Anket Sonuçlarını Göster: Evlilik öncesi ilişkide cinsellik doğalmıdır.?

Evlilik öncesi ilişkide cinsellik doğalmıdır?

• evet doğaldır...

Kullanılan: 35 47.9%
  • hayır kesinlikle...

Kullanılan: 34 46.6%
  • benim için farketmez...

Kullanılan: 4 5.5%

• Kullanılan toplam oy
    73
  • Anket kapatılmış .

Baulive

New member
Reaction score
0
Kimilerinin mevsimlik aşkları olur, kimilerin unutulmaz aşkları, kimilerin ise sıradan flört sevgilileri;

Peki bu evlilik öncesi ilişkide cinsellik doğalmıdır?

evlilik öncesi cinsellik yaşanan ilişkiler,bir kelebeğin yakalanıp koleksiyona katılması gibidir.dolayısıyla taraflar yeni bir kelebek yakalamak için yola çıkabilir.bu nedenle bu tür ilişkiler çabuk biter.bu nedenle evlilik öncesi cinsellik doğal değidir.

Türkiye'de tabular vardır.Bunlardan biriside cinsellik.
Erkekler her ne kadar evleneceği bayanı tertemız görmek
isteselerde(bakire yada geçmişinde kimseyle fingirdememiş bir kişi cok makbuldür)
Kendileri bunlara uymazlar.Elinden geldiğincede cinselliği yaşamaya calısırlar kı
bazı flortleri de sırf bu cinsellik üzerine kurulmuştur.
Cinsellik ınsanların fizyolojik bir ihtiyacıdır.Yemek yemek su içmek uyku v.s gibi.
Bence cok doğaldır.
Bu bahsettiğim erkeklerin %99'u için gecerlidir.=)

dipnot:kendı kendıne cinselliği yaşamaktansa bir bayan olmalı :p

J@CK@L' Alıntı:
oy kulanmamışın

bende öle düşünüyorum aslında karşıtaraftan bekliyoruz sadakati ama kendimiz yapmıyoruz bu nasıl çelişki anlamıyorum ama benim için doğal değil ben evleneceğim insanda bu konuyu ararım !!!!

bu tür ilişkilerde en riskli ve problem oluşturabilecek yönlerden birisi de yakın evlilik yapılan kişiye yakın biri ile yaşanmasıdır.... kızın yada erkeğin bir yakını yada arkadaşı gibi....

kimseden yorum yokmu

kardeşler. tamam evlilik öncesi ilişkiye girildiğini düşünelim. bu durum Türk aile yapısında erkeğe olumsuz bir durum çıkartmaz ama kız(artık değil) için çok büyük sorun çıkarır. mesela bir düşünelim! birisi sizin evlenmeyi düşündüğünüz kişi ile cinsel ilişki yaşamış (Allah korusun) siz o kişi ile evlenmeyi hala düşünebilirmisiniz. açıkçası ben düşünemem bile. Asıl bu işin birde ahiret boyutu var. evlilik öncesi ilişki dinen zina hükmünde olduğu için büyük günahtır. açıkçası benim dünya görüşüm gereği böyle bir işe teşebbüs etmem. zaten etmedimde. ...saygılar

kimse alınmasın kimse gücenmesin
ama en okumuşundan tutta en
eğitimsizine kadar çoğu erkek
ilişkiye girer. ama evlenirkende
ilişkiye girmemiş kız ararlar malesef.

bu gezegende öyle bir kız bulabileceğimi zennetmiyorum o yüzden benim için farketmez bu konu yüzünden pekk çok çocuk dövdüm ben :) ne oldu sonunda bi b.k a yaramadı

bence çok normal...ama bütün arkadaşların da dediği üzere erkekler bu konuda benciller...ama jackalın da belirttiği gibi bu tamamen fizyolojik bir ihtiyaç ve insanın doğasında var...

Bence normal. Türkiye'nin Cinsel Sorunlarının ve Cinsel İstismarın en yüksek olduğu ülke durumundan çıkmasının başlıca yolu budur.

olabilirde olmayabilirde kişilere baglı subjektif bir tutum :)

Bence doğal değildir.Çünkü evliliğin anlamı kalmaz.
Ama kız istediyse olur yok demem:D:D:D:D

evlilik dışı çocuk yapmak daha kötü... ilişki neyse de :)

bilmiyorum ama yapılan nal,ketlere göre erkeklerin çoğu evlilik öncesi cinsel ilşki hayır diyor fakat eşini aldatan kadınlar arsında yapılan araştırmada eşlerinin aldatdıkları kişilerin bekar olduğu saptanıyor yani erkekler kendileri istemiyor ama karşısındakinden bekliyor lakin maden erkek kadın eşit diyoruz ozman hem erkeğin hemde kadının bu konularda eşit hakka sahip olması gerekeiyor diyoruz
ama türk örf ve adetrlerine görede kesinlikle kabul etmiyoruz
hani bir söz vardırya kız çocuğunun eline çamur bulaşsa su temizlemez erkek çocuğu her pisliği götürür..

abi şöyle belirtiim burası türkiye ne kadar batılılaşsak da içimisde ki o delikanlılık namus hep war we bunu korumalı karşı cinsimis ki bu gidişle ya evde kalırlar ya da o... olurlar.. yanlışsam söliin ilişkiye girmiş kısların sonucu budur bence.. eğer ki bu halde bile erkek o kişiyi kabul ediosa, ben o erkeğe erkek demem, erkek şerefli olmayınca!! kıyamete yakın ahlak denilen bişii kalmıcakmış ki buda bence onun bi göstergesi.. türkiyemis kısları haricinde, hangi ırk bisimkiler kadar namuslu.. bis türk kısları da onlara benserse namus denilen bişii artık kalmıcak bu devirde.. buna çok üsülüorum.. aslında erkeklerin suçu bu.. kısları kandırırlar evlenme bahanesi vs kısı elde ederler ve sonra bırakırlar.. kısın bütün güveni biter erkeklere karşı, utanç duygusuyla yaşar.. ilerde bundan hoşlanır ve aşkı bi köşeye atar.. işte kısların bosulması nedeni bu.. erkekler...
(ben hayatta bi kısı kullanmam ve kendimi diğer erkeklerden farklı bulurum, ayrıca böyle anlattığımı yapan erkeklere bu sözüm, alınmayın)

gayet normal... çok klasik olacak ama tartışılması bile normal değil... evliyken anormal...

Geri