Ankete Katılmanızı Tavsiye Ederim...

Sizce ?

• Yönetim İstifa Etsin

Kullanılan: 29 44.6%
  • Mustafa Denizli İstifa Etsin

Kullanılan: 3 4.6%
  • Hem Yönetim Hem Denizli İstifa Etsin

Kullanılan: 29 44.6%
  • Yönetim ve Mustafa Denizli Devam Etsin

Kullanılan: 4 6.2%

• Kullanılan toplam oy
    65

yi6it

New member
Reaction score
0
Beşiktaş arka arkayta kötü sonuçlar alıyor. Camiada homurtular yükleniyor.. Peki sizce...

Ne Olmalı ?

Anketimiz Spor3.Com dan alıntı yapılmıştır bilginize..

Tüpçü gitmeden bu takım adam olmaz...

ßesıktasLı oLdugum haLde Ertugrul sagLamın gonderılerek Yonetım cok salakca bır adım attıgını dusunuorum.

Neden ?

ArkadasLar ıstatıstıklere bakın.Buna gore Ertugrul sagLam M. SagLam dan Daha ıyı bır cızelge gostermıs durumda.Yanı Senın Teknık hocan iyi iken , Ligte namaglupsun , OyuncuLar Hoca larını severken sen gıdıp O hocanın arkasından iş cevirerek o Hoca yı yollayıp yerıne baska hoca aLırsan 1. iken Bole taklaya geLirsin.ßence ErtuğruL SağLam KaLmaLıydı !!!

para vermekten ziyade kulübü yönetebilecek yönetici vasfında bir başkan lazım bize

özü sözü bir yönetim istiyoruz

yönetim bugüne kadar doğru bir iş yapmadı kanımca.Bnede gitmeleri taraftarıyım.Nevzat Demir mi ?
İnşaallah

bence yönetim denizli hatta takımdakilerin çoğuda gitsin... bu ne ya yeter artık... adam şirketini nereye getirebilmişki takımı bir yerlere getirebilsin...

kesinlikle bu sonucların sorumlusu yönetimdüzlüğe cıkmamız gerkiyosa tüpçünün yolun sonuna geldigin anlamsı lazım

Demirören gitmesine gitsinde kulübü bu durumdan düzlüğe çıkarabilecek biri var mı?Varsa bile aday olur mu?

:hhcool demirörensiz beşiktaş istiyoruzzzzz :hhcool

fenerbahçeliler aziz yıldırıma ne kadar küfür etmişlerdi ama geçen sene yarı final oynadılar yönetim değil mhk ve oğuz saravan gitmeli

bu tüpçü gitmeden bizim yüzümüz gülmeyecek.Beşiktaş başarının yanında manevi değerlerini de yitirmeye başladı.Başkan artık gazımızdan patlayacaz ...
İSTİLA ETME İSTİFA ET DEMİRÖREN!!!

Bir Galatasaray LI olarak..... Beşiktaş'a yazık Oluyor Başkan İstifa Etmeli

Geri