı bi takında bizde sizi denk takım die tutalm kendimize oda yerse

ya o bu değilde antalya iyi top oynamış özetini izledim en azından çok gol pozisyonları var adamların
idda da fenere verdim sürpriiz tutturcam diye ama tık yok adamlarda
en azında fb bu prestij için oynar adı yeter falan diye düşündüm adamlarda tık yok bitsede gitsek havasındalar

Beyaz kin bjk böLümü deiL burası
bunu anLaman için daha kac postunu siLmem gerekecek. . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri