anlayan mutlaka vardır

aslanbey1

New member
Reaction score
0
kardeşler konuyu nereye açacağımı tam olarak kestiremedim. buraya açmaya karar verdim umarım yanlış yere açmamışımdır:s yanlışsa şimdiden özür dilerim
dün gece başıma olabildiğine tuhaf bi olay geldi... sitem hacklenirken son anda engelledim. sayfayı yeniledim birde baktım bi kaç dakika içinde 9000 e yakın saçma sapan üyelikler olmuş ve olmayada devam ediyor .. hemen siteyi kapatıp son üyelikleri silip siteyi normale çevirdim. sonrada yeni üye alımını kapatıp siteyi tekrar açtım. sistemim vbulletin 3.6.4
sanırım flood gibi bişi :)
anlamadığım şeyse imaj grafik güvenlik kodu açıkken ( üye olunurken ) adam bunu nasıl yapabildi. sistemimde ne gibi bi açık mevcut olabilirki bu olay oldu anlayan birisi nolur yardım etsin :(

edit:
şimdi bişey farkettim. az önce üye alımını tekrar açtım.. dün gece olan şey tekrar oldu. anında başladı saçma sapan üyelikler. dakikada belki 500 üye :S.. hemen kapattım tekrar :(

vbulletin 3.6.4 kardeş
edit:
hackingde harikalar yaratan yüzlerce kişi var hackhell ailesinde. anlayamadığım nokta ise şu. acaba bu harikalar yarattığını düşünüp hayranlık beslediğim kişiler gerçekte sadece şişirmeden mi ibaret ? yoksa bu sorunumun cevabını biliyor ama yardım etmek mi istemiyolar ?
belkide online olunmamıştır anlayanlardan konu açılalı bilemiyorum. istisnalar kaideyi bozmaz diyerek özür diliyorum bu kişilerden. ilginizden dolayı saolun varolun....

Geri