anlayanlara...

chemist

New member
Reaction score
0
kendini beğenmiş,kendinden başkasını düşünmeyen geri zekalılara sesleniyorum tek sen deilsin bu dünyada...

kullanmaya çalışma başkasını heleki seni seveni asla!..öyle bir ah alırsın ki unutamazsın bunu ne bu dünyada ne de diğer tarafta...çıkar karşına ve kaldıramazsın bunu aynı acıyı çekersin sende günün birinde hemde fazlasıyla...o zaman sana üzülecek birini mumla ararsın...ama bulabileceğini mi sanıyosun...
boşuna arama tek sen olcaksın çünkü istediğin gibi kendinle baş başa çekiceksin o dayanılmaz acıyı...işte ozaman anlıycaksın yalnızlığın kötülüğünü...tüm karanlığıyla düşecek gündüzlerine...bir ışık arıycaksın...elinde bir mum olacak bir tane de kibrit...o kibritin değerini anlıycaksın...ama kullanmaya cesaretin olmıycak...çünkü fırtınalar kopacak yüreğinde...göz yaşların yagmur olacak hiç dinmeyecek...kendi seline kapılacaksın sonunda...karanlığın tam ortasına götürecek seni...
bir ışık arayacaksın...
korkacaksın ya sönerse diye çünkü tek umudun o kibrit olacak...sığınabileceğin bir köşe arıycaksın o fırtınadan kurtulabilmek için ama tüm köşeler sana gülen insanlarla dolacak...kaldıramıycaksın sonunda pes ediceksin...yakacaksın tek umudunu da...ama yüreğin gözlerinle bir olacak söndürecek ışığını...herşey bitmiş olacak...çünkü tek sen olacaksın sen ve senin karanlık dünyan......

>>>>>>>>>>>>>ANLAYANLARA<<<<<<<<<<<<<<<

şimdi napıyosun diye sorma!...

köşeme çekildim herkezin yaptığını yapıyorum...

SANA GÜLÜYORUM))))))) :) :) :)

çalmayalım lütfen bana aittir:mad:

Geri