ANKET PROBLEMİ (Hckhell Yönetimi lütfen okuyun)

cobrados

New member
Reaction score
0
Sayın modlar Yöneticiler ve Hackhell üyeleri.ANKET lerde dikkatimi bir eksiklik çekti.Amator müzik bolumune Paylaşmıs oldugum bir beste için anket açtım ve konu yorumlarında hersey olumlu iken Ankette oyların kotu olumsuz oldugunu gordum.HatTa ve hatta İyi yorum yapan bir arkadas ankette kotu oy kullanmıs.Ve bu probleminde anasayfada ANKET ler dönerken orda konunun ne oldugunu bilmeden ogrenmeden dinlemeden cogu uyenin ankete oy kullandıgını gordum.Bu sadece benim actıgım ankette degil bazı konu baslıgıyla anlasılmayan anketlerdede gordum.

Örnegin evt hayır secenegi var ama konunun ne oldugu belli degil anasayfada vee uyeler buna rastgele oy kullanıyor bazen.Bu bence anketlerde buyuk bir eksiklik ve problem.

Benim onerim ana sayfada anketler degişirken oy kullanma seceneklerini konuyu okumadan dinlemeden oy kullanılmaması taraftarıyım.Yani anketi tıkladıgımız anda konunun içerigine girmek bence anket degerlendirmesi ve sonucları acısından daha objektif ve daha dogru olacaktır.Sadece konuya atılan cevapalr linkine girdigimiz zaman konuyu okuyabiliyoruz buda yeterli olmuyor.

Benim bu konudaki önerim sayın hackhell yönetiminden ANKET lerde objektif ve dogru veriler sonuclar alabilmemiz için konu içerigini okumadan konuya girmeden ankete oy kullanma hakkının olmaması düşüncesindeyim.Otomatik bir yonlendirme yapılabilir anasayfada ankett için.Çünkü bu sekil bir sistemde ANKET sonucları gercek dışı oluyor.

Umarım bu konuua yönetim beni yanlıs anlamaz.Bu konudaki fikirlerimi söylemek istedim bence eksik bir sistem suanki ANKET sistemi...

Eksik mi :D Eksiği yok , fazlası var. Sayfa ne zaman yenilense başka bi anket geliyo, bence güzel bişi, senin dediğin konuya gelince, o zaman anasayfaya anket koymak saçma olur çünkü anket içeriğinin tamamı yani yazılan metin direkt olarak anasayfada yer işgal eder. Olumsuz.

Arakdasım anlatmak istedigimi anlamamıssınki.Ben anasayfada konu gozuksun demiyorum.Özellik cok guzel ama eksik.Demek istedigim konu içerigine girmeden oy kulalnılması buda yanlıs sonucalr doguruyor.

Benim onerim Anasayfada gene anket donsun ama konu içerigine ankete oy kullanmadan otomatik giris saglansın yani anasayfadan baska bir pencere acılabilir anket konusu için buda ankette objektif ve gercekci sonuclar dogurur.Ben yanlıs dusundugumu sanmıyorum lutfen konuyu tekrar okuyunuz...

sende ona göre konu başlığı yaz!! mesela .. parçayı dinlediniz mi nasıl buldunuz tarzı!! direk olaya girme başlık yazarken!! bi çok çaresi var bunun ya! yaratıcı olalım biraz herşeyi başksından beklemeyelim arkadaşlar birazda kendi dertlerimize kendimiz çare arayalım!! şimdi yönetim napsın!!

Tamam şimdi anladım demek istediğini. Ama anketi mutlaka görmesi lazım. O zaman da biraz karışır işte iş. Çözüm kolay aslında ama webmaster işi.

sende ona göre konu başlığı yaz!! mesela .. parçayı dinlediniz mi nasıl buldunuz tarzı!! direk olaya girme başlık yazarken!! bi çok çaresi var bunun ya! yaratıcı olalım biraz herşeyi başksından beklemeyelim arkadaşlar birazda kendi dertlerimize kendimiz çare arayalım!! şimdi yönetim napsın!!

Yahu konu baslıgını acmam gerektigi gibi actım zaten.

ornek = bora senin için sevgilim aprcasını nasıl buldunuuz ? ama bu baslıga rahmen insanlar dinlemeden oy kullanıyor buda bizim ankette yanlıs sonuclar almamıza neden oluyor anlatmak istedigim eksiklik bu

ornek olarak bakınız
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=336090 (yorumlar ve anket sonuclarını bakınız inceleyiniz anlıyacaksınız)

Anket oylamasının cogu yorum yazmayanlardan olusuyor buda anlatmak istedigim sonuca varıyor) Yorumalr güzel ama ankette sonuc alınamıyor buda bu eksiklikten kaynaklanıyor

evet o benimde dikkatimi çekti. mesela anket şıkları (örneğin);

* gider
* gitmez
* kararsızım

adam kafasına göre şıkka basıyor :D

ama anketin ne olduğunu yani neye gider dediğini bilmiyor... konu şu;

76 model vosvosa mopdifiye gider mi? ama ana sayfada o konu yok sadece anket şıkları. evet haklısın, buna bi düzen çekmek lazım...

Anket sorusunu dıkkatlı olarak yazmayı deneyın, daha acıklayıcı sekılde bu sorunu ortadan kaldırabılır belkı.

Ama senın dedıgın farklı bıraz daha .Ona yapılıcak pek bısey gelmıyor aklıma ınsan konunun ıcıne gırsede muzıgı ındırmeden yıne gıcıklıgına "hayır" dıyenler olabılır =) Yonetımle,anasayfaya cıkıp cıkmamasıyla alakalı degıl ,uyelerı bu konuda egıtmek lazım herhalde =)

R€B€L güzel söylüyorsunda bunun neresini okuyup neresine oy kullanacaksın. resimlerde bi baksana dai...

hhanket3.jpg
hhanket2.jpg

R€B€L;2262282' Alıntı:
Anket sorusunu dıkkatlı olarak yazmayı deneyın, daha acıklayıcı sekılde bu sorunu ortadan kaldırabılır belkı.

Ama senın dedıgın farklı bıraz daha .Ona yapılıcak pek bısey gelmıyor aklıma ınsan konunun ıcıne gırsede muzıgı ındırmeden yıne gıcıklıgına "hayır" dıyenler olabılır =) Yonetımle,anasayfaya cıkıp cıkmamasıyla alakalı degıl ,uyelerı bu konuda egıtmek lazım herhalde =)

Benim konualrımda dowland oldugu kadar TIKLA İZLE de var yani sadece tıklayıp izlenecek bir sarkı için ben konusuyorum.Yani bende yaptıgım amator calısmalarda gercekci yorumalr anket sonuclarını bileiymki yada her uye bilsinki eksiklerimizi gorelim ona gore kendimizi geliştirelim bu sekil oluncada anket acmaınn da pek yararı espirisi olmuyor dedigim gibi anket anasayfada olsun şimdiki gibi ama oy kullanma hakkı için anket tıklansın ana o konuya yonlensin konu icerigi gorulsun ve oy ondan sonra kullanılsın.Uygulanabilirligi sizin elinizde. Ama bu bi oneri taktir Siz saygıdeger HACKHELL YÖNETİMİNİN...

her konuya anket açmanıza gerek yok arkadaşlar abartıyosunuz

ozaman bende her verdiğim film için

güzel mi? kötü mü?

yada

devam mı? tamam mı? diye anket açıyım

anketi sadece anket bölümünde kullananlardanım öyle kullandığın zamanda sorun olmuyor arkadaşlar

her konuya anket açmanıza gerek yok arkadaşlar abartıyosunuz

ozaman bende her verdiğim film için

güzel mi? kötü mü?

yada

devam mı? tamam mı? diye anket açıyım

anketi sadece anket bölümünde kullananlardanım öyle kullandığın zamanda sorun olmuyor arkadaşlar

Su anki anket sistemi suan dedigin gibi zaten.Her konuda acılmıyor.Belkide haklısın ben sadece madem anket sistemi var bunu heryerde kullanabilmemiz geektigini soyledim.Sadece problemin anasayfadaki bolumden kaynaklandıgını savundum anasayfada oy hakkı verilmesse bu problemin olmayacagınıda soyeldim.Yada anketin anasayfadaki oy hakkını biz konu acan belirleyebilir yani alternatif cok..Ama bu uygulanabilirlik acısından HACKHELL Yönetiminin taktiri saygılar

Geri