daredevil_off
PiS YoLuK
- Reaction score
- 0
harfsiz heceler var içimde. Sebepsiz hüzünler. Sızısını hiç duyumsayamadığım garip acılarım var. Yüreğimde kasılmalar var. Yoğunluğunu hiç hissedemediğim gecelerim var. Karanlıklarını hiç görmediğim.
Adını koyduğum her ne varsa yaşamım da bana ait diyebildiğim yansımaları yok nedense ait olduğunu sandıklarımın.
Adı var : "acı" .
Lakin yok bunun bir yaşanılası. yaşanılmşlığı.
Adı var: "hece"
Ama nerede bunun alfabedeki harf diye nitelenmiş eğik büğük halleri.
Bir gecem var. Bir kalbim.. Bir bedenim var. Bir gözüm var her şeyden önce. Gördüğümü sandığım. !!
Bir harfe uzanıyorum, döksün içimde ki bu kargaşayı diye. Olmuyor. Tamam eylemiyor diğer bir harf burada eksik kalmış yanımı.
Tamam eylemiyor hiç bir şey eksik kalan yanlarımı.
Eksildiğimi!
Eksik sandığım yanlarımı.
Dünyayı!! Olmadığına çoğu kez inandığım dünyayı!
Anlatmak istiyorum her seferinde. Her seferinde elim uzanıyor kalemime... Böylesi tıkanıyor işte içimin çağlayanı.
Bir gün birileri içime adını koyamadığım bu hali salıverdi. Şimdi ise ne halin izahını yapabiliyorum. Ne derdimi anlatabiliyorum.
Hala çevrim dışıyım. Parantez içiyim. Harici sınırlara ağ attım. Ağladım. Ağlar açıldı denizlere...
Ve bu parantezimin içerisinde geçirdiğim yedinci gecemin ,
geceyarısını otuz üç geçtiği bu dakika hala kendimi ifade edemeyişimin bir ispatıdır.
Kendi kendimin ispiyonunu yapıyor olmak, anlaşılır kılar belki diye anlayamadığım yanlarımı.
Böylece aşikar kılıyorum yüreğimin en utanılası yanlarını.
Parantezimin içindeki yedinci gecede ,saatim gece yarısını otuz dört geçiyorken şimdi, zihnimde isimlendiremediğim , isimlendiremediğim için çıldırdığım bu acı ile yatağıma uazanacağım.
Ve bilin ki, yarın uyandığım da yine aynı ifadezilik hali ile güne başlıyacağım.
Gecelerimi merak edenim yok! Yüreğimdekilerin ifadelerle gün yüzüne çıkmışlığını birilerinin blmesini istediğim de yok.
Vaz geçtim!
Anlatmayacağım.!!!
Anlamayacağım ben de kendimi.
Parantezimin içindeki yedinci gecede saat gece yarısını otuz altı geçiyor.
İkibinyedi yılının on yedinci gecesindeyim. Kendime huzur diliyorum.
Belkide sabah olmayacak!!!
alıntı..