Anlatırmısın..

[ RigaL ]

New member
Reaction score
0
Hala aynı sıcak mı sabahları içtiğin çay?
Geceleri sıcak rüyalar doluyor mu düşlerine?
Güneş odandan içeri girip bebek dudakları ile uyandırıyor mu seni?
Sütün ağzı kapalı ve gazetenden kötü haberler çıkarılmış mı geliyor hala?
Diş macununu ortasından değil de tam dibinden sıkılmış mı buluyorsun sabahları?
En sevdiğin müzikte istediğin gibi dans edebiliyor musun?
Arabanın camına yaslayıp yanağını, taş binalar içinde küçük bir orman yapabiliyor musun kendine?

Her yeni tanıştığın insana,dostum diyebiliyor musun?
Bıraktığın yerden devam ediyor mu hayat senin istediğin gibi?
Gittiğinden beri gizli bir esaret yaşam.
Ne soluk alabiliyorum, ne merhabalarım ulaşıyor sabahlarıma
Bana da akıl verir misin, uyandırır mısın bu kabuslarımdan
Bana anlatırmısın yeniden o eski beni…

anlatamam ben:(:(

offfffffffff super ya ben anlatmak isterdim ama anlatamam: (

ben anlatırım gel msn ' e :)

gercekten zorr...

anlatmadık be dostummm gecelerin sabaha kucak acdıgı saatlerde uykuyla karısık sersemlıklerle paylasmadıkmı

Herkez Sewdiğini sanar ama emin ol herkez sevmeyi beceremez :) Sen seversin o da seviyorum der ama emin ol senin sevdiğin kadar sevmez yada sevemez.. neden mi :) sen sevmesini bilirsin ama o bilmez yada daha once sevgiyi aşkı yaşamamışdır hiç :) oda haklıdır aslında daha once kim onu o kadar sevebilirdiki :) yada kim onun kadar.. die düşünür ama :) sewmesini bilmemekdedir.. sen öğretebiliyorsan ondan farklısındır yani sen sewmesini biliorsundur!!

peki ya siz Sevmesini biliyormusunuz.. ??

Yazu' Alıntı:
Herkez Sewdiğini sanar ama emin ol herkez sevmeyi beceremez :) Sen seversin o da seviyorum der ama emin ol senin sevdiğin kadar sevmez yada sevemez.. neden mi :) sen sevmesini bilirsin ama o bilmez yada daha once sevgiyi aşkı yaşamamışdır hiç :) oda haklıdır aslında daha once kim onu o kadar sevebilirdiki :) yada kim onun kadar.. die düşünür ama :) sewmesini bilmemekdedir.. sen öğretebiliyorsan ondan farklısındır yani sen sewmesini biliorsundur!!

peki ya siz Sevmesini biliyormusunuz.. ??
Kanka artık anladım ki kimseye değerinden fazla değer vermemen gerekiyor..
Verirsen kendi değerini kaybediyorsun..

Soruyu üstüme alinmicam cunku ben sewmesini kendimce çoq iyi biliyorum :)
Ama onemli olan senin sewgini hakeden birisini bulabilmek :S

Binlerce msj`dan sonra seni yeni üye olarak gormek üzücü.. :(

Bu arada mutluluklar ;)

hehe :) olm salla bea sadece 1-2 dostumun emeğinini Görmek için burdayım :) hea Binlerce msj ın önemi yok bea :) Burda çok binlerce msj ı olan var ama untma :) sadece adı msj içi boş oldukdan sonra amacı anlamı olmadıkdan sonra ne anlamı warki ? dimi ama :) nyse arada bakıyorum işte Gerçek dostlarım.. Ne yapıyor?? sadece bu yoksa bilirsin bu aşkı nehirler sönüdüremez bilirsin suda yanar!!( bkz: izel)

Geri