anlayan varmı kardeşler!!!

ylmzgkgz

New member
Reaction score
0
merhaba kardeşlerim enteresan bir sorunla karşı karşıyayım klavyede s harfine basınca pc kendini beklemeye alıyor c harfine basıncada hesap makinası açılıyor diger tuşlarıda kullanamıyorum sorunun kaynagı nedir acaba bilen varsa yardım ederse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

taratırayım bakalım ne çıkacak (bu arada diyarbakırlıyım belki ondandır mezepotamyadanım demem)
geri yükleme yaptım sorun aynı

diyarbakır merkez ama şuan sorun bu değil söz sorun özülsün sana pm atarım merak ettigin ne vrsa anlatırım olurmu kardeş

merhaba sorun cok basıt sıstemı bir kac gun onceye alırsan cozersın ama deepfreez varsa bısey yapamassın bu yuzden denetım masasından klavye ve mouse ayarlarından yapışkan tuslarını devre dısı bırak sorun cozulur oda olmassa bır daha aynısını yap bılgısayar reset cek duzelecektır her yaptıgım iş hadı kolay gelsın adnan ben tşk

Ister Ister Format Ister O Pc

Benim monitore sürekli sinekler konuyo.. ve bende rahatsızlık duyduğum icin hepsini teker teker monitore yapıştırıyorum.. Ve haliyle monitorde acaip pis izler kalıyo.. acaba format atsam bu pis izler de gidermi..

Kardeş klavye kablosuz mu.. kablosuz bir klavyede benzer bir sorun yaşamıştık..pili bitince yaparmı acaba böyle birşey.. birde başka klavye dene bakalım sorun devam ediyormu.. yani hemen format atma sen

kardeş klavyenin yazılımıyla ilgili bir problem olabilir.(şu tuşlara özellik ekleme hikeyasi)yazılımı varsa onu bir kontrol et ya da klavyende notebooklardaki gibi fonsiyon tuşu varsa yanlışlıkla devreye sokmuş olabilirsin.

Tuş basılı kalmış yada yapışkan tuşlar devreye sokulmuşş...

arkadaslar donanımsal sorunlardan dolayı hemen formata gıdılmez..

dıger arkadaslarında onerdıgı gıbı oncelıkle bı virüs taraması yap daha sonra klavyenı degıstır dostum sorun cozulurse ne ala, cozulmesse ve ozellıklı klavyelerden kullanıyosan suruculerı kaldır tekrar yuklemeden once farklı bı klavye ıle tekrar dene.. yanı nabza gore şerbet hesabı.. fazla vaktım yok sımdılık umarım faydam dokunmustur..

Geri