Anlamak çok mu zor

Albayrak

Can Feda
Reaction score
0
turkgucu_anani.jpg

n640939876_416164_5738.jpg

karikatur-memecan.jpg

tay6.jpg

karikb.jpg

1233998118karikatur-son.jpg

Mükemmel karikatürler. Teşekkürler...

aslında haksızlık yapılıyor başbakana dahası oy vermemiş olsakta bizim vatanın yöneticisine saygılı olmamız gerek.

Hepsi Cok Güzel , Gemicik Superdi =))

bu karikatürler çok güzel ve çok gerçek

Arkadaşım adam gibi konu Aç. BunlaR Ne Böyle. İnsanların oy VeRDiği PaRTiyle niye Bu kadaR Dalga Geçiyorsun! Bende Deniz baykal ın Fotolarını koyarım Savaş Çıksın o zaman. Adam 3 çocuk yapın niye demiş: Çünkü Ülkenin Kalkınması için.Ama Böyle SaLak SaLak konuşursanız Milleti ÇiLeden çıkarırsınız.İzleyin KanaL D Yi StaR ı . Hepsi Chp li.Neden bi AKP Liyle Röportajını gördün mü.Böyle Basın a böyle muamele görülür.Ak Parti ötv yi indirmiş.Ne güzel Diyeceklerine Starda İnsanların cebinde parası yok ötv olsa ne olacak.Resmen taraflı gazetecilik yapıyorlar.Böyle Gazetecilik olmaZ!

abicim süper bunlar ama bizim halkımızın gözlerinin daha kaalı olsuğu dünki seçimlerde ortaya çıktı ne zaman uyanacagız biz abiciğim ne zaman biz görebilecekmiyiz acaba...

:D

harika karikatürler... yanlız baslık ile ilgili bişley söylemek istiyorum...

biz ne kadar bağırırsak bagıralım toplumumuz cahil bi toplum... bakın secimler daha dun sonuclandı iç kesim cahil halkın yogunlukta oldugu heryerde akp war biz buralarda ne kadar yazarsak yazalım cizersek cizelim halkımız bunları görmüyor.. onlar bilgisayar alcak güce sahip değiller onlar bızım paylastıklarımızı görecek duzeyde bilgiye sahip deiller... bu aşagılama değil,ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ünde belirttiği gibi eğitimin öneminden we bizim halkımızın bundan nasiplenmemesinden oluşan bir durumdur... benim demem o ki bizim ellerimizde imkanı olan kişilerce halkın kendı kendısıne akıllanmasını beklemek değil cahil halkın bulundugu kesımlere bilgi kaynagı akışı sağlayarak dogruyu görmelerini sağlamaktır...

ben şimdik gidip penguen dergisi alıp tayyip'e soylenen lafları okusam ne olur okumasam ne olur.. herıfın ne b.k oldugunu zaten bılıyorum... ama cahil kesım penguen okuyacak durumda değil açlık sınırında we ekmek peşinde...

İŞİN ÖZÜ AYDINLARIN BİŞEYLER YAPMASI GEREK... ELLERİNDE GÜÇ OLANLARIN BİŞEYLER YAPMASI GEREK.... Bizim burda yaptıgımız yaptıklarımız anca kendi kendimize duyuracagımız bır sesten ibarettir... tabi şahsi fikrim... kişiler bunlara katılır katılmaz... kişilere kalmıstır...

Arkadaşım adam gibi konu Aç. BunlaR Ne Böyle. İnsanların oy VeRDiği PaRTiyle niye Bu kadaR Dalga Geçiyorsun! Bende Deniz baykal ın Fotolarını koyarım Savaş Çıksın o zaman. Adam 3 çocuk yapın niye demiş: Çünkü Ülkenin Kalkınması için.Ama Böyle SaLak SaLak konuşursanız Milleti ÇiLeden çıkarırsınız.İzleyin KanaL D Yi StaR ı . Hepsi Chp li.Neden bi AKP Liyle Röportajını gördün mü.Böyle Basın a böyle muamele görülür.Ak Parti ötv yi indirmiş.Ne güzel Diyeceklerine Starda İnsanların cebinde parası yok ötv olsa ne olacak.Resmen taraflı gazetecilik yapıyorlar.Böyle Gazetecilik olmaZ!

arkadaşım tabiki herkesin bir tarafı olacak onlarda taraflarını tutmuşlar işte özgürlük bu kariktürlerin burada olması ve o tv lerin taraf tutması senin dün taraf olduğun partiye oy vermen bunlar doğal şeyler ama milletçe dikkat edelim bu seçme özgürlünün elimizden uçup gitmemesi iin çalışalım.

ötv indirimi güzel piyasalara para girdi canlanma oldu, ama daha erkenden teğet geçti deyip yangelip yatmak iyi olmadı,anasıyla birlikte bir yere göndermek yakışmadı,millet one minute dinlemedi...

:D

bence çok büyük eleştiriler.siyaset polemiğine girmek istemiyorum.ancak bilinmeli ki dünyanın borcu tayip zamanında ödendi

hepsi birbirinden güzel. sonuncusu süper...

Adam 3 çocuk yapın niye demiş: Çünkü Ülkenin Kalkınması için.Ama Böyle SaLak SaLak konuşursanız Milleti ÇiLeden çıkarırsınız.

ülkenin kalkınması senin benim yapcagım 3 cocuamı baglı? 5er 10 ar tane yapalım ozaman en gelişmiş ülke biz olalım. sacma sapan bi yorum yapmışsın. avrupann her ülkesinde nüfus dengeli. adam yapıo 1 max 2 cocuk. senin yeteri kadar egitim kurumun. yeteri kadar iş imkanın. yeteri kadar saglık vs. kurumun varmı ki bunları söylüosun. onun zihniyetine göre herkes 3 cocuk yaparsa, tüm doğan cocuklar potansiyel bir işsiz,fakir,aç ve cahildir...

Geri