anlayan biri hayrina yardimci olsun

capkin_41

New member
Reaction score
0
ses kartinin cd sini yukluyorum ama yinede pc den ses gelmiyor ne yapmaliyim bi yardimci olursaniz

şimdi bilgisayarım özellikler>donanım>aygıt yöneticisi>sese ve ses yöneticisi ordan üzerinde işaret olanı kaldır sonra tekrar dan yükleme yap :goz:

hastamızın bişeyi kalmıyacak:D

despına aygıt yöneticisinden sorasını anlamadım bea

kardeş driver cd'ni cdrom a tak>bilgisayarım'a sağ tıkla>özellikler>donanım>aygıt yöneticisini seç orada bilgisayarınla ilgili bütün donanımları göreceksin çoklu ortam ses denetleyicisini seç donanım değişikliklerini tara de 10-15 saniye sonra cd den otomatik yükleme yapar benim başıma geldi manuel kurmuştum ses alamadım otomatik yapılandırınca çalıştı kolay gelsin

bilgisayarını güvenli kipte aç(açılışta F8 e basarak) sonra denetim masası>sistem>donanım>aygıt yöneticisi ne gir, orada şimdiye kadar kurmaya çalıştıgın sürücülerin hepsi görünür. güvenli kip dışında eskiden yükledigin, yada baglı olmayan aygıtların sürücüleri görünmez. yanlış sürücü yüklediysen, güvenli kipe girip kaldırman, dogru sürücülleri kurmana yardımdı olabilir.

onboard ses kartın varken başka bir ses kartı alıpta taktıysan böyle bir sorunla karşılaşabilirsin. Bios tan onboard ses kartının kapat tüm driverlarını sil ve PCI ses kartının driverlerini kur. (tabi sorunun böyleyse ) :)

Geri